Кіт Хто проходив в кладовищі

з автора: Я часто відвідую своїх покійних предків на місцевому цвинтарі с. Н. Я пішов знову після зими. Але я був захотіли про інше місце. На одній могилі кішка.

У 2010 році я бачив його вперше. По-домашньому, добре вкрито. Дуже сірий і дуже пишний. Щоразу він вийшов з центру кладовища, на бетонному шляху, і зустрівся з тим, хто прийшов там, щоб честь пам'яті своїх рідних. Все було солодким. Кіт, кладовище. Ви не бачите, що часто. І в одній точці я думав, що кожен раз я ходжу там, це кішка йде до мене. Ні, він не голодний. Він просто хотів спілкуватися. Він завжди був запущений з того ж місця. Я знайшов цей могильник. Поруч була чаша їжі, води. Як я дивився на могилу, кішка очищається і потертий на ноги.

Молодий хлопчик народився в 1985. Великий і чистий мармуровий пам'ятник. Є багато квітів навколо. Він відчуває себе, як вони відвідують його дуже часто. Все було настільки досконалим.

Після того, як жінка прийшла з мішком їжі. Я стояв на боці поруч з могилою і дивився на кішки, які величають рани, щоб познайомитися з нею. Я не можу допомогти, але попросити, де кішка прийшла.
до Це мій сон кішка похований тут. Він побіг після трупи з самого будинку. Переглянуті їх мийки в грунті. Вона не залишилася з. І знову повернувся додому. Так ми йдемо, щоб годувати його щодня.

Кіт не приділяв увагу їжі, все пішло навколо нас гнійним і тертям на ногах. Я стояв там, сльози в очах.

З тих пір я побував його часто, тільки в зиму я не ходив там. Одну ніч в січні 2011 року він пройшов. Я був переповнений інтересом, і я перейшов на кладовище. Як я поїхав по шляху, що веде там, я молився Богу, що цей кіт прийшов до своїх почуттів і жив в домашніх умовах взимку.
Я припинив машину так, щоб вогні висвітлювали весь шлях кладовища і пішли в темряву. І я був шокований, коли сірий стрибок волосся ran до мене. Мауси, джойси. Це те, де я дійсно практично лоп у сльози. Ми провели 30 хвилин з ним, що ніч. Я не можу допомогти, але його вихованець.
- Фрост, розмиття, температура краплі до -30 разів, як ви тут?
Я дивився в темряву і пилила вогні в могилах.
Біля могили власника була невелика картонна коробка, а всередині тут була скляна баночка, в якій 2 свічки спалюються. Вони можуть з'ясувати, як погріти кота взимку.

З тих пір, для мене, цей кот є котом з літерою столиці.
Пройшов час. Весь цей час кішка живе на цій могилі.

Після зими 2013 року я вирішив відвідати кота.
Що я побачила просто опису з гідними словами.

Кіт не зустрічав мене. Я почав турбуватися. Але як я підійшов праве місце, я помітив його спати на одному з могил. Він не виглядав дуже добре. Вовна в деяких місцях закривається. Я був. Він підняв голову і зірвав на мене. До цього не було. Маленька особа була заповнена страхом і терором. Він бачив мене і заморожувати. Чекаю мені, щоб зробити.
Я спробував отримати його. Але як тільки він пішов ближче, він зламав і зберіг свою дистанцію.
Я не бачив жодної їжі або чаші. Я повинен з'ясувати, куди покласти їжу.
У зв'язку з тим, що наша зустріч закінчилася. Він пішов десь на сніг. І я пішов там, і я шукав його, і я не розумію.

- Скільки? Як ви повинні бути, люди? Ви хочете кішка, що живе на кладовищі, щоб бути так боятися? Що робити з ним? Що таке місце?

Для деяких, це просто листи. Для деяких котів це лише кот. Для деяких, цей кіт схожий на пастор душі цього кладовища.
Для мене він вірний і поважний вихованець. Хто вважає цей хлопець його другом і вирішив залишитися з ним до кінця! І якщо це мій, я поставив пам'ятник цій Кіт поруч з цим хлопцем. Як знак лояльності і любові!

Головна