Книжковий будинок

У Тюмень, з звичайної сірої будівлі, був виготовлений класний книжковий шолом.
Художня група «Колір міста» розфарбувала будинок в дворі гімназії No5 на Мінську.

Про проект розповідає Дмитро Зеленін.

За два роки я забрав дітей до престижної школи. За два роки поспіль я був блювотою дикою стриманістю між внутрішнім світом і зовнішнім змістом двору гімназії. Голий сірий назад до студентів був страшний неприємний будинок. 1 вересня на фоні цього відбувся випуск всіх інших святкових ліній.

На початку третього року я точно знав, що я хотів і як це зробити. Книжки - це перше, що приходить до душі, коли ви подивитеся на стіни. Немає інших варіантів з метеликом під стрічкою «Європейський» не підходить. Сам феномен, як це, я вважаю неоднозначною перевагою для міст. Ще одним питанням є сучасний «модний» зміст європейського вуличного мистецтва. Не підходить нам прямо зараз.

Книга є символом. Книга - повідомлення. Написи на корені не можуть бути всі з фольги. Вони повинні нести думки. Найперший, Тюмень – це моя власність. Ваше місто, любов його, пам'ятайте. З великим повідомленням я б довго застрягнув, але я бачив другу в кришку FB – Микола Гоголь. "Ви повинні любити Росію". Ви не можете сказати краще.

Якщо є хороша ідея, завжди буде правильним командуванням.

Сергій Шаповал, Лена Кураш, Діма Данилов та Борис Непомнище. На висоті 7,5 метрів раніше не було зібраних скульптур, які ніколи не працювали на висоті 7,5 метрів. Все було освоєно в процесі.

430768

570463

Р

Габаритний зображення

Схожі арт-об’єкти існували протягом багатьох років в місті Канзас, США.
24 восьмиметрових книг прикрашають фасад міської громадської бібліотеки.

159890р.