Загадко.

Тут популярний фільм з довгою історією. З селекторами і довкіллями.

Чи можу я гадати?

- батько.
- Син.

Є лише два слова. Набагато говорили, але тільки ці слова говорили. Він сказав одне, син. Його рейс через темряву був початком тривалої поїздки і продовження тривалих поїздок.
Друге слово промовив батько. І тоді, багато років тому він не виконав пораду своєї майстерності, і тепер його вчитель був сам темряву. І довга подорож перетворилася в рутину повсякденного пекла. І тепер його син, м'якоть його м'якоть, кров'ю своєї крові, його ниткою, яка з'єднала його з собою, пообіцяв врятувати від смерті, свого сина, втекти з нього.
Зі своїми руками на склі він дивився в темряву.
Він був темним і холодним, хоча його не вдалося відчути, але він знав його.
Багато хто сказав, що набагато більше не було. Всім вайн. Він залишився тут, його син кинув там, де Дестини привели його. І вся влада під його контролем, армія, готова до його одного сигналу, щоб вигнати міста і країни, все це було безладно. Не знаю, хто був правий. Він той, хто попросив сина, щоб залишатися, або сина, який попросив його пробудити, що частина його особистості він не пам'ятав.
Він зрадився, його повіки витнула, зловила спалах, що не бачив. Цей етап передається. Всі
Він знизив свою руку і відвернув від безнадійної темності за склом.
Бог, вони так бояться його. Він відступив і відступив. Побачила, в буквальному сенсі побачила свої думки, слизькі і знепади зі своїм страхом. Жахів відчував на пам'ятці його обтягував свої думки і згадував їх думки, але побачив все. Він зроблений з ними. Він повинен бути одним з них. Звідси, в далекій темряві його вчитель чекає його. І він також в Хоррі. Він, як ці бідні люди, є рабом для страху.
Не кажучи вже про слово, не даючи ніяких замовлень, він швидко і швидко залишив номер.

Джерело: