Чоловічі жарти.

Поверніть другу дружину до першого, як повернутися до злочинної сцени.

Я був щасливий з цією жінкою, але раптом був нещастям: вона залишила чоловіка і прийшла до мене з її речами! Він був дуже болючим, але я не дав її в.

Почав побити шанувальників Маша. Він потрапив один, потім другий, і третій загадував мене. Як протерти кров, він сказав: «Ви не можете вбити всіх». . . ?

Коли я бачу її голий, я хочу піти, але природа приймає свій курс.

Я мав дві дружини в житті, а інша жінка жив з мене добровільно.

Що робити, якщо наука говорить заміжні чоловіки довше і один одного чоловіка цікавіше?

Мій батько вчив мене: завжди кинутися до жінки, що вона не схожа на інші, якщо ви хочете отримати від неї те, що ви отримаєте від інших. Ну, я потрапив в обличчя як звичайний.

Коли вона роздягається, я пам'ятав, що десь я зустрілася.

Почати чужу дружину не проблема. Проблема, щоб повернути її назад...

Я не хочу, щоб маррі Ірина; Я був персуваний батьком і двома братами.

Я не можу побачити її! Я навіть ебать з моїми очима закрити.

Це п'ять років і я не можу забувати щасливі моменти цього поділу.

У мене є багато досвіду, що випускають жінки. Правда, поки не вдалося.

Я був одружений протягом третього часу і зробив впевнений, що я не хочу почати.

Як чесний чоловік, мені довелося одружитися. Але, як людина, я не міг маррі таке звір.

Я тільки обдурив її, коли вона була в лікарні. А потім без другого задуму, але тільки для радості.

До весілля вона завжди була багато макіяжу на обличчі, тому я думав, що вона була дуже красива. Тепер я знаю її як...

Елементарна спадщина не дозволяє мені залишити її. Що я жив на її гроші нічого робити з ним!

Вона допускається, щоб бути ескортований, і я прогулявся весь шлях до ліжка.

За своїми старими ідеями ви не можете спати з мене перед весіллям, і після весілля, можливо, я не хочу.

Я побачила дівчат і страшні, але ніколи не в моєму ліжку.

Я був одружений двічі і я не втратив сподівання, що це буде знову.

Усе ніч вона намагалася зізнатися з любов’ю. Але я...

Ми, самотні чоловіки, крім власних рук, нічого не рахувати.

Я спробував мати секс з Anya в воді - нічого не працював. Вона подрібнила весь час...

Якщо ви думаєте, що я idiot, скажімо, якось невірно. Чому травмують вже хворі психіки?

Я сплатив всі мої податки, але немає бажання.

Він був між ногами, але я нічого не хотів, щоб порадувати її.

Коли я був дитиною, Ніна і я побігла голий на пляжі, і тепер вона розчарувала, щоб побачити мене голими. Але у мене є все, як дитина, тільки більше десяти разів.

Наклейка до О.О., не Вимкнено до Галії - не дано. Так, знову провести ніч на цій ... дружині ...