Ятрань

Я подарував дитині документ про подорожі. Ніч. З четвергами. До участі у конкурсі в Болгарії влітку. Літо!

Я знаю, що це мінус двадцять п'ять, але немає варіантів. Він займе три місяці в цій країні, щоб дізнатися ідентичність одинадцятої дівчини і випустити її відповідним ID. Три. Так сьогодні. Вчотирьох не зустрічаються часто.

Я попередньо записати інтернет всі адреси, види і паролі. Після зустрічі, після обіду та після святкових свят я подзвонив восьмих телефонів, які називаються пізніше. О, диво - виловив праву тітку, яка диктувала всю тримайбутню фотокопію з фотографіями, а також алгоритм переміщення за допомогою екземпляра.

Я готую!

З`ясуйте, де ГЕС і що таке «Форм-А». Визначений, отримав, скопійований, фотографований, зібраний, нотаріус на сто гривень. Всі за трьома обсягами.

Потрібно піти куди по четвергах строго від двох до шести – в районі OVIR (покликати його так коротко).

Я бачу моральну і етичну сторону ситуації, коли потрібно бути трійка. Тато, Мама, Я щаслива сім'я. Чи є це океї, що ми розлучення?

Ми подарували роботу і в'язання, одягнуті тепло і пішли. Ні. На нозі. Тому що немає ебать маршруту до солівки. Ну, двори, двадцять хвилин, що б.

13:45 на годинник, 25 на термометрі. Двері закриті щільно. ЗАМОВИТИ Він каже, що «Для того, як ми є правителями світу, маючи вечерю, ви людина істота, ви можете fucking fze на дверцят, ми не даємо ебать. й

Ми стрибали і спробували зробити сніговик, і я натерти щік малюка і загорнути його шарфом. Дуже холодний. Навколо зібраних дверей було зібрано тридцять нещасливих людей. Хто також має четвер.

Коли болт був відкритий, натовп кинувся в спеку без дотримання замовлення. Я думаю, що якщо були відкриті хвіртки, люди будуть автоматично робити однакові.

Не існує системи нумерації офісів - відмова системи. Згідно з трикутною книгою, нам потрібен номер 1. Зробіть почуття. Якщо розглянути її початок дороги.

Дуже природно, що офіс No1 знаходиться на одному маршруті, як сам заклад. «У коридорі біля передбану, просто за кутом, третій дверцят праворуч, якщо ви подивитеся зліва. й

Пощастило, які знайшли перший офіс, перш ніж ми вже викреслилилили вузьку чергу. Вузька через розмір коридору. По суті, жирні люди в цій області не можуть отримати документ про подорожі.

Коли все це коо-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-Ох-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О- У мене був старий перелом щиколотки від замерзання. У закладі немає натяка на сидіння.

- Ніколи. Це ваша країна, син.

- Мама, у вас є дівчина.

- Не розумію. (Я тримав спробу)

Головна Скажіть старому чоловіка в лінії.

Побачити, і він продовжував: «Якщо він був сином, він також знає, що українське військо. й

Я думаю. Наша місія Моя тітка попросила, «Ми в десятому приміщенні?» Я вже трохи зігрітий, холод знову... Який десятий?! Але ми сказали телеф ...

- Перший десяток!

Баста. Немає обговорення. Найвищий захід – десятий.

До 10. Підігніть туди. Він дійсно перший. Від вхідних дверей. Дверцята застібка, заморозка жорстко. О, всі права.

У «місті» відіграли танці, в «чорному і білому не дзвонити». Не допомагає. Я пішов до Ні. 1. Я прийшов, і я шкода.

Де дівчина для порівняння? Ти чи десятий? Якщо ви можете отримати її, я даю дитину йти. Головна Це холодно.

Моя тітка Вона сказала, Перший десятий! Непристойна.

Повернутися назад. Під десятьм не існує. Так люди приходять і не виходять. Всі Може бути там чорна діра? Не віруйте, це звук друкарської машини.

Ми вирішили почекати з цікавості. Це вже чотири ночі. Що втратити? Вони навіть припускали, що цей гаджет такий, добре, для задоволення, ви тип, і klava робить звуки, під старовину.

Ні, ебать. Ятра!

Два тисячі і дванадцять. Лінії, тітки, тритомники, коридори та коронка людського створення, інженерна думка, технічний прогрес - Ятран!

І дайте очікування ЄС. Ятран.

І дайте в свою могилу роботи. Ятран.

Моя тітка - це те, що я надрукую, перейдіть до банку і сплачуйте. Готель знаходиться в 10 хвилинах ходьби від готелю. Навігація і назад десять.

А потім повернулися до першого номера. І не скопіював мій паспорт. Я повинен бути ебать прямо. Xerox є п'ятнадцяти хвилин ходьби. Навігація І п'ятнадцять.

Я не холодний, я не холодний, я трахнув.

Але це ще не точка. Не всі. Просимо, Ятран – ілюстрація Української національної капзди.

У-Н-К — усі часи та уряди.

І не скажеш мені, що Юлія краще, ніж Віті, і Вітя гірше, ніж Коля, і Коля краще, ніж Саша, а Саша гірше, ніж Маша. Ніна цих реальних бойових личинок коли-небудь навіть спробувала перемогти Ятран.

Хай, керівники! Що таке європейське суспільство? Яким чином ви очікуєте закон? Чому ви вносите цей слоган супроводження «що стосується людей» скрізь? Вбити себе. Ятран може бути.

Зареєструватися Анна Ганна

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное