Хірург

Хірург
... Перед польотом я не залишила неприємного почуття, якась тривожність. Це був дивним, враховуючи, що я завжди літаю з задоволенням і в високих духах - Я не боїюся літаків на всіх, навпаки, іноді, на echelon, дивлячись на те, що відкривається вид з вікна, я повністю euphoric і гордість людства.

Це не так. Все було приписовано до того, що знову — участь у сім'ї, і навіть — загорнув жорсткий день до, відчував неімпортантний.

Політ приймав обов'язкове молитву під час таксі, про надзвичайні виїзди, використання життєздатних курток і скосів, щоб відлякати ааркові кисневі маски, поінформував нам, що наш рейс пройде на висоті 10,100 метрів, і вирушив за завісу.

Зняття.

Місця я отримав не найуспішніші - щось ковзало під час реєстрації, щоб сказати, де я хочу сидіти, тому - в хвостик, на задній двері. Літак Ту 204. До речі, один з найбільш струнких, якщо ви сидите в хвости (але, я кажу прямо - це на мій особистий погляд).

Досить швидко і весело занурився в ечелон, вирівняний і тушкований. Я розслаблений, що має намір взяти на себе няньку за пару годин до Москви, блаженно розтягнув на стілець - добре, у мене була кімната для ніг - як пасажир першого класу, ще більше: аварійний вихід, перед мною немає місць, і ті, які - переміщені в сторону осі, брук!

... Я просто закриваю очі і вона шуок. В першу чергу, злегка як звичайний, під час турбулентності. Далі сильніше. Тоді ж вистачить. Складання столів почала відпадати спинки стільців. Починав торкнутися і кричати на особливо міцних тремтах.

Вдово, літак почав набирати висоту. Ми здавалося б, вже давно... Підібрано віконну завісу - f-mine! Незважаючи на те, що в зоні щільних хмарних покривів налічується понад 10 тис. метрів.

Все зрозуміло - ми передаємо шторму з досить високою хмарою. Що робить його шейком.

Непристойно пам'ятав, що підігнутий рейс Анапа - потім, і кожен лебідь спочатку, що це не турбулентно, що загинув літак. А екіпажу також намагався «стрибати» над бурінням. Все завершився трагально, а офіційні висновки АКВА мене, сидять зараз в салоні літака на висоті, переважно вже під 11 тис. — з комфортом слабо.

... Це абсолютно невидиме. Жінки почали кричати в голосах. Пасажир, що сидить поруч з мною, був гістеричною, променевою і кричущою одночасно. Діти, що насичилися, і все разом він діяв на психічному депресіоні.

Р-раз! У літаку з дикими тріщинами прокладено гострий поворот праворуч. Тож гостро, що я, сидів на лівій стороні, мимовільно проколів на гістеричному сусіді. Жінки витісняли вже відверто, десь за відкриттям багажної полиці та сумок припав на пасажирів. басистське командування голосу ззаду раптово витертий:

до Що таке він, ви приступили, як дерево переносить нас?!

У літаку також розтоплюється різко. Це гірше. Новий поворот негайно пішов - тепер зліва, і тепер сусід впав на мене, нехайно чіплявся на плече.

З лицьового, хтось, не що – в голосному жопі, не так – в тихому крі (не можу визначити, що я заклав вуха знову) припускав:

до Студент, ймовірно, довірився - доторкнутися перед переходом ...

Я. Я отримав в цей вид чаттера 10 років тому, коли я був на Балканських авіалініях. Потім, до речі, занадто, Кайфець все спійманий, і з одного пасажира практично закінчилися погано: ми занадто пройшли потужну буру фронт, в деякій точці площина втратила висоту (на мові жителів вона називається, щоб потрапити в повітряне отвір), все летять на своїх сидіннях, і один важкий чоловік був заспокійливий, і не був закріплений, помітно, скидаючи момент, коли забитий щит, і рейс не перевірив. Він кинувся під стелю, і висаджував не на своєму місці, але на сусіді, серйозно пошкодивши її шию.

Удачливий: на дошці, що літак був емінентом болгарним хірургом, який вдалося надати необхідну допомогу літньому жінці, яка потрапила під чоловіка. Але коли ми нарешті сіли в Софія, на драбинці чекали місцева швидка допомога, і жінка була проведена на розтяжці. З тих пір я завжди переглядаю бюлетень обережно, застібається, і намагаюся контролювати своїх сусідів в цьому сенсі, якщо є будь-які: Я не хочу, щоб ваша шия не зламана.

... Поки я пам'ятаю Балканський рейс десять років тому, літак раптово викинувся, з якого я був дійсно боїться: звук двигунів перетворився в ультразвук, так як в режимі зльоту, коли ми почали ... падіння!

Ви знаєте, що вона відчуває себе, як вкладиш стрибає з величезного кроку. З різницею висоти двадцять до тридцять метрів. Всі стрибки на кріслах, що проводяться ременями, землями, якби за шансом (один випав, міцно прикріплений до підлокітника). Шаут. Кріплення. Променування. Гістерія.

Світильники спалаховані, oh-uh! - пасажири, які висихають в хору - це стрибок. А потім є маневр, лівий, крутий лівий. Все стружка і зрада. Знову - op-pa! - різко вниз. І знову, зліва.

Я дивився в вікно і стрункий: він не був білий туман за ним, але чорний, як дим від спалювання мазуту, хмари, через які сонячний диск ледь шне.

Чи ми на вогонь?

Це божевільний.

Аааая! (passengers) - Ey-yooh!!! - знову падають. Це добре. Я не можу тримати м'ясо, незважаючи на те, що я тримала своїх рук

А потім раптом я був відвіданий здогадкою, з якого він став дійсно страшним: але той же горизонтальний (або плоский) коркстеп, з якого загинув рейс Анапа, в теорії, слід відчувати пасажирам, на його початку!

Добре, що, здається, це. Я ніколи не дивився, як довго триває середня площина. Ну, з початку, коли пасажири починають здогадувати, що щось неправильно, до... Три, п'ять, сім хвилин? Чи думають хто-небудь, що 160-190 людей на борту змінили свої думки? Ті, які потім зібрані на балках і упаковані в чорні поліетиленові пакети?

Це вічність, до речі. Ще одне життя...

Що ви думаєте? Скільки я пішов, якщо мої оцінки правильні? Один, топи два, хвилини?

Еххх! – впало так важко, що світильники вийшли повністю (вінкнули вже), а корпус літака розтріскував мужчино. Але в цей час я не чую кішки пасажирів – можливо, мої вуха варилися. Абсолютна тиша в салоні, тільки креки і ковбаси всю внутрішню шкіру.

Я бачу голову, і поглянувся на тих, хто навколо мене, як я міг бачити в темряві.

страшна пам'ятка: абсолютно білі обличчя, закриті очі, чіпляючи до відбілених кокче в підлокітників руки. Мапа сайту Заглушені зуби. Немає одного кісточки, промені, або cries більше. Сила.

Ми вже мертві. Як відбувається перехід від життя до смерті? Може бути невидимимим. І пам'ять відлякується, про що ми? Наші тіла збираються там, і зараз ми будемо літати, як це для віків, з білими обличчями, очі закритими, зубами клаптявими, підлокітниками клаптявими?

Я не особливо релігійна людина, але я не можу прийняти ідею, що все я думаю, що я пишу, вводити слова, все, що в основному мій особистість - мої думки, мої цілі, мої гіпотези, мої плани - все це нематеріально, і все це буде штампувати з мене. З моїм фізичними оболонками, які мало хто піклується про людей? Я переконаний, що ми всі закликаємо душу – це свого роду енергії, яка просто недосвідчена людиною. Енергетика ніколи не зникає без сліду. З фізики, матеріалознавства. Так я, чи точніше, деякі згустки моєї особистості, енергії, що зазвичай називається душею, буде існувати кудись. В іншому вимірі, можливо...

Це все дуже цікаво, звичайно, але, Господи! Чому ви не хочете вмирати, huh?

... І знову різко впав, двигуни, як і на деякі дуже нестерпні замітки, і літак, якби він отримав удар у животі - був якийсь відчутний штовх, і - почав різко набирати висоту. І знову.

... До місця аварії, звичайно, спочатку прибути лотен з місцевих жителів. Помилки Я витримую невеликий і крихкий у звичайному житті. Як стільниковий телефон. Ці бастари знайдуть її, і, гасіння, вони почнуть називати телефони з книги телефону, і дружини, вже в курсі літака, і отримувати дзвінок, потім буде божевільний навіть після ідентифікації.

Ця думка, пов'язана з думкам сина, який я ніколи не бачу знову, хто виросте без мене, і ніхто ніколи не відігравав з ним, і він сміхався весело, як я поставив його вниз на мій ляпас - це думка призвело мене до стану такої жичності для себе і коханих, які я хотів би кинути гірко і відкрито, як в дитинстві. Чому?

Woo-oo-oops! Падіння було так довго, що діафрагма прийшла нудотним до горла. Я маю. Хто ніколи не породжується в будь-якому місці. Край ока відзначив, що на правій стороні дошки, дівчина з 14 років, дочка мого сусіда, покоївка в пакет. На платі все ще люди...

Як довго це катування останнім? У мене є якийсь кінець. І найголовніше, нічого не можна зробити. Я розумію, що в кабіні прямо зараз - не думати про душу, вони працюють там в поті брів, витягуючи і тягуючи площину через цю кров'ючу відбій. Хороший автомобільний драйвер не встигає боятися, він робить все, щоб вийти без втрат.

І раптом ми знову струшуємо щільно (але, дійсно, не стільки, скільки в попередні часи), і в моєму вікні вдарив промінь сонця!

... Люди переїхали. Полювання стало набагато менше. У салоні є світло. Хто отримав, відірвав, хтось почав ставити падати речі на полицях багажу. Люди, які не шукали один одного в очах, якби вони захоплювалися страхом тварини, вони були просто досвідчені. Якщо нічого не сталося. Я дивився в вікно, і приголомшливо красива пам'ятка відкрилася до очей: абсолютно чіткі, без хмар, землі, далеко не і за - величезний "повіт" з громіздки, набагато вище одного, на якому ми зараз летять. Похилого чоловіка, синьо-чорний в центрі, до дна, і сіро-білого по краях.

Пройшов буровий фронт.

... А потім бас голос, який був за скарженням про дерево, продумано і чітко сказав:

- Як поїхали повстанці. У нас з'явилися наші гріхи, і дайте нам йти зараз.

Я маю на увазі, це дійсно робить. Почуття абсолютно кігартичного.

Відвідувач рейсу сказав, що ми пройшли турбулентну зону і пояси можуть бути непристойними, і зараз ми пропонуємо м'які напої. І закочували кошик. Я був на коньяці.

- Дівчина, може мати коньяку?

до Що ви, п'ятдесят, сто?

Ви знаєте, дві сотні, можливо.

* * * * * * * * * * *

Я хотів би подякувати КавміновіВодиві за враження та висловити щиру подяку екіпажу та командиру рейсу 1268. Ви є справжніми професіоналами. Дякую. Ні фольги.

Фото, зняті з порту на телефоні, після проходження штормового фронту:

浜у 涓 蹇 Фото

.

Джерело: