Юмор на кораблі.

Продовжуємо публікувати історії Камрад Санхо. Я сподіваюсь, що це більш читабельно.
« » » » » » » » » » » » » » » Вони зацікавили заточування анкеру, що нам не було, тому що анкери знаходяться в замках і з верхньої палуби ви просто не зможете дістатися до них. Були інші жарти. Як правило, молодий, який не дуже знайомий з дизайном корабля, відправлявся для кінолінного масла. Перш за все, молоді люди, коли приходять на корабель з школи, починають їсти, і починається варіння, кажуть, чому ви не подаються на всіх там в тренінгу? Дайте мені деякі кульки для вас. Тільки Я проходжу з косарки, захоплюю муг, переходимо до цього 205-го коксу, пославши його, заливаємо вас деякою гілкою.

Ну, якщо молодий чоловік знає, яка кринолінія, то жарт не відходить, а якщо маса притискається під час тренувань в морському суді, то він приймає цей мус, і починається Великого березня. 205 говорить, що це над тим, що він ще не отримав, піти на наступний, вони отримали його. Звідти їх на склад, як варити в нашому відмові, і без неї не можна відмовитися. Відправляємо ще один куб з складу, в цілому, молода людина все над бригадою, він буде відвідувати всі кораблі до тих пір, поки хтось з штаб-квартири переїжджає в неї, і там вже відправляються борішно навчати судно.

Софини були рівні. Кнехт - це два круглі рамки на палубі, пов'язані льонкою, вони закріплюються вісімма обмотоками, і перехрещувати останню петлю, одна болгарка була виконана вище іншої. Ну, вони просять лоолога, вони кажуть, ви бачите, кнехт нерівномірний, ви знаєте, чому? Якщо він знає, то жарт, знову, не працює, і якщо він не знає, то пояснить, скажуть, коли заморожують, вони забули повісити змішувача, і вони прикріплюють їх до стовпа, так що він привів. Вони зуміли пофарбувати, і зараз її необхідно випрямити до прибуття катерів, взяти сланехаммер і рівень, щоб вони знаходяться на одному рівні, потім звітувати на катерів, він випустить вас для цього. (Це було прийнято, коли катер не на борту, він буде йти в місто або десь ще, головне, довгий час.) Молода людина бере шляп, і тут ми йдемо! Деякі офіцери побачать, що ви робите.

- Так, нам потрібно закріпити його до приїзду на човнику.

- Все правильно, йти вперед.

Всі кінці з появою Ботсмана, здалеку:

до О, мати-миття, що ви робите тут, так-so-shoot, робити!?

- Ось вони сказали, щоб виправити перед вами.

- Корисно!? Візьміть цей сланехаммер, знайдіть, що дует, який заказав вам зробити це, і збити на його черепі так, щоб його мозок випрямлявся, потім де ви хочете, знайти фарбу і пофарбувати все, що ви тут проколів, а потім прийти до мене і розповісти мені, чому кнехт має різні шафи, або ви будете ебать пройти мене !!!

Були також жарти про дрібні речі, як ходять на тканину для кави, або знаходилися на кораблі, але всі вони були спрямовані на молодий корабель, щоб вивчити швидше. Скільки років пройшли, і прокинь мене п'ятий посеред ночі, з закритими очима я розповість вам, як УФЗ виходить на, або де знаходяться пожежні експінги.

Про жінок на кораблі. Вони кажуть, що жінка на кораблі нещастя, і це напевно. Ми мали справу, ми були на бойовому обов'язку в Клайпедському напрямку, і потрапили в бурю, так що зараз хворіли, щоб пам'ятати. Я подарував як анкерам, і працював з тим, щоб тримати мій ніс до хвилі, але це було трохи трахнув добре. Навігатор запропонував, що командир наблизився до берега, але командир був уроджений, сказав, що ми будемо стояти до останнього моряка перетворилася зеленою. Коли не було ніде ще йти зеленим, вони вирішили піти до Клайпеди, встановити вогонь до бурі трохи тихіше.

Ми змоглися на пальці, а поруч з нами два туги привозили до пальника величезну об'ємну носію "Літке острів", що перевищує наш "Агайл" кілька разів. І в той час, що stern tug дав нам струнку, цей гігант почав пекти на нас, і ми були буквально плащі. Яйця надав команду «Залити судно», але відразу ж давав відступ, так як час туги зрозумілий, і сипучих припинили. Після цього, коли насипний перевізник відійшов, вони перевірили, не було особливих пошкоджень, тільки ліва сторона була злегка відступена.

При контакті з бригадою було отримано «добрий» будинок в Лієпаю. В цей час в Клайпеді був дружиною нашої механіки. Природно, як тільки перевірка була закінчена, механік назвав її, і вона, дізнавшись, що ми стоялися в порту і їдемо додому, вирішили піти з нами. Командир дав «добрий» і пішов до розстрілу капітана сипучих носіїв.

Так, вони відсортували там довгий час і ретельно, щоб командир приїхав на дошку вже в темряві, в штаті над середньою невідповідністю, і ми збираємось додому, так як буря підпорядкована цим часом. Я не думаю, що не було ніяких труднощів.

Так, зараз! При виїзді з порту командир перемішував крила, і ми гасимо рівно на старому заплавленому брусі з цементом. Так багато, щоб ви поставили яйце на неї. (Яйця - ярмарок гідроакустичної станції Аргун, тут у фотографіях s61.radikal.ru/i174/1305/c0/a448946abe1c.jpg Форум.pogranichnik.ru/uploads/) 12011...1_43_122415.jpg ) Удар, рмелі, всі вітрила. Ми намагалися зняти, на повній швидкості вперед, назад, все без використання, шпиння на нашому власному яйцеклініці, як шкіра на ... Вони називають глубоат з порту - мес, виклик другий. В цілому, витяжили нас двома зубцями годин, ймовірно 8, і роги лопаються. Коли вони ламаються, вздовж бокових пагонів, як приманка, тільки в руці товста, ліва з боку ріжеться чисто.

В цілому, ми відірвали яйце повністю, екстрена партія заглушує отвір, але хто ебать буде заглушати, повністю ущільнюючи GAS до. Він знаходиться лише під радіозалом, де я був на аварійній сигналізації сидячи, а зв'язок з бугбоатом, з берегом був через мене, тому я дуже добре знаю все. Так, хлопці з екстреної партії, потім отримали багато води, потім льоду, заморожують, після чого вимивають спиртом. Ми залишили яйце в Клайпеді, а потім пішли до бригади. Так, ймовірно, все ще там десь, і що відбувається з ним, це титан.

Потім, пізніше, в одному місці в Клайпеді в док стояв, замість яйцеклітини кладемо шпильку, так з тим, що приглушити судно до дуже списання і пропущено. Так виходить, що жінка на кораблі - на жаль, не буде механіка дружини на борту, ви бачите, командир не буде так струганий, і все буде курча-покі.

При приході в бригаду, звичайно, чеки почалися, кожен почав шейкувати з спеціального відділення, командир був видалений, зведений і переведений на берег, і ми отримали новий командир. Ну, насправді був один твердий "пун". Зростання невелика, кругла, як Леонов з фільму «Ординарне диво», а звичаї все одно до одного. Наприклад, команда була побудована на Уті для Великого знаряддя, командир підштовхує річку, кожен заморожує, уважно слухайте. У цей час літак летить високо в небо. Командир, побачивши причіп інверсії, починається: Ooh! Нема в тому, що ми не будемо жити в США. Підписка Боже! Як літати або Boeing?

- Я не знаю, перетягувати командир, я не можу бачити, дуже високий.

- Добре, ми відхилялися від теми, сигналізатор 2 наряди з повороту, продовжуємо.

Ви можете розповісти про це, напишіть його окремо.

Більше до гойдалки. Що скелі, всі знають, але ви звикли до неї швидко, я спочатку рубав двічі відро, потім я звик до неї, тільки я хотів їсти при пітчингуванні. Виняток, хоча. Першим командиром відділу, як я прийшов, він був навпіл на рік після того, як він повністю вийшов, але працював на автоматичній машині. Сидіння на годинникі, відпочиючись на столі, без ознак життя, очі закриті, одна рука на DKM (монітор Morse, як машинка, тільки коли ви натиснете листи, Morse йде в повітря), другий з ручкою на блокнот. Що на повітряних розмовах йде Лега на них без уваги. Але тільки наші дзвоники пішли, це, Леха без відкриття очі напише все, робота, після того як він був тільки радіограм, щоб переписати і звітувати командиру. Добре, що був високий спеціаліст.

Насос може бути на борт і кел, найбільш ситний. Балтійський, як правило, невеликий, тому хвиля коротка і висока, тому пітчинг сильний, і навіть без яєць, який одночасно був як стабілізатор. В цілому, при пітчингуванні об'єктів не так, як вони відповідно до всіх законів фізики, але так як вони хочуть. Наприклад, обід в їдальні, ви сиділи на столі, ви тримаєте пластину з однією рукою, ви тримаєте ложку і хліб в іншому, і якщо випадково не пустити пластини, вона йде в інший кінець столу і вона повинна бути терміново спіймана. Тому, якщо ви не відразу ловите, пластина прискорюється по всій таблиці (і по периметру столу є сторона міліметрів 8 у висоту, наприклад, при прокаті посуду не падає), летить до сторони, стрибає на ній, як на ярлиці, і добре, якщо це просто летить, а потім обов'язково лікть до кого-небудь в обличчі. Але поки ви вловите тарілку, ви отримаєте від банку і виходите з вас. Незважаючи на те, що вона кріпиться до колоди з ланцюгом, але в вільному діапазоні налічує 30 сантиметрів, спинки і більше половини метра. Таким чином, ви стояти, лукнув на стіл на півмісті, ви дочекаєтеся до тих пір, поки вона повернулася назад, потім, потрапивши під коліна, ви сиділи, розтягуючи ноги в стіл і насипавши і продовжуйте харчуватися, в таких умовах ви не можете розповісти інакше.

З келем, прокатом / внизу сходів, особливою насолодою, приблизно схожою на астронаут під час запуску, буде натискати вас на сходи, потім ноги з'їдуть її, і буде засихати, як птахи, однак, не на довгий час, якщо лера не проводилася на шляху. Тому що в деяких кіно вони показують, що ви йдете на сходи, не навіть прилипаючи до них, о, я даю вам багато, щоб подивитися на них під час пітчингу. й

Ось його перша історія.

*Крінолін - частина верхньої палуби, що простягається за межі, тут на фото можна побачити, торспедо труби на них. Ми не мали Альбатросів на 1124, нам довелося на 205-му Тарантулі, з яких було як 6 штук в бригаді, я вже забули.

Готель Яйця - картопля.

*** Вхід до самомоніторингу.

Готель У готелі є місце.

Джерело: