504
В день я припинив кидку.
Коли ви живете божевільним життям, кожен хвилинний відлік. Ви завжди відчуваєте себе, як ви повинні перевірити список і піти кудись. І неважливо, скільки ви намагаєтеся виділити ваш час і увагу, і незалежно від того, скільки різних завдань ви намагаєтеся вирішити, ви все ще не встигли зробити все.
Що було моє життя для двох божевільних років. Мої думки та дії, керовані електронними повідомленнями та зайнятими графіками. І хоча я хотів, щоб зробити час для всього в мій перевантажений план, я не міг.
І 6 років тому. Я був благословенний з спокійним, безтурботним, непристойним і сином.
- Коли мені довелося залишити, вона почне шукати блискучу коронку в сумці.
- Коли я повинен бути близько п'яти хвилин тому, вона вимагала закріпити свою іграшка тварина на автокрісло.
- Коли мені потрібна швидка закуска на кав’ярні, вона раптом припинила розмову з літньою жінкою, яка виглядала як її бабуся.
- Коли я мав тридцять хвилин, щоб запустити десь, вона запитала мене, щоб зупинити коляска, щоб доглядати за кожним собакою ми пройшли.
- Коли мій день був повністю пофарбований, починаючи від 6am, вона попросить мене розбити яйця і дуже повільно і ретельно почати розмішувати їх в чаші.
Коли моя дитина зробила мене крок від мого графіка, у мене була думка: "У нас немає часу для цього."й Отже, два слова, які я дуже часто сказав, що мій маленький коханець життя, "Коме зараз".
Я почав свої вироки з ними:
Приїжджаємо,
І я закінчив свої вироки:
Не поспішайте.
Я почав свій день з ними:
Зайдіть і зробіть свій сніданок. Одягнена Жінка Голий чоловік
Я закінчив свій день з ними:
Подрібніть зуби швидко. Отримай місце незабаром.
І в той час як слова «кілько» і «згасити» мало чи ні ефекту на швидкості моєї дитини, я сказав їм що-небудь. Більше слів «Я люблю тебе». й
Тексти пісень, а це означає: Правда болить мої очі, але правда лікує... і допомагає мені стати матір'ю я хочу бути.
Але один день все змінилося. Ми підібрали дочку з дитячого садка, приїхали додому і вийшли з машини. Не так швидко, як моя старша сестра подобалася, і вона сказала її маленькій сестри, «Ви сповільнили!» І коли вона перетнула її руки на грудях і зітхнула з дратівством, я побачила себе в ній - і це був вогнищем.
Я постійно підштовхувався, відштовхуючи і кинувся маленький малюк, який просто хотів би насолоджуватися життям.
Відкриваємо очі. І я раптом побачила, що шкода, що мій хтивий існування був роблю як для моїх дітей.
Мій голос був погойдалкою, і я подивився на очі мого малюка і сказав: "Я так шкода, що я зробив вам кисть весь час. Я хочу, щоб ви не поспішали, і я хочу бути так само, як ви.
І дочках дивилися на мене в сюрпризі, і молодятка, що світиться з погодженням і розумінням.
"Я пообіцяю бути більш пацієнтом", - сказав він і послухав мій кучерявий маленький дівчина, який прокинувся на її мамі несподіваний обіцянок.
Зробивши слово «туррі» з вашого словника досить легко. Важко терпіти дочекатися повільного малюка. Щоб допомогти нам, я почав давати трохи більше часу на табір, коли ми повинні піти кудись. Але іноді, незважаючи на те, що ми все ще пізно. Тоді я замовив себе, що я б був пізно протягом декількох років, поки вона була ще молодий.
Коли моя дочка і я ходила в магазин, я даю її встановити темп. А коли вона припинила захоплювати щось, я поставив мої плани з голови і просто подивився її. Я помітив вирази на обличчі, що я не бачив раніше. Я вивчила припливи на руки і як її очі прокинулися під час посміху. Я бачив інших людей, які відповіли, коли вона перестає говорити. Я дивився її вивчення цікавих помилок і красивих квітів. Вона була глядачем, і я зрозуміла, що в нашому божевільному світі є рідкісними і дивовижними подарунками. Моя дочка була даремною душею.
Я пообіцяв сповільнити майже три роки тому. І я все одно хочу зробити багато зусиль для того, щоб жити в повільному русі, не відволікатися від повсякденного клопотання і звертати увагу на те, що дуже важливо. На щастя, мій молодий дочка нагадує мене про це весь час.
Один день, на канікулах, вона і я пішов на велосипеди, щоб отримати морозиво. Після покупки плодового льоду, дочка сіла на стіл наметом, захоплення льодової вежі вона проходила в руці. "Я поспішаю, мама?"
Я майже кричав. Можливо, шрами минулого життя не зникнуть, я думав сумно.
І як мій дитина дивився на мене, намагаючись розібратися, якщо вона потрібна, щоб поспішати зараз, я зрозумів, що я мав вибір. Я хочу зустріти те, що сьогодні я спробую зробити речі по-різному.
Я вирішив жити сьогодні.
«Не потрібно поспішати. Просто візьміть свій час, я сказав м'яким. Її обличчя миттєво запалюється і її плечі спокійно.
І так ми сіли на бічних чатах про те, що 6-річні грали Гавайська гітара. У нас були навіть моменти, коли ми сиділи, просто посміхаючись один одному, милуючись навколишніми і звуками.
Я думав, що мій малюк збирався їсти кожну останню краплину, але коли вона отримала майже до кінця, вона подала мені ложку, наповнену кристалами льоду і солодким соком. "Я врятував останню ложку для вас, мама, - сказала моя дочка.
Я зрозумів, що я просто зробив угоду про життя.
Я подарував свою дитину деякий час... і в поверненні вона дала мені її останню ложку і нагадувала мені, що смак солодкий і любов приходить частіше, коли ви перестаєте кидати через життя.
І тепер, будьте його...
фруктовий лід;
... колекція квітів;
кріплення ременя безпеки;
розбиття яєць;
... пошук морських шкарпеток;
. . . пам'ятки Божого народу.
Або просто прогулянка. . й
Я не збираюся сказати, "У нас немає часу для цього." Це означає: Ми не встигли жити. йй
Щоб зупинитися і насолоджуватись простими радами повсякденного життя.
Поведи мене, я дізнався це з провідних світових експертів з радості життя.
Кредит Рахель Макі
Переклад: Ганна-псі
Дивитися також.:
Хати щасливих людей
Правила пробігів Мумі
5 Найпоширенішими рейтингами
www.adme.ru/psihologiya/5-samyh-rasprostranionnyh-sozhalenij-412205/
9 розслаблюючі сайти
УслулРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμллРμллРμлллллллллллллллллллллллллллллллРμРμРμРμРμРμллРμРμллллРμллллРμРμРμРμРNo