Туристичні коти

Стилістика, написання автора - Базанович

Хай, кожен. Це кішка, ім'я якого кішка. Ми приїхали до нашої сім'ї до нового року і, звичайно, ми взяли його з нами на нашому поїзді до Європи. Я вітаю свою версію нашої поїздки.

Спочатку він був сором'язливим і прихований в сумці з Барбара. Подивіться на фото другого кота.

Р

Кіт був дійсно здивований кількістю велосипедів в Амстердамі. Це набагато цікавіше перемістити на чотири. Але влітку.

Поблизу одного з будинків кот знайшов кальмар. Squirrel отримав її.

Різдвяні сцени. Тільки прокоментував кішка, що в них не вистачало котів.

Нідерландські дерев'яні взуття були як розмір, так і колір. кішка щаслива.

Які красиві залізні речі, подумав Кіт.

600.94 р.

На Мадамі Туссуді кішка помітила, що там не було воскова статуя кота. Він запропонував свої послуги, але після того, як він був відмовлений.
до Не виходила кішка.

Небезпечно зніматися тут на довгий час, кішка може бути придбана як сувенір.

Але де кішка була взята зі складністю з сирного магазину. Він завжди дивився, де зберігали сировину для сиру.

Подруга кота.

Маленька папілья для кота. Я не хочу згасити шпинделі.

р.

Ми розгубили кішки, але він наполягав на прийомі картини з цими в'язаними сигаретами, які роблять всі діяні бур'яни. Кіт попросив дати свою заяву на публіку - ви породжуєте на всіх, всілякі крапи на дим?

Насолодіться часом, коли ми відвертаємо пиво ввечері.

кішка фасується бельгійським шоколадом.

І в місті Брюгге було Різдвяна сцена. Чи не були коти.

У кішки зловживали. ковбаса була в небезпекі.

Мімі, сказав Кіт і заморожувати. Мемі, я чув з вікна. Привіт Кітті, немає способу.

Кіт сподобалося номер в Брюсселі - великий і навіть з кухнею. Ми мали ковбасу разом.

до

Так як кішка невелика, йому дуже складно взяти картину з красивою спорудою. Ви можете побачити кішку, але не зможете побачити будівлю.

Або навпаки. Знайдено котів?

Хлопчик в Брюсселі. кішка була приємно мати мочитися дівчина і мочитися собаку в Брюсселі. Але немає кішки. Для того, щоб вона не була проблемою, в якому вона не схильна влаштувати такі речі.

Чоловік був здивований, коли кішка кинула його євро і попросила на фото.

Гоління готики. Кіт оцінив масштаб.

Я подякував Богу, щоб бути котом. Не бо Бог є кішка, але тому що кішка є кішка.

Кіт є одним з небагатьох котів, які не бояться вогню.

Добре, що я був в сумці все, що думали Cat після того, як ми піднімалися до Кельнського собору, сходження 540 кроків, і за 10 хвилин ми не змогли ловити наше дихання.

Внизи кішки смакували смажені каштани. Кукурудза з банок - тастер, думав Кіт.

Подумав, що вони виглядали так. Але кішка не згоден і була трохи відхилена.

До речі, в Кельні, кот остаточно смакував пиво. Келш. Незважаючи на те, що він подається післянаправлення, це просто те, що без пива було важко їсти.

доб.

Ручка. Великий рульовий круг. Ммм-хмм.

А це Гьонівер Пивний будинок в Гамбурзі. У Кельні кішка подарувала пиво ще більше, ніж у Кельні.

Собаки та пірати з котом. Вони не вірять, що вони показують.

р.

Порт Гамбурга. Ми отримали ніч і не встигли бачити все. Я мав повернутися в кілька днів.

І все, що почався новий рік. Коктейль з грейпфрутом і горілкою визнаний кішка як найнеприємніша річ, яка кішок спробувала весь час.

905975

І ось найновіша новорічна картина в світі. Діда Мороза, кіт кішка і навіть кролик на фоні.

Це справжній символ 2011 року.

У Берліні кішка лежала з насолодою в своєму авто. Про це?

Ось проблема Cat знову. Я вже пояснив.

Собор у Берліні. Дуже красивий. Найпопулярніші мініатюри кота

Намагайтеся виправити те, що не вистачає в цьому складі.

Наприкінці поїздки коти ретельно захопили пиво.

Попри всі гарантії, що він є тільки туристичним тут.

І, нарешті, у нас була чудова поїздка на кораблі.

Захоплює фото на площині. Це єдиний кішка, яка кріпиться на літаку.
З Новим роком кота і обіцяє, що все буде чудово цього року.

кінець.

Джерело: