50 способів отримати з армії

1,1 км Приїжджайте до військового в сірий клоак і загострений капелюх, з томатним соком або червоним маркером. Вступаючи до військового антайлменту, починайте розповісти з жахом про лицарів апкаліпса, кидати через коридори і малювати пентаграми і незрозумілі символи на стінах. Якщо вони зупиняються, розкажіть, що це для себе.

2,2 км Приїжджайте з пучок часнику навколо шиї, з хрестиком (крофіксація), святою водою, аспеном і сріблястою ложкою. Якщо вони починають приймати його, розкажіть, що ви не збираєтесь в будь-якій точці без неї.
Ви точно відчуєте горло. Під час цього процесу подивіться на лікаря з жахом і вуса, але так, щоб лікар слухав, починайте промені.
Коли лікар очей починає блищати ліхтарик на очах, вдарив йому ложку на лобі;
Вухо-троат-неза може бути погрожений часткою або крапфіксом.
Коли ви починаєте перевірити слухання (попередні номери в вухо), посипте хмільну воду в лікарі (в воді повинно бути святим).
Не пропустіть часник!

3. У Якщо ви знаєте бінарний код, коли ви почуєте цифри вуса, перекласти їх в бінарний код (тип 0010110001). Ви можете принести папір і ручка для облікового запису.

4. У Вишивання кінцівок, це тривожна сигналізація. Часом можна зупинитися, почекайте кілька секунд і трахнув на гельський сміх.

5. Умань Ви повинні вирізати для аксесуарів.

6. Жнівень Перевірити пальці на руках і затягнути їх. Коли ви попросили, «Чому ви натягуєте руки?», відповідайте в шейпер, «Це не мене». Я тебе!

7. Про нас Ви можете попередити, щоб бути кровотворними. Якщо запитати, чому ви хочете служити в військовій, відповідь: «У військовій?» Паяльники служать там, вони даються кулемети. Вони можуть стріляти їх. Я хочу гармати і постріл! Дайте мені машину !!! Шукаю людей! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8. У Шукаю, «Я праска людина!» і починаю покататися з ніжом або олівцем (легко, в жирних скупченнях, але так що є кров). Можна також почати ріжучі руки ножем (головно робити це різко, потім це не зашкодить). Під час цього процесу можна відволікати грішник.

9. Навігація Розкажіть, як я можу!

10. На перевірці: "Чи мене!" Побачити мене! A-a-a-a, я вдарив себе! - і з усього масштабу, приклеїти в щелепу, для розваг можна літати пару метрів або зробити фліп (не краще побити себе, ніж рік, щоб служити).

11. Наклейте комп'ютерну мишу на вашу руку, зносите окуляри з об'єктивом 1см і покажіть до лікаря в C++.

12. І п'ятіть фаршировану кішку, поки ви можете зануритися в її вухо щось схоже: «Нехай вони не візьмуть нас». Це божевільна океї. Не хвилюйтеся.

13.00 р. Прогулянка в затемненому капелюсі і дролі (на нічний табір вийде).

14. Якщо військове відділення не далеко від дому, поставте в хутро пальто на голе тіло.

15.00 р. Одягніть чорний шкіряний костюм для БДСМ під вашим одягом. Коли ви приїжджаєте, заблокуйте двері в офіс і запустіть роздягання.

17.00 р. Коли вухо-троат-неза починає перевіряти слух (номерій, рум'яна і претензія, що не можна сказати таких вразливостей (не краще, якщо є більше одного лікаря в офісі). Для більшого ефекту ви можете відкликати його загартування.

18 років Принесіть пістолет з ігрової машини (який знімається на моніторі).

19.00 р. Клайм, який ви з Марса або астероїдного ланцюжка. Якщо лікар починає робити зауваження, закрийте очі, починайте робити незручні рухи руками і змочити.

20. Принесіть кабель довжиною 10 метрів, помістіть один кінець в зоні бат, і попросіть лікаря вставити в розетку так ви можете заряджати.

21. Прийміть другу і скажіть, що це ваш явний друг, і він претендує, що ніхто не бачить його і гучно радить голосно, наприклад: «Ком на, вбити їх!» Якщо лікар захопить його або просить про що-небудь, дивиться і скажеш: «Все інше!»

22. Принесіть два люди, які ви знаєте. Варто одягатися в білих листах, сандалі і носити арфа. Друга в чорному шкіряному жакеті, черевики і прогулянка з кермом (ідеально намагатися отримати гало і роги). Нехай вони йдуть за вами і вуса в вухах.
Змішувати «Ойдіть, робіть це правильно, пропустіть всі перевірки та послужите для себе доброї батьківщини. й
Давайте другу кажу, «Поділіть їх все!» Ви не потребуєте їм, ви отримуєте послугу фольга.

23. Приїжджайте за реєстрацію з попкорн і Кока-Кола, сидіть перед лікарем, подивіться його в оці і безшумно їсти попкорн, претендуючи дивитися фільм. Не відповідати на запитання. Ви можете кинути попкорн на лікарі з крім «кінема смоктати». Якщо ви ловите, будьте дуже несподіваними (але не протистояти) і скажімо: Які спеціальні ефекти!
Варіант 2: Сидити на стільці, щоб подивитися на дверцятах, росити попкорн, іноді покласти бульбашки в коксі. Коли лікар каже вам щось, подразнює його на нього і зробіть зауваження: «T-S-S-S-S!» Не турбувати!

24. Коли лікар пише довідку, виходите вікно (навіть, що це невисокий поверх або попросіть друзів розмістити дно матраца).

25. Приходьте у форму вентилятора, з шарфом, локшиною. Прийміть списки до офісу з життєрадісними шаутами і слоганами. У будь-якому випадку, відіграйте гарячий вентилятор.

26. Зняти броню лицаря і меч, перерву в кабінет лікаря і сказати, що ви готові служити в ім'я царя.
Варіант 2: Знайти космічний паратрупатор костюм і декларувати, що ви готові подарувати вашому житті для імператора.

28. Прийміть смерть з вами і, порушуючи невпинно в обличчі лікаря, попросіть його ім'я.

29. Приїжджайте в рогатому сірому хребті, сходження на стіл і починайте читати псальми в незнайомій мові з післяжиття голосом.

30. Приготуйте в тюрморті, кладемо на ручні речі, і пройдіть в офіс і скажте: "Хай, Док, дайте швидко, я був випущений протягом декількох годин."

31. На фізичному, коли просять роздягати, обв'язувати рушник навколо вашої талії, покласти на сандалі, темні окуляри, капелюх з полями, гумовим колом, взяти змивку і виходити перед лікарями. Запитайте їх, «Що ви зносите? й

32. В той час як лікар пише щось, ви можете прогулятися по центру і поговорити з стінами про погоду.
Ви навіть можете побороти один.

33. Поміряйте себе з гіталіном і звинуєти лікаря бути політично некоректним. Клейм, що ви негрома і якщо лікар каже про вас що-небудь про вас, звинувачує його в рацизмі.

34. Наклейте великі навушники до вуха, попросіть всіх і скажіть, що ви не чули нічого.

35. Зайдіть і робіть гроші. Приховувати невеликі монети в штани так, щоб при ходьбі їх кільце і постійно отримати достатньо сну.

36.00 Р Після обстеження запитайте, «Ді я проходжу?» Ну, потім я злетів ... ” – приклеїти феєрверки в бат і встановити вогонь до нього.

37. Прогулянка в офісні носки, військові уніформи, капелюхи, а також AK47 і shout, "Я готовий!"

38. Швидко ввійдіть в офіс, подивіться на лікар, заморожуйте, зробіть несподіваний зовнішній вигляд, не збираючи очі від лікаря, зробіть свій мобільний телефон, зателефонуйте і скажіть, «Я знайшов це» (для ефекту можна зафіксувати вхідні двері).

39.00 р. Купити косплей-комплект Sailor Moon і повернути лікарям в ім'я місяця.

40. Приходьте з системним блоком за спину, ножем з клавіатури, кришку з CD, навушників, тримайте мишу в кожну руку (можна обмотати дротами).

41. Призначений для того, щоб бути вам вампіром: купити червоні лінзи, помилкові вентилятори. Під час експертизи постійно його і, подивіться на потерпілий, періодично п'ятилітровий баночок.

42. В той час як лікар пише довідку - як якщо випадково видалити махеш і почати його заточування
(Вішль «хоп-стоп»).

43. Принесіть всю сім'ю. Від мами і тато, до корунів і корусів.

44. Принесіть коробку динаміту (можна пофарбувати червоний гуаш картон з туалетного паперу). Скажіть, що ви завжди будете носити з собою. Ви можете залишити його в офісі перед виходом.

45. Коли лікар пише довідку, посмішка, вказує на прилеглу стіну і каже, що він був знятий прихованою камерою.

46. Приїжджайте в бізнес костюм з дипломатом, сидайте перед лікарем, кладемо блокнот, ручку, папку документів, пляшки води на столі і скажте, що ви готові розпочати конференцію.

47. Зберігати шуми неглибокі. Ви можете претендувати, щоб мати оргазм.

48. Сісти перед лікарем, курити сигар, покласти ноги на стіл і сказати, "Дуже тут ми."

49.00 р. Коли лікар просить вас роздягатися, переконуйте його, що немає нічого цікавого, вийняти фалоімітатор перед ним (головно так що він схожий) і розповість йому, що ви одягнете окремо.

50.00 р. Слабкий вітер кожні 10 секунд. Коли ви починаєте прокидати, не пам'ятаєте нічого.