848
Помилки
Побачила, що сусід прибув учора і запозичила бурю за пару годин. Третій день за стіною тихий. Що він не свердлить себе ебать. Але я не маю нічого свердлити вранці!
Охорона лакофабрики і не знаю, що він працює без партнера.
Запрошення Сніданок для роботи «Вконтакте»
Завершено багатоступеневу операцію з введення агента CIA в компанію, яка зберігає особисту інформацію всіх росіян.
Коли Лариса Гузеєва знайшла чоловіка Валерія Новодворська, вона зрозуміла, що її місія на Землі була над.
Як дитина, я любила закликати незнайомців і розповідаючи їм щось нерозумне, доля мене покарала, і тепер це моя робота. Я рекламний агент ...
Обов'язково читати книги. Після них устілки будуть більш тонкими.
Процес дефекації у людини займає кілька хвилин на добу. Але завдяки Інтернету багато людей можуть посісти на години.
до Так, як ти і Катя?
- Зламали.
- Як довго ви були знайомства?
- 1024 днів. Просто подумайте, що гігабайт життя в ас!
Любовний заклинання російською мовою. Для чоловіка, щоб зробити правильний вибір - потрібно пляшку горілки і з страшними друзями.
Невірно сказати: «Жінка мала поганий ранок». «Щоден не добре для всієї родини!»
Одеська родина:
Яша, найчастіше квіти довели до могили, ніж ви доводите до мене.
- Сара, я не отримую! Так що ви пропонуємо?
Зберігати себе у формі... Кулькова форма.
Чи є ви, що ваш чоловік завжди блювотніє про свої любовні справи?
Поговоримо про війну.
- Як пекти ви боїтеся?
- А тисячі Боярських!
Купуючи дешеві презервативи, можна виграти 400 тис. рублів
Направляюча собака втратила свого власника і тепер приймає будь-якого дому.
Ви повинні подивитися на ворога, щоб його тести запустити.
Про життєві пріоритети людини як різновиди можуть сказати багато про його м'язи. Найсильнішим з них є м'язи щелепи, найбільший є глютеус.
до Мій новий хлопець є єврик! Я пішов в свою ванну і він гістеричний!
- Як це?
П'яний впав на годину і що?
Вирощування є коли я відчував себе на Том від мультфільмів.
- Дад, де чорної ікрою приходять з магазинів, так як риболовля не заборонено?
- Розділений. Іноді риба, частіше покупців.
Ми з дружиною і дітьми протягом трьох тижнів. У зв’язку з відсутністю харчових відходів вітчизняні муфти навчилися випускати продукти з залишків у пивних банках. Але риба в акваріумі тепер завжди свіжі приманки - Я мисливець, не рибалок.
Чукча приїжджає з Москви.
- Як Москва?
- Дуже гарне місто, хоча. Милти, майже не росіяни, навіть мер - і це наші.
Перед виконанням в'язниця просила останнього бажання – курити сигарет. Він був надано пачку з загартованим написом «Смоктання вбивців». Скарбований, він кинути палити.
Військовий офіцер:
Молода людина, не займала його в армію, вони зателефонують йому в армію.
Якщо ви запрошувались в армію і не відійшли, то не буде ніхто.
Для того щоб захопити жінку, не варто дарувати її діамантам.
Людина говорить другу:
Ви знаєте, я трахнув дружину на дві години в останній день!
- Так, ти щасливий. Я мав стояти в лінії протягом двох годин тому, щоб ебать ваші.
Дві друзі зустрінуться, один просить іншим:
- Я чув, що ви одружилися?
Я. Тому, ви знаєте, що я хворий і втомився від зустрічі, хто-небудь або ходьба провокує весь час.
до А тепер як?
до Тексти пісень, а це означає: І тепер він знову схожий на це!
Кращі речі в країні використовуються для дітей, а тепер для синів укусів.
Официали Росселхознадзора, які летять в Нову Зеландію, щоб перевірити молоко, виграти в номінації «Вишуканий відпочинок за держза рахунок».
У Росії для міліції боротися з незаконними на ринках, потрібно подряпинити голову офіцера поліції.
Ми часто говоримо, що ми не маємо вибору, забуваючи, що коли ми робимо, речі набагато складніші.
Як деякі мої китайські друзі говорять... Ні, я не скажу, що вони кажуть, це означає mate in Russian.
- Скажіть його в Китаї.
Це те, що вони скажуть її російською мовою.