Потужне джерело натхнення, як книги.

Не можна любити моду і ігнорувати таке потужне джерело натхнення як книги. Цього разу я спробував зібрати найцікавіші та корисні книги про історію моди, її розвиток, почуття стилю, елегантність, можливість стильно одягатися, модні тенденції та тенденції. Це включало різнокольорові видання про моду в цілому, і секрети таких модних геній, як Dior, Armani, Chanel. Я сподіваюсь, що модні аорти, практики, і просто цінителі краси знайдуть щось цікаве тут.

Херсон0502

1,1 км На багатьох недосвідчених книжкових сайтах, безсумнівним лідером моди був і залишається автобіографія Крістіана Діора Діора.

Ця книга є двома історіями в одному: історія Dior чоловіка, і Dior, назва якого назавжди пов'язана з світом моди і стилю. У своїй автобіографії Діор чесно і відверто ділиться деталями свого дитинства і молоді, про його творчий квест.

р.

Знаючи своє місце в житті, подорожі, відкриття, власний модний будинок, постійні експерименти, пошук свого стилю, створення «правої сукні» – все це дозволяє торкнутися світом і креативністю великого генія моди. Все це багато ілюстровано з фотографіями майстра, приправляючи його відбиття на стиль і смак.

до

На сторінках цієї книги Діор ділиться найбільш інтимними: процес створення суконь, вибираючи тканину, готуючи колекцію, моменти натхнення і розпаду. Тут будуть цікаві випадки життя модного будинку, і розповіді про довгий і складний шлях до висоти полум'я. Наприкінці книги ви отримуєте багато поваги до цього міцного, блискучого чоловіка. І ви тільки пошкодуєте два речі:

1,1 км Чому книга закінчується так швидко?
2,2 км Чому не доступні для всіх?

Я думаю, що інтерес приходить від того, що він є співвласниками -- один з небагатьох -- хто все ще робить дива. З моменту зникнення кіндерелі, вони самостійно здатні втілити мрії і трансформувати.
2,2 км Яскраво виділяється на тлі багатьох подібних книг «Елеганс». Абетка гарного смаку. Ця цікава книга не містить багато ілюстрацій і покрокових порад про те, як це зробити і це... ні, ця книга повністю про щось інше. Перш за все, про розвиток індивідуального смаку, елегантності та фемінності. Не існує специфічних рекомендацій, тільки базових принципів, поняття для розробки власного стилю, створення власних, індивідуальних образів, які підійдуть вам.

Багато хто стверджує, що книга застаріла, але це класичний, і класичний, як ви знаєте, не вік. Так, деякі правила в стилі «не парасольки під 15» і «не чорний під 18» можуть здаватися дивним, але не забувайте, що книга присвячена стилю в своєму найбільшому прояві, етикеті, витонченості, фемінності. Якщо ви не відчуєте занадто багато на «старих» і «вишукані поради», то книга має безліч цікавих правил, рекомендацій, принципів, які допоможуть вам дізнатися, як вибрати, поєднувати одяг і завжди виглядати чудово.

Зміст книги також приємно: він побудований в форматі невеликих статей, які охоплюють безліч аспектів нашого життя. Від адаптивності до яхт. Як і вагітність, бюджет, шкіра, коліна, комфорт, похорон, громадськість, собаки, постава... також, як не зацікавити таку книгу?

Що таке елегантність? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Елеганс – мистецтво
Недолік елегантності часто пов'язаний не з надмірною скромністю туалету, але з великою кількістю погано підібраних, несумісних частин або нарядів, придбаних з нагоди і поспішаючи.
3. У Наступна книга не так багато книг про моду, як про французьке життя та парижани загалом.

Це свого роду керівництво французькому житті, з секретними адресами Парижа і порадами в стилі "роздягання балетів взимку", які тільки парижани і прийдуть в руки.

Книга як сливовий щоденник, з багатьма ілюстраціями, цікавими нотками, порадами. Холдинг і читання це дійсно цікаво, але як керівництво світу моди не може рекомендувати. Але така книга можна сміливо давати всім, хто не байдужий до моди, Парижа та богемного життя.

Не зайдіть на дорогі креми. Кращий салон краси – кабінет стоматолога.
4. У Переміщення на ... на чергі красиво оформленої книги «Вінтажна мода». Плаття.

Ви можете захопити ілюстрації книги нескінченно, а читачі книги стверджують, що текст не менш цікавий. Я не бачу,

318460 р.

Книга про моду в цілому, про розвиток суконь, стилів, кольорів і тканин, які переважають і зникли, або з'явився і залишився на цей день. Ця книга - це чудова можливість подивитися в минуле і вивчити деталь таких багатих і багатогранних мод 20 століття. Книга буде ідеальною для любителів вінтажного стилю, сукні, початківця дизайнера.

У цьому барвистому виді ви не тільки знайдете цікава і корисною інформацією про модні тенденції, силуети, форми, особливості крою, малюнки та тканини останнього століття - ви зможете відчути атмосферу кожного десятиліття. Це також може бути дуже корисним не тільки для поціновувачів, але і для людей, які тісно пов'язані з світом моди, так як вона представляє, зокрема, найяскравіші твори таких чудових особистостей, як Коко Шанель, Крістіан Лакройкс і Miuccia Prada.
5. Умань Всі слова про людину, як Coco Chanel, будуть зайвими. Я просто хочу поділитися двома книгами про цю дивовижну жінку, яка зробила стільки для модного світу. Є багато більше таких книг онлайн, але ці два незрівняні фаворити.

Коко Шанель подарував світ не стільки стиль одягу, а й способу життя. Жінки страждали від корсетів, довгі багатошарові спідниці, трикотаж був робочою тканиною, а коротке стрижка для жінки була чимось неприпустимим і відлякуванням. Коко не схожий на цей світ, і вона перетворила для себе.

«Коко Шанель. Легенда та Життя британського журналіста Джастіна Пикарді.

Багато ілюстрацій, ескізи та фотографії Коко Шанель.

697,000

Друга книга - Coco Chanel by Henri Gidel.

Ця книга зосереджена на житті Chanel, ніж її робота. Але це не менш цікавим для читання. Багато невідомих фотографій, і всю книгу буквально хоче бути вкрадена для котирування.

Тексти пісень, а це означає: Я не подбаю, що ви думаєте про мене. Я не думаю про тебе.
Якщо ви народилися без крильця, не завадите їх від вирощування. - І ваші друзі?
до Що про друзів? Жінки не мають друзів. Вони любили, чи не вони.
6. Жнівень Книга «Висока Мода» була написана відомим французьким журналістом Жанною Саметом, який провів половину століття у світі моди і особисто спілкувався з людьми, такими як Арані, Версаце, Гучі, Кардин, Валентино та інші. Книга складається з невеликих частин: статей, фактів, спостережень, залізних нот, цікавих інцидентів за сценаріями і на кішках. Згідно з анотацією, це літопис високої моди, звіт з його серця.

Розумні міркування вбивають сон. Головне не слухати їх. Сни змушені жити, жити в оточенні хімраса, любов і краса, без цього суспільства зануриться в сірість загальної держави.