10 "заборонених" тем

Перелік 10 заборонених тем, які чоловіки не повинні говорити про цікавих жінок, сформованих за результатами онлайн опитування.

Багато чоловіків, ймовірно, знають, що жінка, що говорить про те, що на сьогоднішній день, і відчуття, нудьгувати за смерть. Виникає питання, як не зануритися з жінкою? З одного боку, здається, що відповідь проста: вам просто не потрібно говорити про те, що вона не цікавиться. Але це простіше сказати, ніж зроблено.

У більшості випадків людина просто не стежить за тим, що він говорить. Наприклад, один може легко розповісти вам про свою неперевершену любов до серії «Рескутери Малібу», проте, говорити з дівчиною, необхідно бути обережним з такими заявами.

Слід пам'ятати, що мета дати полягає в тому, щоб пробудити інтерес супутника до розмови і, нарешті, до вас. Я раджу уникати, принаймні в першому етапі, наступні теми:

10. Проблеми охорони здоров'я
Проблемне здоров’я жінки. Не думаю, що ви переможете свою симпатію, кажучи, що ви, наприклад, мають хронічну печію. Це може працювати тільки в разі нешкідливих, очевидних проблем, таких як розбита рука або нога.

9. Навігація Технічний бангон
Варто пам'ятати, що жінки, які подають всю баню, особливо незрозумілі. Якщо ви використовуєте багато смарт-словів, краще, вона буде думати, що ви занадто зайняті з роботою, і гірше, що ви намагаєтеся зробити її виглядати як фольга.

8. У Колишня Дівчина
Забудьтеся, щоб згадати про ваших друзів в розмові. Це важливо для багатьох причин, не менше, тому що ви в кінці розмови багато про ваших оповідань і розкрити ваші недоліки. Не намагайтеся говорити про те, як ви обдурили на вашу екс-подругу або як нудно вона була тому, що вона називається вам сто разів на день. На цьому етапі потрібна чітка основа для побудови відносин. Жінки повинні думати, що ви побили всі емоційні зв'язки з минулим і перемістити вперед в конструктивному, зрілому порядку.

7. Про нас Спорт
У разі, якщо ви ви зростали в печері і просто стегнали зовні, то ось аксіом сучасного світу: більшість жінок не люблять спорт, так як чоловіки роблять. Хоча ви можете зрозуміти, що ви хочете поділитися шармом футболу або хокею з нею, вона не може поділитися своїм ентузіазмом. І знаю, що результати всіх матчів не змусять думати, що ви розумні.

6. Жнівень Історії невдалих подорожей
Він повинен бути дійсно захоплюючим сюжетом, інакше він буде нудний. Історія того, як ви пропустили автобус і як ви потрапили в турбулентність на площині і не могли потрапити в туалет протягом двох годин не хвилюватися. Є висока ймовірність того, що вона буде реагувати на вашу історію Лентена з власним і в кінці, ви будете як нудно до смерті. Ви відчуєте час і можливість запалити любов.

5. Умань Щоденне життя
Для найбільшої частини, тут немає нічого цікавого про те, що ви зробили сьогодні, принаймні для жінки, ви ще не знаєте. Для задоволення від повсякденних речей, потрібно знати один одному. Також необхідно уникати занадто докладного обговорення телевізійних програм, фільмів та вподобань.

4. У Люди не знають
Не знаю, що жінка не знає. Якщо це хтось, що вам подобається, друг або знайомий, то вона буде або почати слухати вас на підставі своєї думки про людину, яку ви розповідаєте про це, або вона почне думати і закриває на себе, порівняно з цією людиною. Якщо ви не любите, то існує ймовірність того, що ви будете здатися її в'язкість, нерв, захоплюючий, коротко, ваші недоліки стануть видимими.

3. У Автомобілі.
Будь-який п'ятирічний розповість вам хлопці грати з автомобілями, дівчата грають з ляльками. Історії про рояльні двигуни і оригінальний дизайн автомобілів, які так хвилюють чоловіків, жінки викликають шруси і питання «так що?».

2,2 км Надмірна любов для домашніх тварин
цуценя, безумовно, є гарною темою для обговорення, але досить між сусідами ходьба собак. Жінки не повинні слухати, що мило цуценя собака була і що вона зробила. Властивість милого вихованця не робить вас привабливими. В той час як багато людей люблять своїх домашніх тварин, часто виникає незначна конотація, що вони не всі права з людськими відносинами. Ви не хочете, щоб дівчина підозрювала, що ви?