777
кішка жартів
Один з програмістів прийшов на відвідування іншої. Пити пиво. На кухні є величезний сірий кіт.
до Ось мій кіт. Режим ім'я.
- Чому модем?
- Займає наречену, покаже кота. - Модем! Зв'язатися
(Cat): - Шх, чх, чх...
Дві кішки спілкуються:
до А коли він пообіцяв зрадити тебе?
- Березень.
- У березні вони обіцяють все.
Червоний кіт в повній конфузію прокинувся через сноуборди, заморожуючи його любов, і збивається:
- Так де? Де я запитую вас, є навесні? Яка країна, Ху? Де живуть дівчата, сновидіння, птахів? Принаймні горобини обмочуються, навіть ріжучий крок, де?! Я не говорю про пилку. Сніг падає з неба, як вони зламали там, і ці джерела тут. Все про себе!
І слухали кішка кричу і посміхалися:
до Що таке кричить. Він пахне навесні. Ви не можете фольги кішки ...
Від собаки й думки кішка:
«Я захоплюю хамстера навколо кімнати вчора, він був як рубаний, бідний хамстер, поганий пухнастий. . . ?
Тут, ромашка, дерево. Кіт в дерево, дихання, сидячи і мислення:
"Привіт, хамстер, волосатий істота, тепер тримати на!"
У цей день вони копали, сміхалися, вирішили курити кота.
до Що таке кішка?
до І нічого - з нами, сміється.
Вони принесли мені кошеня, білий пухнастий ...
- Візьміть картину, покажіть мені!
до Немає фото.
- Сканувати його!
На підлозі священний кісточок, поширює їжу хрестом, променями, з'їдає їжу і йде на місце.
Кіт архітектора виливає їжу, викладається з нього архітектурний план, змінює деталі в місцях, нарешті їсть все і йде на ліжко.
На підлозі кішка режисера посипає їжу, починає пробивати їжу мискою, подрібнює її в пил, викладають три дороги з цього пилу, висихає їх, падає на спину і продає: «Ні, я не можу працювати так! й
Моя перська кішка зробила перську затоку на мій перський килим !!!
Що думає твій кішка, коли він кине на килимі в кутку за стілець?
Я знаю, що ви не можете, але спочатку, немає одного, другого, це темно, а потім я його захоплю.
Власник подає коту гречку. У перший день кота їсть, на другий день надходить чашка:
- Фі, гречки.
Левінг. Далі:
- Фі, гречки знову.
Левінг. День чотири костюми:
Ой! Гречана
Я не сказав. Так вона була настала щодня: «Що ви так розумні, скажете щось!» Коли ви починаєте говорити!
Після того, як вони сидять один одному на столі, господиня починає однакову пісню: вони кажуть, що кіт, скажуть щось. І кішка відкриває свою рот і каже,
- Шматочок відпаде на стелю!
господиня була стрункою, сидить, очі її відкинули на кішка - а потім вона схожа на стручку з тієї ж частини штукатурки з стелі!
«Увімкнено», кішка приглушена, «кішка, розкажи кота», і коли я говорю, це фольга не слухає.
У Англії відвідувач прогуляється в магазин і просить торта. Продавець приносить йому торт, але інформує його, що це остання копія.
Покупець дивує, якщо мишей укусив його, тому що він дивиться дивним.
до О, немає! - Відповідає продавець.
- Чому ви так впевнені про це?
- У нас з'явилася кішка.
Поціновувачі реклами.
Недавні докази отримали, що кіт Борис, який бере участь в рекламних кішках їжі. На екранах з'явилася відео «Борис – великий танець».
Ось поїзд. Припинно він відходить від рейок, а потім він повертається на них. Один пасажир хотів дізнатися, що було зроблено.
Приїжджає до водія:
Чому поїзд дрилі?
до На доріжок з'явилася кішка.
- Я бігу над вами!
до Так я просто половив його на поле.
Відвідувач в антикварному магазині, оглянувши всі полички, очолювався до виходу, але потім помітив, що кішка в дверцят було пити молоко з каструлю з часів Тутанхамуна! Чоловік повернувся до продавця і, байдужість, запропонував:
Давайте мені купити кішку за $1.
- Ні. Ми дуже звикли до неї.
Ми підставляємо $ 200. Відвідувач:
З цієї чаші, я теж збираю тебе?
- Приходьте! Тутанхаун! Збірна мінливість! І кішки, до речі, я вже продаю 126.
Я навчився на кішках перед весіллям, дуже незадоганий тварини. До тих пір, як ви кладете кільце на лапці, вона подряпинить обличчя.
Як ви переконуєте жінку, щоб продовжити, якщо чорна кішка перетинає дорогу?
до Повернутися до кота.
Інженер, бухгалтер, хімік, держатель стверджує, що кіт був розумним. Інженер назвав свого кота: «X-square, показати їх!» X-square підійшов до столу, приймав папір і ручку і змалював коло, квадрат і трикутник. Всі погодні не погані. Тоді бухгалтер назвав свого кота: «Показувати їх під керівництвом!» На кухні вирушили на кухні і повернулися з десятками печива, які виклали в 4 палі, 3 печиво кожен. Всім домовилися, що було добре. «Спатель, показати їх!» СПАтел вивів мішок молока з холодильника, 200-грамне скло з полиці і заливають рівно 150 грам молока в неї без запилення краплі. Все було вражено. І всі три запитали держслужбовця: що можна зробити? А потім держслужбовці сказали своєму кішку, "Порушення, показати їх." Паління їсти все печиво, відвертати все молоко, поперчити на папері, ріпакувати інші три коти, кричущим, що вона боляче спиною, написав скаргу про шкідливі умови праці, послав її на санітарну епідемію станцію і хворий на решту дня.