Чудова історія про людей, які не живуть своїм життям.

Ми не живемо. Ми намагаємось порадувати всіх, щоб бути білими, хутрими для всіх, або раптом ми не будемо приймати, як ми. Ви не хочете втратити людей.

Веб-сайт Це історія про те, що відбувається людям, які не можуть слухати серця.

- Я попросив, раптом, в голосі, що сіла, що це було? Ви отримали помилку в файлах, подивіться на неї!
- Ні, старий ангел посміхнувся, і скоригував окуляри в круглій рамі, у нас все записано тут, все враховуються, знову, все під строгим оком Знайте Хто. Чи знаєте ви, що ми маємо на офіційному злочині? - Особа Ангела розірвав, - Ви чули про Lucifer? Що. До того, як я зв'язався, вони скинули його. "Оші-i-ibka." Скажіть це занадто...

- Зачекайте хвилину, - Я спробував зібрати себе разом, - див. тут.

Ангол виглядав на мене вигідно над окулярах.
- І? Він запитав після миття.
- Я не можу бути тут. Я ретельно перемістила кислотну речовину, яка зараз замінила мій звичний земляний організм. Збуджена речовина і з'явилася пляма дощу.

- Хтось, безумовно, є. Але не НН, що ви вирішили ввести себе. - Ангол зважився жорсткий і рубав його чола, – Я бачив, як ви – не можете розраховувати. І з яких причин більшість з них є дамами. О, приїжджайте. Давайте перевіримо її, пропустіть. Предмети. Від початку. Право?
- Приходьте, я сказав, що міцно повісивши на плече і готовий боротися до останнього.
- Nuté-s, тут це, біографія Мадама Н, - Ангел витягував величезну Талмуд з під стіл і висипав пил з нього, - Аб ово, дорого, як кажуть, від яйце - він роздратував його пальцем і розтоплений тонкими тканинними сторінками - Ну, це всі дрібні речі ... попелиці ... пологів ... по-різному ... всі види ступеності ... особистість ще не утворюється ... характер не проявляється, всі протяги ... добре, дитинства і ми повністю оминуємося, візьміть свідоме життя ... і, тут! - Він тріумфально підняв пальцем, наприкінці десятого класу був новим! - Він тріумфально в кінці тебе!

до О, що дивне, я не можу протистояти, так що на 6 років, і раптом роман!

до А не бути пралісним, Фрейліном – Ангел зробив старик – Роман швидко розвивався і досить щасливо, поки ваш друг застрягнув. І у хлопчика у вас є, відверто, прямо з носа. Що це, не з вами, - раптом ангел оселився і рум'яна, "але з Mademoiselle NN.

- Я запитав підозріло, - Він буває всім. Чи є це деякі смертні гріхи, які забули писати в Біблії? Не дайте свого хлопчика, до ключа або окса.

На слово «Гнучка» ангел зморшився.
до Який гріх, для Божої Вони вже мали свої гріхи... Переглядайте свої думки. Як ми працюємо над нами?

до Як сподобалася фольга, - сказав я похмуро, згадуючи цей непристойний роман «па-де-тройс», «Подарує, що нічого не сталося, ходи з ними скрізь, відроджує їх, якщо вони...

- Тепер подивимося на мене, що б ви робили, якщо ви проживали?

- Я б загинув його, слово вийшов з мене до того, як я знав, що я сказав.

- Точно! Ангел навіть стрибнув на стілець. Вбити б не вбивати, звичайно, але відправляли три життєрадісні листи - це обов'язково. А тепер пам'ятаєте – скільки таких «новел» в житті нашого Мадемоселля?

до Одне з п'яти, я пам'ятав, і раптом я відчув лусю.

до І все з тим же результатом, розуміючи тебе. Зберігати Зроблено в університеті і не вдалося. Скільки ви отримали?

- Точка і половина, я хотів ставити.

- І з яких причин приносить документи до педагогічного інституту. Там, її рахунок є прохід. Вона йде в цей інститут. А ти? Що ви хочете в цьому моменті?

- Щоб піти в уні до останнього, поки я входжу, я ледь чутний, але ви розуміли мене занадто, мій мати був так кричущим, запитуючи, боячи, що цього року я б ходити або щось, добре, і раптом я не дбаю...

- Моя дорога, - ангел дивився на мене симпатично, "ми не дбаємо про лампочки тут, які лікували там і з якої причини. Ми зацікавили факти, найбільш незаймані речі в світі. І факти досить потворні. Чому, немає, серйозно, чому ви одружилися? Ви – наш НН? Я одружився, до речі! Вона була одружена, і що ви думаєте?

Я мовчав. Я не пам'ятаю, що я думав в начинку листків, тримаючи свічку в поті. Про те, що любов любов є любов, але все це божевілла не для довгого, що я може тривати пару років, не більше, і там мій ебать природа все ще здивує, а потім ви пробачте мене, Господь, якщо ви...

до Це, ангел помітив голову і перетворив сторінку, але ось у вас є всі невдачі на кожному кроці! Дівчинка, мій, ви не можете це зробити! Коли я був тридцять років, я хотів отримати татуювання – чому не?

- Ну, я плутав, я не пам'ятаю.

до І покажу тебе - Ангел похилий погано - тоді кохана була проти неї. Примітивні племена, він сказав, і ас буде гасити протягом років. Право?

- Ви знаєте краще, я зловживаю, хоча щось, як це колись було, так як це було...

- Я знаю краще, звичайно. Чи є твої справи, а не коханні? Знайте, перейдемо.
Ось говорить - тридцять років, домогосподарка, в інших словах - безробітний, з хобі - крім варіння. Це гарна картина. Просто не вистачає вишивки праски. Пам'ятайте, що ви дійсно хочете?

- Я пам'ятаю. Я хочу стріляти.
- Хто стріляти? ангел, що зацікавив у книзі.
до Для бігової цілі. Ну, або в стаціонарних, неважливо - Я, як це виявилося, не може торкнутися зараз, але мій туман втратив свою райдужність і пішов товсті сірі хвилі - Я хотів би займатися зйомким стенду. Я хочу співати. Це довгий час...

- Я підтверджую, що ангел вказав пальцю в Талмуді, мій дорогий, мав досить гідну ємність для всіх. Бог, до речі, дані. Від народження! Де ви поставили все це? Де я запитую, чи є дивіденди?

- Я не знаю, що мені довелося робити, я відповів.

- Тексти пісень, а це означає: - Тексти пісень, а це означає: Гаразд, дам, хай закінчиться. Почнемо ваш розподіл.

Він вивів велику форму, поширивши її на мій біографія і почав писати щось.

до Як ви всі не розуміли, відчай почули в голосі Ангела. Ви не можете, ви не можете втрачати себе на кожному кроці, тому ви можете вмирати перед вами! І це, до речі, є «сінь», що ви всі страхи! Ти все думаєш, і це. Це жарт, що кожна третя душа не живе свого життя. Це страшна статистика! І всі вони мали деякі ідіотичні звичаї — мами кричав, тато сердився, мій чоловік був проти, дощ, що день пішов неправильно, потім — сміх! — не було грошей. Гомо сапірен, званий еректом. Ну, що це, - Ангел прокинув ручку дратівливо - Я запитую вас, щоб виставити на вирок. Я маю на увазі.

Я занурю над столом і заморожувати прямо перед ангелом, висловивши провину і пом'якшуючи весь зовнішній вигляд. Хелл знає, можливо, це буде робота.

- Неідентифікована душа на заряді неживого життя - Ангел дивився на мене з тяжкою життю - зважуючи обставини, такі як (а) не знали, що вона робила (b) фізично не вдалося реалізувати або (c) не вірили в існування більшого розуму - не розкривалося. Покарання накладається у вигляді життя тим самим життям до відкриття реальної. Вирок є остаточним і не підлягає зверненню. Відповідач! Ви розумієте вирок?

до Ні, я зв'язався, це те, що він буде?

- Ну, ви не заробили, дитина, - сміхали ангела, - і вакансій там ... - Він безнадійно хвилював свою руку - Перейдіть на гнійну, ви будете жити імітувати ситуації, поки суд визнає вас життям. Ну, ви будете страждати там або ні - ми шкода, не знаю - і Ангел віддав написану жовту форму - тепер все ясно?

- Більше або менше, я не знаю, і де я тепер?

до На даний момент ангел сказав і здавав пальці. Щось звучав, збитий і затемнений в очах.

Один з них не дасть мені йти, але з вами легко, я чув знайомий голос, і Серіжка говорить, давайте їй дати вам два дні, добре, Олечка, добре, мед, ви допоможете, правильно? У нас є окремий намет, і це буде прохолодно, як і два ночі, вогонь, річка, і три з нас?

Я не можу пам'ятати, що рік це було, пилоподібний вечір. І Ленька, краса, з лялькою обличчям і фігурою від Sandro Botticelli - моя подруга - як завжди безтурботно порубати в вухо, не помічаючи, як ненависний і біль повільно закручений мене з гвинтом, запобігаючи мені від дихання. Таке знайомство, знайомство... Я хороша дівчина, я буду все це, я буду гідно, я добре, добре, добре.

- "Фак ти," Я сказав ніжно, спостерігаючи з смуттєвою насолодою, закругленням її порцелянових очей, і, відчуваючи деяку неповність сцени, доданого, "Бот пішов до так-і-то матері".
Коли сердився чебрець п'ятих п'ятків Ленька загинув десь навколо кута, я слухав до кільцевої смаптості навколо мене, і я зрозумів, що тепер я був нарешті Поглибше, непристойно і непристойно щасливо.

Веб-камера