Для мене свято почалося в підземному проходженні станції метро «Вікторія Парк» – я побачила жінку і чоловіка в «Оксамитовому» в колясці, що не можна розкачати. Пару було чітко поспішати десь, а рейкові рейки не вписали розмір колісного крісла. В результаті Олександр, частково паралізований недійсний 2-ї групи, піднявшись сходи вгору, зробивши значні зусилля. Прогулянка піднялася зануренням.
Виявилося, що Олександр і його дружина Ірина поспішають на зустріч ветеранів, і де дійсно не знаю, і, звичайно, пізно, через те, що кожен заїзд в місто стає своєрідним перешкодою. «Добрий пандус на станції метро «Динамо» і на станції «Аеропорт» знаходиться навіть спеціальний ліфт для користувачів колясок, але він працював лише один день – відкрився станція», – розповідає Ірина. І так підземні проходи, підвіска, і більшість вулиць викликає так багато труднощів, що одна поїздка кудись займає півдня.
26 фото + 6 відео
Олександр служив в 1996 році в Першому Чечені в 7-му повітряно-десантному відділенні, але він втратив своє здоров’я не в війні, але на цивільному, в автомобільній аварії. Пенсій інвалідності становить близько 13 тис. рублів, пенсію ветерана бойових дій становить 1300 рублів. І жити спокійно з Іриною, одруженим, до речі, після того, як Олександр втратив своє здоров’я. У лікарні ми зустрілися...
1 липня Владимир Бекеєв з Воронезької, колишнього охоронного сержанту відомого 245-го мотострілецького регулювання оперативної реакції, запропонував відсвяткувати День ветеранів бойових дій. У Першому Чечені через зраду, військові з цієї одиниці впало в амбаш, організований Хатабом біля Яриш-Марди і зазнали величезних збитків. Володимир служив у Другому Чечені, але також не уникав амуші: він поїхав на броню і кинув на землю шахту. Позбутися від з'єднання. Бог занурився.
В результаті він прийшов зі святом, який святкується на п'ятий рік. «Ідея вийшла досить просто. Поговорили з колегами на форумах, в Одноклассниках і вирішили приїхати до свята. По-перше, вони бажали зав'язувати дату виходу радянських військ з Афганістану, а потім – до 11 грудня (на добу навали Чечня 1994 року). Я переконаний всіх. Я кажу: не об'єднати з деякою датою, з деякими останніми і першими неділями, як до моряків і танкових екіпажів. Нехай це звичайний день, але влітку, коли кожен на канікулах і коли він теплий і сонячний зовні, Володимир сказав. Ми збираємо в Москві та інших містах. У Москві додано 50-70 осіб.
4. У
143580
Володимир допомогла своєму другу - гвардійці сержанту Дмитра Пруднікова. Він служив в Чечні, але втратив праву руку в Південній Осетії. Він живе в Москві, тому головний тягар організації свята падає на нього.
На фестивалі зібрані люди 60-70, але всі сидять на столі, щоб годувати гарне харчування - все це. Не існує індивідуальних спонсорів тут, все зроблено тими, хто змусив допомогти Дмитра Пруднікова.
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
Члени так званих протитерористичних організацій (СОТ). Це не війна, але це не робить його більш простими для солдатів. Ведуться спеціальні сили ветеранів Володимира Орлова (друга з правого) і Максима Байкова (друга з лівого) ніг в горах. Після цього непросто влаштувати як громадянин і залишити нормальну людину. Вони зустрінуться нечасто, а свято не менше
3250Р. 3700Р.
12.
Серед ветеранів Кавказу дуже гідні солдати «Афган». Сидіння у великій групі таких щирих чоловіків з бойовими нагородами.
14.
15.00 р.
16.00 р.
Пам'ятник міжнародним Воїни в парку Перемоги.
І це цікавий персонаж. Фіма прийшов з Ізраїлю. Ветеран конфлікту в Перенісрії. Я сказав кілька теплих слів до хлопців, і вони були всі, чому так мало людей зібралися. Звісно, я забули особливості російської психіки, ми не маємо такої єдності як малих народів. Але є доброта і родзинозність. Навпаки не один занурився Фіму, але, навпаки, був проведений дружнім шламом і апеляцією.
18 років
Багато приїхали з цілими сім'ями, з дітьми. Добро, коли родина поважає подвигу батьків і братів.
, доб. 2
Промісний концерт. Звук був великим. Так пісні. Владимир Орлов виконує пісні про життя: тут і сувору правду про життя ветеранів, і казку «російського ведмедя», а також бойову пісню скаутів.
21.
22.
Виявилося, що ветерани навіть мають власний прапор, який вони вирішили повісити між деревами. Девіз: «Оцінений, але не забутий», змушує вас знову подумати про правду життя.
доб. 2
24.
р.
25.
І ці хлопці дивляться ще далі: на футболці, слова з молитви «Симбол віри», які висловлюють надію на відмирання мертвого і вічного життя, наданого Креатором.
ридус
Це його.
Джерело: