Кращі рекламні фотографи світу. Частина 2.

Декілька фотографів, зібраних у мистецтві високоартового друку реклами більше інших. Вони не просто приймають великі принти, вони змінюють стандарти, піднімаючи бар і переміщують промисловість вперед. Ми приносимо вашій увазі другу частину вибору кращих світових рекламних фотографів.
Частина 1.

1,1 км Фотограф Вінсент Діксон.

2,2 км Ірландці, цей блискучий фотограф міцно створений в Нью-Йорку, але його постійна резиденція є невід'ємною, оскільки він є істинним громадянином світу.

3. У У широкому списку клієнтів Vincent Dixon, професійного фотографа, що спеціалізується на рекламних пострілах, таких всесвітньо відомих компаній як Абсолют, Coca Cola, Microsoft та Perrier.

4. У На сторінках Newsweek, Vogue, GQ та інших популярних видань, а полки та стіни апартаментів Vincent's New York прикрашають нагороди та сертифікати найпрестижніших міжнародних фотоконкурсів.

5. Умань Фотограф Вінсент Діксон.

6. Фотограф Вінсент Діксон.

7. Фотограф Вінсент Діксон.

8. Фотограф Вінсент Діксон.

9. Фотограф Вінсент Діксон.

10. Фотограф Вінсент Діксон.

11. Фотограф Вінсент Діксон.

12. Фотограф Віннсент Діксон.

13.00 р. Фотограф Дмитро Данилов.

14. Більшість робіт Дмітрі Daniloff хочуть розглянути невизначено. Поєдналися, вони перетворюються в реальний басейн, який сподівається перетягнути вас в унікальний і цікавий світ, який створює цей професіонал.

15.00 р. Дмитро Данилов закохує своїх російських коренів до свого діда.

16.00 р. Моя подорож в рекламу зайняла 5 років. Я спробував різні напрямки фотографії. Я люблю рекламні фото. Я люблю працювати з ідеями, поняттям, не просто створювати красиві фотографії. Канал передачі ідей.»

17. “Я не намагаюся створити свій власний стиль, я просто намагаюся передати ідею, і я можу. Я також не можу скопіювати себе.

18 років Найголовніше для мене це робить впевнений постпродакшн ідеальний, безшовний. Єдиний спосіб зробити картину настільки реалістичним, що люди навіть не думають про будь-яку обробку цих фотографій.

19.00 р. Я не використовувати 3D, я тільки працює в Photoshop. Кожен елемент, який ви бачите у фотографіях, був фактично знятий таким чином або іншим. Більшість часу я користуюсь реальними моделями, такими як інсектна серія в ліжку, для якої була створена лялька скрабпіона. Я потім знімав невеликий комах, а потім наносив його характерну природну фактуру до штучної моделі.

20. За більш ніж п'ять років мій retoucher є Крістоф Huet. Він єдиний довір."

21. «Офтен, клієнти приходять з ідеєю, але вони очікують, що мій вхід, який може бути або пропозиція для абсолютно іншої концепції або просто зміни в напрямку. Також залежить від Ваших відносин з агентством. Деякі люди очікують поняття від мене. Коли є багатосторінок співпраці, вони можуть довіряти мені. І ми проводимо багато часу мислення про ідею разом.»

22. Фотограф Дмитро Данилов.

23. Фотограф Дмитро Данилов.

24. Фотограф Дмитро Данилов.

25. Фотограф Дмитро Данилов.

26. Фотограф Дмитро Данилов.

27. Фотограф Дмитро Данилов.

28. Фотограф Надав Кандер.

29. Надав Кандер - один з найвідоміших фотографів сучасності.

30. Він відомий і оцінив у всіх колах, принаймні в будь-якому випадку, пов'язаних з фотографією: професійними фотографами і любителями, видавцями, музикантами, представниками модного світу і, звичайно, творчими роботами.

31. Надав - дивовижний мульти-артист, він знімає багато і різні речі, і все він керує, які на фото світу, відверто, зустрічається рідко.

32. Він пише книги про фотографію, організовує виставки. р.

33. Ще однією особливістю Надава Кандера є його відкритість для людей. Зазвичай фотографи віддають перевагу приховати за свою роботу, а Надав з великим задоволенням розповідає про себе і свою роботу. Головне, в якому вірить, що намір автора і розуміння аудиторії є два різні речі.

34. У інтерв'ю він сказав: Реальна багатість моїх фотографій знаходиться в очах глядача, чи є критик або просто звичайна людина, яка шукає свої фотографії. Найголовніше, що моя робота запитує питання. Я не відповів на запитання. Не про що говорить мій арт. Про почуття. Незадоволення. Я не намагаюся зробити людей певним способом. Я б сказав, що сенс, залежить від інших. Відчуття від мене.

35. Фотограф Надав Кандер.

36.00 Р Фотограф Надав Кандер.

37. Фотограф Надав Кандер.

38. Фотограф Надав Кандер.

Джерело: bigpicture.ru