Мистери (CPM)

Я збираюся працювати вранці. Очевидно пізно. Я кладаю на взуття, відкрийте кришку куртки я простягаючи її і ... чи трапилася колабрація дифузії повітря, або якась інша таємниця природи, але в повітрі починає інтенсивно змащуватися продуктами життєдіяльності кота.
"Привіт, ведмедя кішка-подібна, ссанимі в його взуття".
Не встигнути вимити їх і точку, не в тапочки однакові трамплінги через сніг, можливо, навіть розтоплення від запаху.
Він стежки. Ми повинні йти.
Він вийшов поза і сказав: "Ви можете отримати деякі повітря на дорозі. й
I'm gonna stink.
Сидіння в пюре - катоки. Всі запахи, як суко, і я запах, як унітаз. Добре, навіть в радіусі пари лічильників безкоштовно, є всі під вікнами, щоб дістатися до кисню ... Навіть провідник і вона, занурення грошей на мавпи, стрибати на кенгуру на сидіння.
«Одно, чи можна туфлі запах так погано, що навіть мозок закривається?» ?
Він стрибав з автобуса і почув зітхання за спиною. І здається, що двигун на автобусі заробив більше допомоги.
Намагатися не сказати hello до будь-якого, він захопився в офіс. Я збираю своє взуття - курки - вони не стукнуть.
Я в повному шокі, підшлункової думки creeps в мій мозок: Як це? Він поцілунав у ніс на ніч і отримати в мозок?
Просто в разі, знову змивається на туфлі - дива, не чортуючи стейк ...
"Всі ... миття мозку ... що? Як? Що далі?
Голова, наповнений кішками, неспроможна на грудях, ніс покаже в шарф ...
"СТСУКО!!!" *Для рефлексу* "Жито !!!" *повторний хірург*
Зняття шарфа rushing до туалету, шарф в урні - половина може освіжити на себе і судомно сніфивши на себе весь день від людей на роботі і з головоломкою, так як це венер кицька вдалося зробити на шарф, який кладуть на верхній полиці, яка навіть ледь доходить ...

Це сосна.
І найголовніше, я думаю, що це так розумний погляд на мене вранці.
Я здогадав, що він помстався на ніч.

浜у 涓 蹇

герой дня
...

Джерело: