УслулРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμллРμллРμлллллллллллллллллллллллллллллллРμРμРμРμРμРμллРμРμллллРμллллРμРμРμРμРNo

р.

"Якщо я не зробив нічого фотографічного за один день, я відчув, що я пропустив щось дуже важливе, як я хотів би прокидати. й

Назва Річарда Аведона відома всім, хто якось з'єднується з фотографією. Це, без сумніву, великий фотограф, як ніхто інший, здатний передати у своїх фотографіях дивовижну і рідкісну, таємничу гру світла і тіні, чорно-білу. Кожен з його творів – діалог з моделлю, глядачем, навіть самому, хто майстерно показує нам те, що це означає зробити картину.

Веб-сайт Я приготував для вас колекцію найяскравіших фотографій класичної фотоартії, великого фотографа Річарда Аведона.

Настасія Кінський і пітон

Ця робота Річарда Аведона - одна з найвідоміших фотографій сучасності - була прийнята в 1981 році. Фотосесія з молодою зіркою, актриса Настася Кінскі, тривала 2 години: Аведон спробував половити праву позицію Бурмеського пітона, який весь цей час загорнув актриса. Нарешті, як змія почала торкнутися її обличчя, Avedon натискав кнопку затвору, і один з найбільших пострілів в історії прийшов до світла.

р.

Народилася в Нью-Йорку, Річард Аведон захопився фотографією з дитинства, і перед вступом в світ моди, фотографували вітрильники на торгових кораблях і приймали рекламні ролики для магазинів.

Успіх Аведона прийшла разом з фотосесією журналу Harper's Bazaar, коли з «сухих» і безкаркасних студій фотограф витяжує моделі на пляжі, знімає їх босоніж, граючи шахи, впадаючи в пісок на дуже щиколотках своїх красивих довгих ніг.

р.

Його незвичайний і пристрасний підхід до зйомки не сподобався всім, але, безумовно, не залишав нікого байдужим.

Під час своєї кар'єри Річард Аведон зумів зробити портрети багатьох світових знаменитостей: від Чарлі Чаплін до супермоделей на початку 90-х років.

Пам'яті Лата пана та пана. Комфорт, 1995

328958

8311454

Audrey Hepburn

350550р.

Рудольф Нуреєв

Ommage Munkachi (Carmen, пальто від Cardin). Париж, Місце François-Premierre

Кейт Мос

Стефані Сеімур

Надія

Довіма з Elephants, вечірня сукня Dior, виконана в 1955 році в Парижі

Елізабет Тейлор.