Згадайте, що вони живуть і як вони виглядають зараз.
Декль (Кірил Тольмацький)
На «партії в Дегльському будинку» на початку нульової «сусіди» вся країна, в тому числі бабуся і люди, які чутливі до рапсу.
Тимати, 16 (ліворуч) і Декл
Але замість перебування в потоці і неминуче спливаюче, Decl спокійно пішов на «хі» – ті, хто все ще йде в свої клубні виступи, знають всі свої творчі псевдоми і здатні перевірити найдовші замки в країні.
Р
Літо 2015: Декль, 32, з дружиною (колишня модель) і 10-річний син:
DJ Grove (Eugene Rudin) На 24 (ліво) і 43 (2015):
День електронної музики в Росії в середині 90-х років зробив DJ Gruva один з культових діячів вітчизняного шоу-бізнесу, а також трек «Щасливий» з голосами Раїса та Михайла Горбачова майже схожий на атему нового життя, наповненого надії та свободи.
Сьогодні музикант успішно виконав свою улюблену річ. Незважаючи на те, що він не може дозволити собі радіостанцію (він був колись директором програми легендарної 106.8 FM-станції), він проводить власну школу діджеїв і виробників в Москві. Він також працює для благодійних та дитячих будинків. Захоплення до цього фото "Vkontakte": "Докладно, жоден з митців так часто зустрічаються як з Діма Білан під час виконання польотів."
Тату Дует На початку 2000-х років (ліворуч) і 2014 на Олімпійських іграх Сочі:
Якщо ви пам'ятаєте, це провокативна дівчина дует на початку нуля досягла фантастичного успіху світу, абсолютно унікального для російських виконавців. Багато людей спробували повторювати її пізніше, в тому числі самі «татушки», коли вони розбили і розпочали сольні проекти. Але тільки рудоволосий. Lena Katina зуміла це: танцювальна версія її пісні "Never Forget" в 2012 році, щоб збити американський графік. Поверніть його або не, як зображення Len 5 років, так і десятки кілограмів окремо: 2009 (ліво) і 2014.
Lena, тепер 31, живе в Лос-Анджелесі, одружений з словенська рок-музика. Навесні 2015 року вони мали сина. Чи знаєте ви її у дівчини направо?
196522р.
«Дарк» Юлія Волкова, молодше року, вирішив на більш радикальних змінах
Новорічна фото Юлі на Instagram з її 11-річною дочкою (він також має 8-річний син)
Габаритний зображення
Саша Зверєва (група "Демо") Навіть якщо ви ніколи не знали ім’я співачки поп-групи «Демо», які знімали в 1999 році, і ви не можете назвати принаймні двома її піснями, одна річ, яку ви пам’ятаєте напевно – «Сон у руках» почувся буквально з скрізь: від радіо, телевізорів, торгових наметів і автомобілів. 17-річний Саша з передмістя (лівий) і 34-річний Саша – мешканець Лос-Анджелеса:
Зверева була вірною гуртом до 2011 року, і тепер веде сольні проекти і коротко знайомить себе як російська поп-співак, дизайнер моди і мати трьох дітей.
Р
Ви пам'ятаєте цей характер?
Піонер хіп-хопу в нашій країні, особа 90-х років, виконавець мегахіту «Чи я роблю» і автор тепер відомого виразу «повний хавай» –
Богдан ТітомірНа сьогоднішній день емінес співачка, DJ і продюсер - 48 років, і він повністю змінився. 2015: Рідкі фото без келихів
...
Сама 2015:
1116729
В цілому, скажемо це: Тітомір не змінив себе. Прийміть, що він дав наркотики та інші нездорові звички 90-х років.
Після того, як час (ліво) і весна 2015 (право):
925682
Ліка Зірка. Ранні 90-ті (ліворуч) і Жовтень 2015:
Вони кажуть, що поп-зірка 90-х стала по всій горлі Алли Борисовни - коли вона безтурботно здійснила її молодий син-в-право Володимир Пресняков. Але, саме тому, що кар’єра Ліки, якось лікологічно закінчилася на вершині популярності.
995664
За майже 15 років Ліка живе в Сардинії щасливо одружена з італійським бізнесменом, з яким вона має два діти. 20-річний син з першого шлюбу і сам одружений чоловік.
У грудні 2015 року Ліка розмістила фото праворуч, пише: «Нехай люди знають мене з кимось ще – сьогодні дорослий, не років, але досвід, розумний і просто хтось, хто любить слухати і любити мовчати. й
р.
Влад Сташевський На 20 (крім кар'єри) і 39 (2013):
Орфей 90-х років з обличчям героя казок «Одна Тиса і одна ніч» приніс як молодим дівчатам, так і їхнім мамам розфарбувати, але в нулі він вийшов на користь, намагаючись виростити з романтичного в «філософ».
Згідно з вкладкою преса, чинний Влад працює підприємством для утилізації рідких хімічних відходів, але періодично виконує в клубах з його старими хітами. До недавнього часу він також зробив урочисті появи на телебаченні як «підготовчий експерт» (колишній поп-ідол має два). Репортери говорять Влада, 42, має «необхідно змінено протягом 15 років». Ліворуч - стара картина, праворуч - його останні фото з одного з світських подій в Москві (грудень 2015):
Наталія Ветлицька Як ми знаємо її:
Одна з найяскравіших красунь нашої сцени зникла з погляду на середину нуль, а через кілька років, в грудні 2009 року з'явилася на кришці російського InStyle – ще більш розкішний і неймовірно стильний в 45 років.
Тоді вона назвала три причини її відправлення з шоу-бізнесу: «Перший, я був повністю вичерпаний гонщиком для PR і заробітку». Другим є величезний стрес, який я відчував від виступів. І третя чисто особиста, я не хочу поставити її в громадськість.
У 2013 році Ветлицька залишила країну і тепер живе тільки в Іспанії з її 11-річною дочкою. На праві є рідкісна фото останніх часів: папарцзі виловив 50-річний Наталя покупка в супермаркеті в 2014 році.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження