Або установка "Нові Я знаю"

р.

Магістр оптичних ілюзій і найбільш талановитих «візуальних детейверів» називають сучасним угорським художником ім. Варная Гюла. Він відомий своїм незвичайним підходом до створення скульптур і інсталяцій, в своєму портфоліо можна знайти безліч оригінальних відео, але особливу увагу заслуговує на дуже цікава робота, яку я знаю. Хто ховається в пальці з дерева пробивається на стіну?

Не змінюючи свої творчі методи і принципи, угорський художник перетворився на візуальне сприйняття, будувати дерев'яні бруски, щоб «фарбувати» їх на силуеті людини. Від відстані здається, що це нічого, але мистецтво різьблення по дереву, так званої різьби, але варто отримати кілька метрів ближче, щоб переконатися, що це не так. Техніка, обрана Gyula Varnai, набагато складніше і вимагає не тільки художнього таланту, але і удачі. Не так легко знайти відповідні колоди для продовження малюнка.

Як бачите, з удачою, талантом, уявою і терпінням, автор має повне замовлення. Щоб створити дерев'яну інсталяцію у вигляді силуету людини, він зібрав і влаштував в певному порядку колоди різних кольорів і різних форм, хвилюючись не тільки про ділянку арт-проекту, але і про те, що вся конструкція не розпадалася. В результаті пальня фанери має право називатися шедевром сучасного мистецтва, інсталяція відома як «Нові Я знаю».

Джерело: /users/78