Мосфільм - дитяча мрія

На додаток до теми forum2/st/0/topic256471.html

26 зображень

Як дитина, багато людей мріяли про роботу для Мосфільму. Я теж. І так, на екскурсію я можу сказати – тут важко працювати. Моделі вулиць, міських територій, макіяж, маски для обличчя ... О, так багато. Але дуже цікаво!
Екскурсії по групам від 20 осіб максимум, це коштує 1700 рублів, тобто за людину 85 рублів, якщо ви менше 20 осіб, оплачуєте за все в будь-якому випадку 1700 рублів. робота на будні, екскурсія 1, 2 години, 35 га території. Остання екскурсія по вул. Мосфільмівська, 1, Київ, тролейбус 34, 17, до зупинки «Мосфільм» (10 хвилин пішки)

02 мар Всі автомобілі на дисплеї в павільйоні знаходяться на ходу, і практично всі були в більш ніж одному кіно.

03 мар

р.

04 мар Ця Татра з цікавими фарами була знята в фільмі "З'явилася імперія", після того, як тур вирішив дивитися фільм - не сподобалося.

04 мар

05 мар

06 мар Цей Magirus starred в шість фільмів (табл. шоу). Цікаво, що він має безповітряні гумові колеса, близько 100 років (з 1912 р.) їзди без проблем, на плоскій дорозі до 70 км / год.

07 мар

522183р.

08 мар

09 мар Цей страшний китайський шит висить поверх стелі в автомобільному павільйоні. Працівники довго думали, що це був дракон. А потім вийшов, що це було... Титани

10 хв Спочатку я думав, що це був бейсбол...

10 хв Виявилося, що це ціле село, сценарія для фільму «Волкодав» - з дикої колоди, з приклеюванням кіл, не обов'язково бути спеціально витриманими.

8831818

12 хв Це дерево, що вся сільська поклоніння в цьому фільмі. Коли плівка була знята, будівля на фоні ще не була, але, скажуть, вона легко очищається комп'ютерною графікою.

13 хв І ми сказали, що ці пейзажі практично вдихають на ударі, як, все загнати, так що ви не можете піти всередину, піднятися на сходинки теж.

р.

14 мар Це сценарія «Старої Москви», студенти називають це місце щось, як Петросква, оскільки вони вірять, що тут можна стріляти як старі Москви, так і Петра.

15 хв Коли ми були там, тут з'явився фільм «Інститут Noble Maidens».

16 мар На суді було багато в'їзду. Я думав, що не було запахів у кіно.

17 Декорації виготовляються з фанери, штукатурки і розпису. На вікнах є швейні машини і предмети для створення свого життя. Для зйомок всередині будинку не пристосовані, але при необхідності можна перейти до входу, а потім знімання продовжується в іншому місці.

18 років Після цього тур продовжується в будівлі Мосфільму. Знаходилися литі обличчя акторів. Вони створюються за допомогою спеціальної технології, не заливаючи актора з штукатуркою, але попередньо намітаючи обличчя, кладуть щось менше непристойним, ніж штукатурка на ньому, вставляємо труби в ніс так, щоб людина не процідувала, але вільно дихає. А! Виразки для обличчя повинні бути вільними, не напруженими. Є ролики як живих акторів, так і вже...

доб. 4

19 мар Розглянуті макети, які використовуються при сценарію, вимагають відступу голови. У відділі шиї повторюється анатомія людини, очі протезування, дуже чуйна. Голова - від латексу і силікону, до дотик м'яко непристойний

3309 000 р.

20.

21 Я не знаю, але я був дуже незручним з цією важкою головою, тому я спробував на маску, яка використовується при появі актора, повинна змінитися дуже багато. Ми були дуже гарячими і не комфортними.

доб.

22 і кілька фото просто від декорації старої Москви.

23.

Габаритний зображення

24.

25.

26 мар До речі, я забули! Обкладинка в с. від «Волкодава» - круглі скибочки деревини товщиною 5 см. Але зараз є трава між ними, тому практично не видно.
Всі

Джерело: