Молитва Пресвятої Богородиці

28 серпня — особливий день у церковному календарі. У цей день ми святкуємо свято. Успіння Пресвятої БогородиціЦе один з 12 найважливіших подій церковного року. У народі свято також називають Першим Вседержимимим. Поклоніння вірменів це свято дуже багато і намагатися відсвяткувати його відповідно до всіх правил, адже це один з тих днів, коли ми можемо дати нам Божу Матері і звернутися до неї з молитвами.





Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість вам, чому свято Успіння Пресвятої Богородиці так важливо для кожного християнина і які молитви можуть бути запропоновані в цей день.

Застібка допиту присвячена кінця земного життя Богородиці та її переходу до вічного життя. Він вірив, що Діва Марія просто впав, щоб прокидати в небо три дні пізніше. Відпочинок не сумний, а навпаки.

Церква говорить про те, що під час молитви Архангел Гавриїл з'явився до Богородиці і приніс новини про своє іммінентне відправлення в інший світ. У цей день Апостоли всього світу зібралися в Єрусалимі на клумбі Пресвятої Богородиці Марія, щоб проголосити її. Щоб відійти душу Божої Матері, Сама Спасителя настала на землю, оточену ангелами.





Це свято показує відносини християнства до кінця земного шляху. Біловодці не бачать цього, як кінець людського існування, але тільки як перехід на вічне життя. Це як тимчасовий сон, відпочинок перед тим, як людина зростає і повертається до життя.





Що робити на бенкеті Успенського собору, то обов'язково слід дістатися до церкви. У цей день насіння та попелети з нового врожаю були святими в церкві. Храм кладуть свічку для здоров'я всіх родичів і друзів. Також були молитви. Вони просять про допомогу і захист Бога. Вважаємо, що Божа Матір на цей день особливо слухає молитви.

У цей день вони допоможуть тим, хто голодний. Найголовніше подарувати радість іншим людям. Звісно, це повинно бути зроблено не тільки на свята, адже сама незаймана допомогла страждати всі її життя.





Відпустка повинна бути проведена з сім'єю, поділом урочистої їжі з близькими. Вважають, що святковий стіл повинен бути освячений хліб, який необхідно за смаком до будь-якої іншої їжі. Згідно з давньою вірою, хліб в цей день не можна різати, тільки розбити руки. Це, звичайно, популярні суперстації.

У цей день всі фізичні праці заборонено. Необхідно приділити час молитви і медитації на духовній, і фізична робота відволікає від цього. Не можна готувати, тому господиня спробувала зробити все заздалегідь. Конфлікти, кварелі та погані думки також заборонені. У цей день необхідно бути максимально спокійною і провести його з хорошими думками.





У родинному колі ви також можете прочитати молитву і попросити Діви для здоров'я, успіху, захисту і допомоги в усьому. Багато людей просять зміцнити віру, доставку від спокуси. Святої Матері Божої Матері допомагає всім своїм образом і почути всі молитви. Вам просто потрібно приїхати до неї з щирими словами і думками.





Молитва до Матері Божої Матері за захистом «Погані наші серця, Пресвята Богородиця». Нехай всі наші нещастя спалюються в вогонь, і нехай спалена душа залишить наші серця. Ми дивимося на обличчя, обміняючись стражданнями і довіряючими у митці. Ми будемо боятися Ти, що ми можемо радіти в Thy Power і силі духу. Занурення нашої жорстокості, тільки у Вашій потужності, щоб підпорядкувати його.

О Великої Божої Матері, підняти наші молитви перед Господом і молитися за нас перед Хімом для наших грішних дів. Зробляючи нас з раптової смерті і з усіх злаків. Насолодіться нашими думками і призводять нас до спалювання. Ми віримо в надію на Царство Небес в руках Господнього, Ісуса Христа і його Найсвятішого Духа. Амен.





Молитва до Матері Божої Матері за допомозі, О Святої Матері Божої! Не відвертайтеся від наших молитв, але доставимо нас від нещастя та нещастя. Дорогі друзі! Ти, довгого мученика Божої Матері, що перевищить віру і страждає все життя на землі. Послухайте і не залиште нас в складних випадках, тримайте нас під кришкою Його милосердя і співчуття.

Тільки біля Ми знаходимо притулок і тепле поступання в темряві п'яти. Тільки ви маєте дозвіл перетворитися на Син і оглянути його на наше спасіння і проходження в Царство небес, де ми будемо співати і похвалити ваш Син, його батько і ви, коханка світу назавжди і коли-небудь. Амен.





Послухайте молитви і запитайте про покрови Пресвятої Богородиці. Ми вітаємо Вас з великим святом Успіння Пресвятої Богородиці та бажаємо миру та благополуччя Вашої сім'ї!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное