Останнім часом великі компанії подбають про створення позитивного образу для себе, особливо тих, які виробляють продукцію, які стали своєрідним божем, як кокаколас, McDonald's або, в нашому випадку, пиво. Як ще можна залучити покупця до своєї сторони, з такими обмеженнями в рекламних оголошеннях? Один з PR-переїздів - екскурсія на завод. Я був би на місцевому пивоварні з групою туристів. Рослина на вул. Рилеєва, в часи (1969), коли була побудована, була передмістя Челябінська, село Уріцького, у спільних людей - Колупаевка.
На заводі ми познайомимося з гарною дівчиною, PR-менеджером, навіть відверто, не пам'ятав її назву.
Рослина була значно перебудована після радянського періоду в 2004 році, автомобільна служба, де я працюю дуже близько, я бачив все це з власними очима, пилила старі ємності витягали з вікон лабораторій, побачили, як бочки бродіння були проведені на спеціальних причепках у зібраній формі, побачили, як майстерні були перебудовані, зараз завод схожий на звичайне сучасне підприємство.
Півони люблять ячмінь насіння, які тут рясніють.
Ось ми йдемо. Перший етап доступний для очей (перший етап - це дробарка, не показаний її), тут дробнее зерно перемішують водою. До складу якого входить імпорт пива. Для кожного бренда «Урал Майстер», «Тукор», «Балтика» - склад чисто його власний, хоча кнеад виготовлений в однакових контейнерах, за розкладом, між кнеадами, звичайно, контейнери миються. Я маю на увазі, не відмерла бабуся внизу бочки.
Ось схема (я періодично дивлюся на неї при написанні звіту, щоб не потрапити на ногу в жир): Знайти птах на діаграмі :
р.
Співробітники уважно стежать за змішуванням. Чистий скрізь. До речі, близько 700 чоловік працює на заводі. Де вони? Під час нашого туру я не бачив більше трьох співробітників, присутніх одночасно.
Добре занурилося в магазин і було тепло. Як я сказав, що я працюю поруч, і іноді влітку, це принадний і відволікаючи запах, який виходить вікна. Допускається приклеювання віконної кришки. Щоб включити підсвічування в контейнер, потрібно натиснути кнопку праворуч
Усередині цієї залізної бочки є міксером.
Потім ми були взяті до підвалу цього магазину, також було досить чистим і блискучим, пучком непереборних труб і клапанів.
Чи можна сказати мені, що пиво для? У залізних банках - хміль, його також імпортують, зокрема це - чешки, я припускаю, що це хміль для Жатоцького гусака, який тут пляшкується.
Наступний етап - бродіння. Барельки, в яких можна витримати майже готовий продукт. Магазин прохолодний, + 4 градусів цілий рік. Тут ми впевнені, що спирт не додається до міцного пива. Я готовий вірити, але я не буду пити міцно.
Потім ми переїхали в магазин підвіконня. Були кеги біля магазину. Вони добре.
Магазин розливу складається з трьох секцій - першої секції середнього розміру, розливу в ПЕТ, підготовка пляшки сьогодні - сюрприз, кожен вже бачив, але все ж:
Конвеєр йде на гідну швидкість, відсутність попиту, здається, немає
Робототехніка. Я пам'ятаю деякі радянські журнали як «Наука і Життя», куди здивував журналіст, який потрапив до іноземної фабрики. Ні тут. На жаль, всі раби були приховані в підлозі, а придивники ходили.
344650 р.
Найефективнішим і найбільшим в області є скляна лінія, де пляшки є
Але лінія може бути найменшим, і це було в цей день, що він не працював.
Вони не покажуть нам лінію фільтрації, і вони не хотіли, тому що ми чекали дегустації.
Ось як я прокочував в середині дня. Звичайно, диво не сталося, з 5 запропонованих сортів (Майстер Live, Жатецький гус, YR Bread, Tuborg Black і Baltika Cooler (bue) Lime) були їстівні тільки два - Майстер Життя і Жатецький гус. До мого стандартного пива - Пальцен поганий, який я відвертаю в Празі, звичайно, вони не досягли. Але з іншого боку, живий майстер цілком здатний конкурувати з тим, що я пишу періодично - Ризька пивоварня Томська. Яр традиційно дав спирт, Туборг Чорний - без смаку сухе темне пиво, в духовці, кладуть два. Я не схожий на Baltika Cooler Lime дико, хоча жіночі студенти дали йому A, вони повинні бути роси Бога після Яга.
Наприкінці туру ми подали по скляній музі, після чого трохи піддавалися, поїхали працювати, добре, далеко не далеко.