Скажіть його з квітами.

У цій невеликій колекції ми покажемо кілька прикладів як представників такої корисної та приємної служби, як замовлення та доставка квітів, які рекламують себе.

Частка леву квіткової творчості відноситься до лідера цього сегмента – компанії Інтерфлора – яка, по суті, стала представником цього напрямку в бізнесі. Насіння народження бренду висівають в 1908 році в Америці, де два флористи погодилися спілкуватися один з одним за допомогою телеграфу і доставки запиту, оскільки їх крихкий меркандізм не може витримати чотири дні поїзда в випадках з віддаленою доставкою букетів. Мережа почала рости з популяризацією технологічного прогресу і поширення телеграфу, а поступово утворилася в Американську асоціацію з доставкою квітів.

У 1920 році два флористи з Шотландії та Англії, які раніше співпрацювали один з одним, на прикладі Американської асоціації для членства. Зручність доставки букетів посередництвом було швидко оцінено, а на 1923 рік кількість членів з Великобританії складало 17. Для того, щоб сформувати власний офіс.

Навколо цього часу ідея була обрана іншими європейськими країнами, в результаті чого в 1946 р. Американська асоціація трансферу Флористів, Англійська міжфлора Британська група і Європейська Fleurop-Interflora об'єднана в світове об'єднання Interflora Inc.. Ця конфігурація триває до цього дня. Сьогодні Інтерфлора є абсолютним світовим лідером з доставки квітів. Його члени близько 58,000 флористів, більше 160 країн на 5 континентах. 25 мільйонів квіткових повідомлень доставляються на всі кути світу щороку, вартістю близько 1,7 млрд євро.

У 1953 році компанія прийняла свій логотип, який залишається незмінним. Стародавній римський бог Меркурій, символ торгівлі, прибутку і подорожі, тепер один з найбільш відомих брендів світу. Слоган компанії «Осінь з квітами» став найпопулярнішим брендом.

р.

Інтерфлора, як зазначена вище, є лідером реклами в своїй галузі. Перша рекламна діяльність компанії з'явилася в кінці 90-х, при цьому конкуруючі квіткові ланцюжки почали замислюватися про планування рекламного бюджету всього 5-7 років тому.

Інтерфлора реклама мотивує споживачів дарувати квіти своїм родичам і друзям, гуморно показати, скільки можна зробити життя простіше, даючи кохану увагу і даючи букет квітів.

р.

Згодом попит на доставку почав використовувати не тільки квіткові композиції, але і супутні товари, такі як пляшка вина, коробка цукерок, м'яка іграшка, парфуми або ювелірні вироби.

Рекламна діяльність флористів завжди підвищується до свят. Квіти збирають не тільки різноманітні тематичні букети і композиції, але і торгові марки і принти.

р.

657233

Про квіти, один з американських конкурентів Інтерфлори, підкреслює важливість правих слів і почуттів, які вони передають. Партії показують ситуації, в яких букет може висловити ваші почуття набагато краще, ніж ви можете.

Відео текст:

Мама: Дякую за приход, дарлінг. Я мав великий час!

Дочка: Я теж, мама. Час закінчення з вами завжди досить приємний. Я не хотів би сказати, що якщо я насправді не думаю, що. Ви завжди були моїм близьким другом, і якщо це не для вас, я є дочкою для когось. Я пішов.

Відео текст:

Молодий чоловік: Ребекка, ви так... звичайно! Дуже адекватно. Щоразу я шукаю тебе, мій серце каже, "Лок, це Rebecca! Штраф. Яке повідомлення містить ваші квіти?

Ще один представник міжнародної доставки, Teleflora, у своїй рекламній кампанії підкреслив різницю між мережею та багатьма іншими. Головна перевага — доставка свіжих букетів з місцевих флористів, а не посилок в коробку, скільки їх конкурентів роблять, які не мають місцевого представника в цьому або іншому місті. Відео претензії, які надсилають будь-які квіти в коробці для дистанційного постачання, означає, що демонструють невідповідність особистості і показують їх байдужість при виборі подарунка і квіткового оператора.

Відео текст:

З днем народження! Це ваші брати і сестри показують вам, скільки вони не цінують вас, відправивши квіти.

коробка. Ми можемо надсилати хороший букет квітів, але чому? Ні про те, що ви ростете. І все ще немає. Ми працюємо з філософом. Надія ці квіти довше, ніж ваша робота і друзі!

Відео текст:

Вітаємо! Наші колеги! Так ви були вагітними? Подумав, що ви були просто жирними. Чи є хлопчик або дівчина? Хто піклується?! Саме тому ми тільки відправили квіти в коробку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ви не в офісі! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Гей, дитина, весела акція!

У рекламній кампанії квітковий оператор 123 Fleurs показує ситуації, в яких не кожен сюрприз хороший для одержувача. Слоган кампанії полягає в тому, що квіти будуть краще в цій ситуації.

(Б)

номінальний #image6075855

Категории

Смотрите также

Новое и интересное