976
Великість або приниження?
З роками ми зібрали колекцію нашого гордості. Вони створюють образ, який ми можемо бути гордими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Пристосування до цього образу створює розумовий натяг, перетворюючи будь-яке спілкування з іншими людьми на стресовий іспит. Не пропустити іспит - засіб для пункції, показати свою летальну погану якість і гоління.
Якщо, наприклад, дратівливість не впишеться в наше зображення, ми будемо стримано і пригнічувати цей досвід з нашою міцністю. Він йде проти помилкового образу віртуозної людини, яку ми пишаємося. Нерідко виконуємо номінальні дії доброти, мінімальний лезо необхідний тільки для підтримки помилкових масок, вилучення їжі з них для почуття самоімпортажу. І якщо показник самоімпортності падає, і ми не маємо нічого пишатися сьогодні, ми відчуваємо «непридатний» і безцінний. Тепер ніхто не потребує нас, ми позбавимо від всіх переваг, виконаних висихань, забутих, і все, що буде залишатися в кінці, просто згинати кудись в кутку, в брудній сковороді під парканом. І все це тому, що тепер нам нічого не пишається, тому що помилковий образ вийшов помилково. Ми не знаємо.
Ми компенсуємо нашу неповноцінність, підтверджуючи себе. Ми доведемо іншим особам, які ми якість і гідність використання. По суті, ми доведемо все для себе, просто тому що ми ще сумніваємось від раннього дитинства, що ми гідні життя. Ця компенсація в нашому житті бере на себе по-справжньому Наполеонівські пропорції.
Людина як героя в грі має власні «параметри». Наприклад: міцність, спритність, інтелект, інтуїція тощо. Ми можемо викликати ці параметри, наші сильні та слабкі сторони. Міцність і слабкість параметрів впливають на досвід. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Повідомляємо, що я отримав досвід натискання на клавіатуру. Чим більше я звертаю увагу на цей процес, тим більше вражень, що у мене є цей процес, і більше досвіду, які я отримав. Якщо людина звикла приділити увагу своїм почуттям, дивлячись на них як спостерігач, він стає більш досвідченим у своїх почуттях. Вдосконалюється процес отримання досвіду. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Дуже часто ми хочемо виглядати як персонажі фільмів, які не мають краплину. З ролей ми можемо грати, ми вибираємо найкрасивіші, вражаючи, як виділили нашу маленьку людину на королівському престолі, наповненому універсальною любов'ю і визнанням.
Наслідок полум'я і поваги – це чистий комплекс неповноцінності. Неважливо, що героїзм ми робимо, незалежно від того, що ми отримуємо, це завжди буде недостатньо. Недостатні дефекти особистості, тому що вони не існують. Цей галюцинація особистісної дефектності – це незрівнянна свердловина, начинка якої ми втратимо енергію і закінчуємо нічого. Неважливо, скільки зусиль ми вносимо в наше самопочуття надії задоволення нашого почуття важливості, горизонт щастя завжди попереду. Цей шаль ніколи не закінчиться.
У нас немає місця. Він народився і гине. Ми залишаємо за собою право на те, що ми працюємо в соціальних програмах або шукаємо задоволення, щоб зупинити ідентифікацію з моральним саморобом. Половини допустимі як напівфабрикати. Приниження і елевація, життя і смерть, сенс і безглуздість є всі екстремальні. Негативне негативне або позитивне. Це просто свобода від ілюзії, неприпустимо чесності з собою, і якщо ви будете, прямий шлях до правди.