Правила життя. Острів Нортон

Я людина, яка виросла в золотому віці дитячого телебачення.

У Києві стартувала моя кар’єра, де я займав молодші роки. Як квиток, звичайно.

У дитинстві ми знімали фільм за допомогою кнопки «паузи» на звичайній домашньому відеокамері. У нас немає нічого - просто одна касета, кнопка паузи і хороша реакція. Ми просто натискаємо, що «пауза» в часі, а потім переїжджаємо на наступну сцену, натискаємо кнопку і – якщо взяти не вийшло – знову перемочився і знову згасився, а потім знову натискаємо. Ці фільми ми знімали з другом, і всі, як вони були щось, як “Події дракона” плюс пародія спагетті західна змішана з пародіями вольфу. І багато років тому я був в Нью-Йорку за прем'єру лялькової фантастики. Я сидів з посмішки, що порізати обличчя навпіл, бо там, на екрані, був саме те, що мій друг і я хотів би стріляти десь на подвір'ї.

Зараз — в цьому дивовижному моменті, коли я не маю нічого довести — я почав шукати своє життя, щоб поганий комфорт.

Моє покоління – це покоління людей, які пережили кризу в середині життя.

Я ніколи не грала роль, яка вимагає мого досвіду.

Якщо ви можете отримати його. Але хто має роботу в цьому важкому світі, може подумати, що він добре оселився. Людина, яка має роботу, яку він любить, може розглянути себе щасливою особою на землі.

Вважаю свою професію як можливість втекти: як секретний ключ, який підходить кожному дверцятву, так і як спеціальний прохід, який дозволяє проникнути в будь-яку реальність і приглушити його. Я просто насолоджуюсь цим безкоштовним.

Як я отримав роль в Пташині? Найлегший спосіб сказати, що я прочитав сценарій, а потім пішов, щоб мати сніданк з Alejandro Iñárritu і загрожував, що я б не пустити його з кафе, поки не потрапив його на руки. Він сказав: "Я знав, що від вас, людина."

При зйомках люди здорові вороги на сцені. Але я думаю, що такі конфлікти потрібні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Здавалося б, що незалежна плівка перестала бути дійсно незалежною, тому що кожна велика Голлівудська майстерня вже купила мітку маленького арт-хауса.

Я не думаю, що люди мають право вимагати, що все, що ви повинні бути однаковими.

Я не можу мати більше гордості у моїй кар’єрі, ніж сорока перевірка я отримав за копірайт поезії та музику для вбивця Смочи (2002 комедія). Я поділився тим, що гроші з сценаристом Адамом Резніком, дамним генієм, який зробив цей фільм, і я думаю, що я повинен визнати, що це було привидом моєї кар'єри.

Я не хочу бути актором, який чітко пов'язаний з деякими типами персонажа. Я думаю, що ви маєте право спробувати щось принаймні один раз, але якщо ви зробили той самий фільм поспіль, він сидить на вас, як костюм, який дуже важко зробити.

"Файт Клуб" не мій звичний фільм. Але це тільки частина цього дивного року, 1999. Матриця, три короля, магнолія, і Джон Малкович.

Я не стріляти щороку. Наприклад, я пропустив 2010, тому що я написав мінісерії для HBO. Але я щасливий про це. У кіно, як і в житті, краще, коли люди пропускають вас, ніж коли вони дивляться щодня.

Ми не створили для того, щоб розповісти світ, що ми робимо для сніданку.

Я волію жити в Нью-Йорку, оскільки це місце, де хтось може насолоджуватися нескінченною анонімністю.

Я майже забуту, що це означає бути гордістю уряду.

Що американські розвідувальні органи зробили за останні 50 років, щоб сказати принаймні, дивно. Дивовижна і страшна.

Найстрашніші речі робляться під гумкою для людей, таких як ви і мене.

Безпека – це не одне, що здається. Візьміть, наприклад, дрони, які, як птахи преси, вбити когось щодня. Ви хочете, щоб ваша безпека була забезпечена таким чином?

Хороший фільм не повинен відповісти на запитання. Добрий фільм повинен попросити їх.

Йосип Кембелл, американський філософ, сказав, що кращі історії світу не сумні або смішні, але прозорі. Вони настільки прозорі, він сказав, що шукаючи їх люди можуть бачити себе.

На відміну від комедії, драма часто робить глядача гасінням. Після того, як драма легко перехрещує лінію людського незв’язку.

З дитинства здавалося мені щось дивне. Я ніколи не був одним з тих хлопців, які завжди збивають деякі мелодії з останніх продуктів.

Мій улюблений вілли є Gene Hackman в Superman і John Houston в Chinatown. Я завжди любила вілли, які будуть приємно провести вечір з друзями і поспілкуватися з друзями.

Я все ще збираюся бути режисером.

Ви коли-небудь покласти Harvey Keitel на спині? Я носила. Він важить, як, 240 фунтів (близько 110 кг. - Esquire), і має гору м'язів, які, строго кажучи, не характерні для людей свого віку. Зберігаючи його на спині щось.

Пам'ятайте, що Dorothy Parker сказав? Потріть будь-який актор, і з'явиться актриса. Але я можу тільки вгадати, що вона означалася.

Я ніколи не сказав, що я був хорошим актором. Але я гарна на перегляді інших людей, а потім їх відтворюють. Mimicry є одним з найважливіших інструментів, пам'ятайте, що.

Слава більш руйнівна, ніж іржа.

Джерело: esquire.ru