Колонія на Колямі, розташована біля с. Талая.

Колонію на Колямі, розташованому неподалік села Талая, стала героїнем багатьох жартів, оповідань та «тієвів». Серед своїх "чарівних" відвідувачів в різні часи були дисиденти Амалрік, неординарний тайф в законі Япончик. У 2005 році було розбиття котла, а колонія була назавжди порожньою. В'язниці перевозилися в інші в'язниці, і тут є тури для туристів.

494250

Колонія No 3 - 300 кілометрів від Магадану. Дорога на благо і непристойна. Важко навіть на KAMAZ, на нозі, і навіть взимку - майже нереально. Кожна тюрма невелике місто. У ній є босів і шістки, привілейовані і resentful, в ній живі кулі, швейні майстри і механіки. В’язниця відрізняється від інших міст за відсутності жінок і зовнішньої ізоляції. Огородження, барбекю і гори. А час в ній замерзає і простягається болісно повільно.

У пенітенціарному, мимовільно уявіть себе на місці в'язнів колонії і відчуйте страх. Вузькі коридори пресують, холодні стінки викликають нежить, а маленькі камери дають піднятися до клаустрофобії.

У SHIZO кинули 15 днів, які втратили свою роботу. Камера відокремлюється від коридору товстими залізними дверима з дрібно захищеним оком. Підпис зафіксував, скільки засуджених було поставлено в солітарну конфінацію і скільки він залишив:

У зимових заморозках з розбитими вікнами, ймовірно, було важко. Зекіс були зарядки, протирають руки, відтінені акумулятором. Вони були витіснені в покарпатському елементі, особливо під час радянських років. Хліб, сіль і деякі окропу.

Як ви можете бачити, в туалеті немає конфіденційності:

Колонія на Колямі, розташована біля с. Талая. доб. 2

Барраки, майстер-класи, корисні кімнати та майстер-класи - нагадують гнійні. Щоб бути тут протягом років - ви не бажаєте ворога. Більшість в'язнів, ймовірно, заслуговують його. Рапси, хробери і вбивці вийшли в зону.

Перегляд колонії в стилі Google Maps:

По-перше, злочинці в балконі і Ушанка очищають сніжну зону зони під наглядом конуса. Сьогодні будиночки відрізають від великої землі стали дезолювати.

Кілька разів я плутав у дроті лежачи на землі:

86111

Адміністративна будівля:

З якоїсь причини я пам'ятав анекдоту, що сказав довгий час, коли в'язниця працює:
- Іноземці, які прийшли до Радянського Союзу, запрошують учасників партії, «У вас є тюрми у вашій країні?» «Ні, вони кажуть, «ми тільки піонерський табір, поїдемо і покажемо». Вони приходять до такої «кампанії», вони дивляться - «діти» на будівельному стенді, приварюють, розжарюють і сердяться. «Що ти?» "Сім," додає один. "Ten," інші опори. "Twelve" коментує третій. "Чому так мало?" І в СРСР не дають більше 15!
Співрозмовник сміхався в голосі, і я просто посміхалася кислою. Люди в тюрмі, ймовірно, мають власний гумор.

3610Р. 4200Р.

Полонина Талаї мала власний меблевий магазин і авторемонтний магазин. Часто передбачені для потреб співробітників ІР і людей з волі. Їм було надана їжа. «Присонна робота завжди була на честь, тому що засуджені є схтуванням, якісно,» один Челябінський кримінальний промовив мене.
Я не знаю, як він використовується, але сьогодні засуджені часто йдуть на виробництво виключно на додаткові дати, хороші рекомендації від тюрмових органів і можливості пароля.

Серед гірських вершин був чудовий експонат. 5-й клас математики підручник. Я дивлю, як він тут.

Останні новини за 2005 рік. Після того, як котел припинив. 300 в'язнів і співробітників колонії залишилися без нагріву. Фрост в хвилинах 50 градусів. Всі були евакуйовані та передані в інші табори. Логістика коштує мільйон рублів.

У дистриб'ютору, засуджені отримали завдання для роботи:

Колонія на Колямі, розташована біля с. Талая. 38, м. Київ

Мирдест балкон я коли-небудь бачив в моєму житті. Не зрозуміло, що він зробив, і найголовніше, чому?

Авторемонтний магазин. Якщо безкоштовні драйвери не прогрівали запобіжники, то їх вантажні автомобілі не пішли довго.

Полулюкс:

На Колямі зустрілися з правом В’ячеслав Іванков, ака Япончик. Він ніколи не мав довести свою владу в тюрмі. Вони кажуть, що він був навіть збитий від льоду. Правда, Япончик вийшов векторний, і в'язатель пішов до центру ізоляції з ножичками в спині. Коли він був вільним, він пішов до наступного світу.

Колонія на Колямі, розташована біля с. Талая. (Рівне)

Полонина розташована біля санаторію "Талая", яка була побудована запорами. Небезпечний район туристів. Не більше! Що, якщо один з повторюваних відступників і кроків втекти і атак?

У Росії вони не заперечують тюрма і суми, але я не маю знайомих з життям, які послали Я не знаю, як люди відчувають себе, коли вони тут. З розумінням, що їм доведеться провести десять років в холоді, горах і сердитися засуджених. Кастинг щодня. Чи можна зафіксувати його або ні.
Покинутий колонію, як і лікть. Холодний, дилапсований і безтурботний. Займається півгодини і ви починаєте мріяти про одну річ - зайдіть ноги і ніколи не повернувшись назад.

Колонія на Колямі, розташована біля с. Талая. р.

Звідси.