Чому віруючі у православних церквах є цілою службою, а в Католицьких церквах можна посидіти

Християнство створив західну цивілізацію, історики та теологія. У 1054 році храм був розділений. Є католики та православні. Прихильники східного обряду обіграв Візантійський Патріарх, Західний – папа. Протягом століть між двома гілками багатоплізовані, і з ним спори. Хто ближче до правди? З любов’ю та повагою для вірних.



Гостям є стовпи християнства. І тенденції показують глибоку християнську моральність. Незважаючи на вікові змагання, тут не так багато чудових ідеологічних відмінностей. Нижче ви знайдете основні.

Діва Марія народилася без оригінальних гріхів У цьому собачі католики міцно вірять. Так, вона була задумана звичайними людьми - Йоахим і Анною. Але Незаймана не успадкувала гріхів Адама через божественні волі. Це був майбутній народження Христа, який визволений її з цієї спадщини. 8 грудня країни Західного християнства навіть відсвяткують висоту Марії до сакрального звання.

Православні християни вірять, що Божа Матір народилася звичайна жінка. Його місія була захищати людство перед обличчям Бога.

3610Р. 4200Р.

Каттолики і православні: як бути закріпленими представниками обох вір, які не відповідають тим самим символам, коли хрещення. Три пальці відображають невидиму Трійця, що залишилися два відображають божественну і людську природу Христа. Каттолики роблять знак хреста двома пальцями, затискаючи три. Православний до протилежного.

Православні та Католицькі Церкви мають різне ставлення до доктрини Святої Трійці. І релігії погоджуються, що Бог є одним. У той же час він існує в трьох гіпотезах, що дорівнює один одному: у людини Отця Сина і Святого Духа. При цьому кожен з них має індивідуальне існування.

Свята церква вірить, що Святий Дух тільки від Бога Отця. Ми віримо, що Святий Дух приходить до нас з Отця та Сина. Відповіді пізніше, ця тема все ще досить суперечлива, і дві собачі ще не знайшли спільної землі.



Православний має категоричний вигляд долі гріхів після смерті. Вони йдуть на пекло, де вони згорнуть до кінця часу. У Західній традиції вірити, що всі люди йдуть на небо. Одна зміна. Щоб бути очищеним, кожен грішник повинен спочатку піти в пеклі, потім змивати його гріхи в гнійному стані. Тільки тоді він зможе відпочивати в рай.

Патріархів і католицьких католиків розглянуть Папу, щоб стати наступником Апостола Петра, який був Вікаром Христа. В інших словах цей офіс дає поштовий життєздатний статус як пророй Божої на землі. Православний Патріарх не отримує такого високого регалі.



У православних ми переконані, що проста гріхна людина не допускається називати себе пророком Господнього. Це ще одна точка беззаконних дискусій між двома вірами. Серед багатьох заголовків Папи, є одна спеціальна: раб Божих рабів. Він опинив свою вірну роль і місію, щоб служити його флоконом.
Чому католики сидять і православні християни стоять?

Це питання не так просто, як це здається. Новорічні та Великодні послуги, а також послуги поклоніння в монастирях, можуть тривати протягом тривалого часу. Не тільки бабуся, але не кожна молода жінка буде стояти від початку до кінця.

р.

До початку шостого століття східні християни пронизилися сидять. Так як не кожна церква мала магазини, парафіяни часто сіли на підлозі. Але в православних монастирях, вимоги до монахів і духовенства були більш строгими. Вони повинні зробити всі послуги на ногах. Парафії повинні слідувати їх прикладом. З часом православна церква забезпечила формат сервісу «на ногах».

Так, є магазини в храмах. Але вони призначені для людей похилого віку. Якщо здоровий хлопчик або дитина виконує послугу сидячи, він буде виглядати на косі. Більшість виняток до правила. Навіть бабусі намагаються служити на ногах.

р.

Каттолики і православні: погляд на ситуацію Так православне шоу, що вони намальовані Господом. Сісти на лавку, як чекає Бог, щоб прийти до тебе. Доставимо комфорт, ви робите подвиг.

Комфорт сидячи дещо схожий на глутонію. Коли ви добре їсти, ви хочете їсти напій. І там і продигалові думки під рукою. Це так: ви втратите концентрацію. Ви отримуєте сонний. Що таке молитва?

Католицькі католики не бачать нічого поганого з комфортом, коли вони молляться. Цей спосіб ви можете повністю розслабитися вашого тіла і перетворити ваші думки до Господа. Якщо ви стояти, ви будете втомлювати швидше і почати відволікатися.

Католицькі Церкви вірять, що ми зв'яжемося з Богом через наші душі і думки. Важливо створити умови, щоб організм не відволікався від основної речі. По дорозі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі Католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицьк



Ми не будемо входити в цю дискусію і шукатимемо праву сторону. На нашу думку, це неважливо. До цієї різниці звертаються католицькі католицькі та православні. На жаль, його мета полягає в тому, щоб зробити конкурентну деномінацію в поганому освітленні. Довести, що інший не розуміє Господа.

На нашу думку, гаряча молитва з серця має набагато більше ваги, ніж форма подачі. Мир в душі і любов для інших є більш важливим. Вітаю? Поділіться думками в коментарях.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное