507
«Ся Червоних Лоузів» – прекрасне озеро в Таїланді
Щорічно, з листопада по березень, це величезне озеро 32 квадратних кілометрів покрито мільйонами чудових лотів. Туристи розблокувати до цього місця, щоб побачити своїми очима такої краси! Це озеро знаходиться на північному сході Таїланду недалеко від міста Кумфапі. Офіціантно, тіло води називається Nong Khan Kumphavapi, але місцевими жителями називають його «морське море червоних золот».
Веб-сайт Я не можу здивитись ці фотографії! Давайте подивимося Червоне море Лотоса разом!
Найкраще відвідати озеро в грудні
Кращі постріли одержуються вранці, від 6 до 11, коли квіти лотоса повністю виявлені
Незважаючи на місцеве найменування, багато квітів не червоний, але багато рожевий. У озері зліва «паси» для катерів, в полях лотоса намагаються турбувати якомога простіше
Дивитися також: Це 300-річна бібліотека в Дубліні дивовижна!
на www.kulturologia.ru/blogs/090416/29094/
Веб-сайт Я не можу здивитись ці фотографії! Давайте подивимося Червоне море Лотоса разом!
Найкраще відвідати озеро в грудні
Кращі постріли одержуються вранці, від 6 до 11, коли квіти лотоса повністю виявлені
Незважаючи на місцеве найменування, багато квітів не червоний, але багато рожевий. У озері зліва «паси» для катерів, в полях лотоса намагаються турбувати якомога простіше
Дивитися також: Це 300-річна бібліотека в Дубліні дивовижна!
на www.kulturologia.ru/blogs/090416/29094/
Як зрозуміти часи англійських дієсловів? Ця проста схема допоможе вам!
Чому всі люблять висити з капібарою?