Відпочинок, що не існує.

Для мене свято почалося в підземному проходженні станції метро «Вікторія Парк» – я побачила жінку і чоловіка в «Оксамитовому» в колясці, що не можна розкачати. Пару було чітко поспішати десь, а рейкові рейки не вписали розмір колісного крісла. В результаті Олександр, частково паралізований недійсний 2-ї групи, піднявшись сходи вгору, зробивши значні зусилля. Прогулянка піднялася зануренням.
Виявилося, що Олександр і його дружина Ірина поспішають на зустріч ветеранів, і де дійсно не знаю, і, звичайно, пізно, через те, що кожен заїзд в місто стає своєрідним перешкодою. «Добрий пандус на станції метро «Динамо» і на станції «Аеропорт» знаходиться навіть спеціальний ліфт для користувачів колясок, але він працював лише один день – відкрився станція», – розповідає Ірина. І так підземні проходи, підвіска, і більшість вулиць викликає так багато труднощів, що одна поїздка кудись займає півдня.

26 фото + 6 відео

Відпочинок, що не існує.

Олександр служив в 1996 році в Першому Чечені в 7-му повітряно-десантному відділенні, але він втратив своє здоров’я не в війні, але на цивільному, в автомобільній аварії. Пенсій інвалідності становить близько 13 тис. рублів, пенсію ветерана бойових дій становить 1300 рублів. І жити спокійно з Іриною, одруженим, до речі, після того, як Олександр втратив своє здоров’я. У лікарні ми зустрілися...
1 липня Владимир Бекеєв з Воронезької, колишнього охоронного сержанту відомого 245-го мотострілецького регулювання оперативної реакції, запропонував відсвяткувати День ветеранів бойових дій. У Першому Чечені через зраду, військові з цієї одиниці впало в амбаш, організований Хатабом біля Яриш-Марди і зазнали величезних збитків. Володимир служив у Другому Чечені, але також не уникав амуші: він поїхав на броню і кинув на землю шахту. Позбутися від з'єднання. Бог занурився.

Відпочинок, що не існує.

В результаті він прийшов зі святом, який святкується на п'ятий рік. «Ідея вийшла досить просто. Поговорили з колегами на форумах, в Одноклассниках і вирішили приїхати до свята. По-перше, вони бажали зав'язувати дату виходу радянських військ з Афганістану, а потім – до 11 грудня (на добу навали Чечня 1994 року). Я переконаний всіх. Я кажу: не об'єднати з деякою датою, з деякими останніми і першими неділями, як до моряків і танкових екіпажів. Нехай це звичайний день, але влітку, коли кожен на канікулах і коли він теплий і сонячний зовні, Володимир сказав. Ми збираємо в Москві та інших містах. У Москві додано 50-70 осіб.

Відпочинок, що не існує.

4. У

143580

Володимир допомогла своєму другу - гвардійці сержанту Дмитра Пруднікова. Він служив в Чечні, але втратив праву руку в Південній Осетії. Він живе в Москві, тому головний тягар організації свята падає на нього.

На фестивалі зібрані люди 60-70, але всі сидять на столі, щоб годувати гарне харчування - все це. Не існує індивідуальних спонсорів тут, все зроблено тими, хто змусив допомогти Дмитра Пруднікова.

Відпочинок, що не існує.

7. Про нас

Відпочинок, що не існує.

8. У

Відпочинок, що не існує.

9. Навігація

Відпочинок, що не існує.

10.

Відпочинок, що не існує.

Члени так званих протитерористичних організацій (СОТ). Це не війна, але це не робить його більш простими для солдатів. Ведуться спеціальні сили ветеранів Володимира Орлова (друга з правого) і Максима Байкова (друга з лівого) ніг в горах. Після цього непросто влаштувати як громадянин і залишити нормальну людину. Вони зустрінуться нечасто, а свято не менше

3250Р. 3700Р.

12.

Відпочинок, що не існує.

Серед ветеранів Кавказу дуже гідні солдати «Афган». Сидіння у великій групі таких щирих чоловіків з бойовими нагородами.

Відпочинок, що не існує.

14.

Відпочинок, що не існує.

15.00 р.

Відпочинок, що не існує.

16.00 р.

Відпочинок, що не існує.

Пам'ятник міжнародним Воїни в парку Перемоги.

Відпочинок, що не існує.

І це цікавий персонаж. Фіма прийшов з Ізраїлю. Ветеран конфлікту в Перенісрії. Я сказав кілька теплих слів до хлопців, і вони були всі, чому так мало людей зібралися. Звісно, я забули особливості російської психіки, ми не маємо такої єдності як малих народів. Але є доброта і родзинозність. Навпаки не один занурився Фіму, але, навпаки, був проведений дружнім шламом і апеляцією.

18 років

Відпочинок, що не існує.

Багато приїхали з цілими сім'ями, з дітьми. Добро, коли родина поважає подвигу батьків і братів.

Відпочинок, що не існує. , доб. 2

Промісний концерт. Звук був великим. Так пісні. Владимир Орлов виконує пісні про життя: тут і сувору правду про життя ветеранів, і казку «російського ведмедя», а також бойову пісню скаутів.

Відпочинок, що не існує.

21.

Відпочинок, що не існує.

22.

Відпочинок, що не існує.

Виявилося, що ветерани навіть мають власний прапор, який вони вирішили повісити між деревами. Девіз: «Оцінений, але не забутий», змушує вас знову подумати про правду життя.

Відпочинок, що не існує. доб. 2

24.

Відпочинок, що не існує. р.

25.

Відпочинок, що не існує.

І ці хлопці дивляться ще далі: на футболці, слова з молитви «Симбол віри», які висловлюють надію на відмирання мертвого і вічного життя, наданого Креатором.

ридус

Це його.

Відпочинок, що не існує.

Джерело: