Колонія на Колямі, розташована біля с. Талая.

Колонію на Колямі, розташованому неподалік села Талая, стала героїнем багатьох жартів, оповідань та «тієвів». Серед своїх "чарівних" відвідувачів в різні часи були дисиденти Амалрік, неординарний тайф в законі Япончик. У 2005 році було розбиття котла, а колонія була назавжди порожньою. В'язниці перевозилися в інші в'язниці, і тут є тури для туристів.

494250

Колонія No 3 - 300 кілометрів від Магадану. Дорога на благо і непристойна. Важко навіть на KAMAZ, на нозі, і навіть взимку - майже нереально. Кожна тюрма невелике місто. У ній є босів і шістки, привілейовані і resentful, в ній живі кулі, швейні майстри і механіки. В’язниця відрізняється від інших міст за відсутності жінок і зовнішньої ізоляції. Огородження, барбекю і гори. А час в ній замерзає і простягається болісно повільно.

У пенітенціарному, мимовільно уявіть себе на місці в'язнів колонії і відчуйте страх. Вузькі коридори пресують, холодні стінки викликають нежить, а маленькі камери дають піднятися до клаустрофобії.

У SHIZO кинули 15 днів, які втратили свою роботу. Камера відокремлюється від коридору товстими залізними дверима з дрібно захищеним оком. Підпис зафіксував, скільки засуджених було поставлено в солітарну конфінацію і скільки він залишив:

У зимових заморозках з розбитими вікнами, ймовірно, було важко. Зекіс були зарядки, протирають руки, відтінені акумулятором. Вони були витіснені в покарпатському елементі, особливо під час радянських років. Хліб, сіль і деякі окропу.

Як ви можете бачити, в туалеті немає конфіденційності:

доб. 2

Барраки, майстер-класи, корисні кімнати та майстер-класи - нагадують гнійні. Щоб бути тут протягом років - ви не бажаєте ворога. Більшість в'язнів, ймовірно, заслуговують його. Рапси, хробери і вбивці вийшли в зону.

Перегляд колонії в стилі Google Maps:

По-перше, злочинці в балконі і Ушанка очищають сніжну зону зони під наглядом конуса. Сьогодні будиночки відрізають від великої землі стали дезолювати.

Кілька разів я плутав у дроті лежачи на землі:

86111

Адміністративна будівля:

З якоїсь причини я пам'ятав анекдоту, що сказав довгий час, коли в'язниця працює:
- Іноземці, які прийшли до Радянського Союзу, запрошують учасників партії, «У вас є тюрми у вашій країні?» «Ні, вони кажуть, «ми тільки піонерський табір, поїдемо і покажемо». Вони приходять до такої «кампанії», вони дивляться - «діти» на будівельному стенді, приварюють, розжарюють і сердяться. «Що ти?» "Сім," додає один. "Ten," інші опори. "Twelve" коментує третій. "Чому так мало?" І в СРСР не дають більше 15!
Співрозмовник сміхався в голосі, і я просто посміхалася кислою. Люди в тюрмі, ймовірно, мають власний гумор.

3610Р. 4200Р.

Полонина Талаї мала власний меблевий магазин і авторемонтний магазин. Часто передбачені для потреб співробітників ІР і людей з волі. Їм було надана їжа. «Присонна робота завжди була на честь, тому що засуджені є схтуванням, якісно,» один Челябінський кримінальний промовив мене.
Я не знаю, як він використовується, але сьогодні засуджені часто йдуть на виробництво виключно на додаткові дати, хороші рекомендації від тюрмових органів і можливості пароля.

Серед гірських вершин був чудовий експонат. 5-й клас математики підручник. Я дивлю, як він тут.

Останні новини за 2005 рік. Після того, як котел припинив. 300 в'язнів і співробітників колонії залишилися без нагріву. Фрост в хвилинах 50 градусів. Всі були евакуйовані та передані в інші табори. Логістика коштує мільйон рублів.

У дистриб'ютору, засуджені отримали завдання для роботи:

38, м. Київ

Мирдест балкон я коли-небудь бачив в моєму житті. Не зрозуміло, що він зробив, і найголовніше, чому?

Авторемонтний магазин. Якщо безкоштовні драйвери не прогрівали запобіжники, то їх вантажні автомобілі не пішли довго.

Полулюкс:

На Колямі зустрілися з правом В’ячеслав Іванков, ака Япончик. Він ніколи не мав довести свою владу в тюрмі. Вони кажуть, що він був навіть збитий від льоду. Правда, Япончик вийшов векторний, і в'язатель пішов до центру ізоляції з ножичками в спині. Коли він був вільним, він пішов до наступного світу.

(Рівне)

Полонина розташована біля санаторію "Талая", яка була побудована запорами. Небезпечний район туристів. Не більше! Що, якщо один з повторюваних відступників і кроків втекти і атак?

У Росії вони не заперечують тюрма і суми, але я не маю знайомих з життям, які послали Я не знаю, як люди відчувають себе, коли вони тут. З розумінням, що їм доведеться провести десять років в холоді, горах і сердитися засуджених. Кастинг щодня. Чи можна зафіксувати його або ні.
Покинутий колонію, як і лікть. Холодний, дилапсований і безтурботний. Займається півгодини і ви починаєте мріяти про одну річ - зайдіть ноги і ніколи не повернувшись назад.

р.

Звідси.