Ми трохи нервуємо.

«Бехіт» розпочався несподівано, коли Генеральний директор раптом назвав рекламний менеджер до свого офісу в понеділок і вимагав термінового капітального ремонту корпоративного сайту.

до Ми скоро десять років на ринку, - пояснили Генеральний рекламодавець, - Чому всі наші співробітники, клієнти знають тільки кур'єри і вантажні експедитори на обличчі?
«Чи не потрібно ебать», - сказав менеджер, вказавши голову і діліґентно малювати локшину в його знаменитому зошиті.
Після того, як ми майже сім'ї, загальний продовжив розбити таблицю олівцем, нам потрібно кожен клієнт, щоб представити всіх, хто він працює!
«І це безкінечно сидіти на Гаваї протягом шести місяців», рекламодавець завершив загогулін і перетворив блокнотний лист, «І потім інші шість місяців у Мальдів». . . ?
І ви знаєте, що, мед, потрібно робити відразу. У середу вранці я хочу побачити фотографії.

«Коли собака не має нічого робити, вона лизає яйця», - зважили чоловічих співробітників, дізнаючись про ідею переваг, і відразу сміливо забивається на ньому. Але з працівниками значно складніше. Побачивши оголошення біля холодильника, всі працівники повинні терміново привезти свої кольорові фотографії, Ірка, менеджера з роботи з провідними клієнтами, практично в сльозах, що переходять в зал і перемішують весь відділ клієнтів.
Як ми покажемо до кожного, кожен? Робота. Замість того, щоб викликати клієнтів, вступаючи в нові контракти і закрити старі, менеджери назвали всі свої подруги і попросили їх надсилати їм найкращі фотографії, які вони можуть знайти. Після отримання пучок фотографій в пошті дівчата не заспокоїлися - вони переповнилися один за одним, подивилися на фотографії, обговорювалися, вибрали краще.

Облік тітки розуміли, що вони не мали нічого наповідувати на кандові фотографії засмаглених жіночих органів клієнтського відділу, щоб вони збудували комерційний директор, щоб замовити фотограф в офіс і видалити всі співробітники прямо на робочому місці. З повним кодом одягу.
Однак, комерційна довга до виходу не мала — підрахунку продажів на добу, підрахунку їх і повторення їх на точність знову, комерційна впала в хістерію, влаштована для всіх менеджерів, щоб розігнатися і вимагати, що рекламодавець терміново викликав в офісі кращих фотографів, тільки швидко зупинити настій в головах його підлеглих.
Рекламодавець звернувся через його знаменитий блокнот, викопавши деякі фотографа там і для деяких божевільних грошей, щоб перемістити хак десь на рублі і прийти в офіс наступного дня, тобто в вівторок.
Але в наступний день продаж не був щасливим. Всі дівчата в офісі, замість роботи, ran до туалету, щоб освіжити макіяж, і ревно дивитися, як їх друзі, вставлені.
Наприкінці дня рекламодавець практично сварився з головою транспортного відділу, адже фотограф не міг знайти експедирів на місці - всі рейси планували і погодилися з клієнтами заздалегідь, тому з самого ранку форварди розсіюють клієнтів. Але стержаючи ноги і з'ясуйте, що Генеральний замовляє все, щоб зробити терміново, рекламодавець вичавив більше грошей від комерційного, званий фотографом на другий день і отримав транспортер, щоб скасувати всі рейси протягом всього дня.
Але навіть знаю, що він зробив його краще, щоб здійснити Генеральне замовлення, поганий рекламодавець не може спати у вівторок вночі. Він уявив, що для нього влаштував, бо припинний транспортер і він підготовив зуби безперешкодно.
У десятку ранку, забрав зворотний зв'язок і відірвав від турботи, рекламодавець відкрив свій ноутбук до своїх переваг, на якому він витікав фотографії, надіслані йому фотографом, який також не спить всю ніч і закінчив ретуш перед сном.

Взагалі натиснула миша, що стикається з фотографіями, починаючи з кожного.
Нарешті, він похило відштовхував свій ноутбук і скасував назад на стілець: «Чому не все тут?» він зірвав на рекламодавця.
- Перевезення... Бос . . . був бідний хлопець.
до Що таке транспортний транспорт? - Генеральний пригнічений його кулак на столі, - Чи не висловлюю себе явно? Я сказав вам, що кожен!
- Прийняття транспорту тут все, - заспокоївся рекламодавцем, - Навіть від лікарні ... З поїздок були вилучені навіть...
- Так? - Бров Гентлеман, - І ось я бачив в коридорі ... Почервоний стояв охолоджувач. Червоний,---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Хто це? Що таке ім'я? Який відділ працює?
«Це кур'єр,» рекламодавець збивається в тремтячому голосі, – кур'єр від товарів і цін. й

до Alyo, Kolyan, ви не можете прийти сьогодні, не стріляти. Ні, ми не будемо радіти сайту. Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Чи знаєте ви хто-небудь в «Друках і Товари»? Я повинен знати номер телефону кур'єра. О, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Хто ти знаєш? Вимкніть номер...

й