Blogger Catavatar зробив цей пост і я опинив його.
У мене є багато фотографій, не ламаються, я буду закінчити.
Люди люблять котів.
Люди люблять дивитися їх, граючи з ними, піклуючись про них.
Коти, завдяки своїй особливій свободі і незалежності, викликають повагу людям.
Почуття, як любов і повага часто вимагають вибачення.
Я думаю, що це те, як пам'ятники народжуються, присвячені цим красивим істотам :
Пам'ятники дуже різні. Ви не можете шукати деякі без сліз, ви хочете подивитися на інші.
Коти на них дуже різні: жирні і худі, поголені і гладкошерсті, герої художніх творів і народних сюжетів.
Жорстокі коти з Іспанії та кошмарів з Японії, дерев'яні вироби з Митищей та романтичних котів з Санкт-Петербурга.
Пам'ятники різні, як і всі коти в світі :
Пам'ятник траурним кішкам в Німеччині.
Незважаючи на здавалося б, я люблю пам'ятник:
Гемот кішка в Києві :
Я думаю, що картина в книзі досить точне :
Єдине, що я не розумію, це змія голова на кінчик хвоста. :
02. Мар
Іппо з Корововим в Москві. Я думаю, що це десь на патріархальних походах :
Буемот ще схожий на гламурну кішку, вона не як явний, як в Києві :
03.03.2014 р.
Р
Пам'ятник кіт Тотті, вихованцю фінського поета Редг Сеергран. Створено з якоїсь причини в Рощині Ленінградської області.
Пам'ятник теплий, душевний, зі змістом напису:
Не всі істоти
створення
бути коханим так багато.
Вікіпедія пропонує, що цей фінський поет жив у Рощині і помер в 1923 році. Я намагаюся зробити себе думкою, що це хороша причина поставити пам'ятник своєму кішку в місті.
Ми зараз знаємо про фінську поетесу.
04.04.
Скульптура "Йошкін Кіт!" в Yoshkar-Ola.
Одна з багатьох скульптур, встановлених з виключно метою створення місця для фотографування туристів і весілля.
05. Мар
Кішка з кошенят в Сінгапурі.
Дуже приємно мені. :
Мар
Реконциляційна лавка в Відні, Московська область.
Неподалік від мого будинку.
Композиція, приємна і така сама по собі, є частиною якоїсь дивної суміші символів і повідомлень.
На площі 150 м2 стоять: пам'ятник мертвим воїнам з вічнем вогонь, пам'ятник воїнам-інтернаціоналістам, пам'ятник сім'ям чекають солдати з війни, пам'ятник Пушкіну Наталії та ці милі коти та собаки.
07. Мар
6725572
Я думаю! Коли мистецтво так органічно вписується в повсякденному житті, це аеробіка :
Кішки ховаються крізь кар’єри освітнього театру в Нижньому Новгороді :
08. У.
Автори стверджують, що це «Кат Пантелеймон» з Києва.
Але на мій погляд він схожий на кота:
09.03.2015 р.
Кішка Alley в Тюмень.
Тюмень як острів, що плавається в олії. Не дивно, що у них є коти з золота.
10.
11.
Дуже розумний кіт Еліша з Санкт-Петербурга :
12.
І кішка Василіса з того ж Санкт-Петербурга, що живе по вулиці від Іллі, більше як вар, збирається запускати стан :
Крім того, вона має певну проблему з лопаткою правої передньої лапи і кота чітко депресує цим фактом. :
Поспішно, ці скульптури встановлюються в пам'яті котів, які принесли просто розблокувати Ленінград з Ярославської області, щоб врятувати місто від щурів.
Тема кішок в бджолиному Ленінграді велика, в деяких способах трагічна, в деяких способів епоху.
Я думаю, що це дуже вірно, що ця тема відображається в пам'ятниках, нехай маленькі. Але все ж, якщо щось кладеться на вулицях міста, особливо така і особливо приурочена до такої теми, вона повинна бути більш художньою. Ім'я
13.00 р.
Пам'ятник кішкам в Куching, Саравак.
Ця кішка є дуже нагадує про нашу вітальню в момент виходу підстилки з розплідника, ймовірно, чому моя дружина любила цей пам'ятник більшість всіх :
14.
Турки на березі озера Ван зводили пам'ятник кішкам рідкісної породи :
УВАГА! Порода називається турецька ван. :
Так в Санкт-Петербурзі не варто ставити Єлисев і Василісу, а цілі проспекти Санкт-Петербурга :
15.00 р.
Митишчі, Московська обл.
Кеч цвіте і зацарює :
І діти, ймовірно, люблять це, і нехай це буде – будь ласка :)
16.00 р.
Жорстокий кіт в Барселоні, Іспанія.
З таким котом ви будете їсти суху їжу, надаючи йому м'ясо і сир. І якщо він дав мені це знову... :
18 років
9137899
19.00 р.
Кішки на кроках. Великобританія.
У битві з Трафалгаду лікують коти, які лежали на кроках колишнього адмірала Паркера.
Ми кішкам справжніх майстрів торжества історії адмірала Ньюсона мовчить:
Це були коти, які допомогли виграти битву. :
20.
Кіт. Клайпеда.
Кіт має хапаєвий вуса і ковбасну кульку замість хвоста:
Що таке коти! :
21.
Японці неперевершені нації.
Поставити такий пам'ятник...
Можливо, у них є кота, як сірий вовк для виховання дітей?
до Якщо ви поважали, я подарую вам коту! :
22.
кішка з ковбасами. Кузбас, Кемерово обл.
Також, звичайно, для фотосета, але місто явно любилося :
Подача його :
23.
У Самара зведений пам'ятник 150-річчю винаходу нагрівальної батареї. Що про акумулятор без кофти? :
Хто винайшли батареї? :
Добре зроблено Samara, дійсно шукаю речі :
24.
Пам'ятник кішки в Швеції.
Хтось вже татував кота:
В цілому, звичайно, варто дати більш детальну інформацію, або коти виглядають як... краплі або щось? :)
25.
Пам'ятник кіт Тюрма. Шотландія.
Це унікальний кіт, який жив у дистилерії, що виробляє віскі "Фамузний хауз" (квалл).
Народився 21 квітня 1963 р. та загинув 30 березня 1987 р. Очікується, що загинув в середньому 3 мишей в день.
Мишей - це справжній осмороз шотландських виноробств, адже є величезні запаси ячменю.
П'єдестал прикрашений гордим написом: «Танц, знаменитий кіт, який жив на дистилерії Глентаррета протягом майже 24 років». Вона спіймана 28,899 мишей в її житті, a Guinness World Record.
26.
доб.
Кіт на лавці. Меріленд, США.
27.
Пам'ятник Кіт Казань.
Є кішка, як хан Казань, тільки concubines і не достатньо :)
28.
р.
Пам'ятник кіт в Єревані відомого колумбійського скульптора Фернандо Ботеро.
Зроби свою роботу. Дуже специфічний і цікавий варіант в ньому. Іспанський кіт також його робота. :
29.
Нарешті – Мадам Стороженко з Одеси :)
Скульптурні зображення кішок у світі багато.
Спасибі людям, які роблять нас щасливими:
Дякуємо за надихаючі артисти дуже факт їх існування :
Дякуємо вам за те, що природа дала нам таке дивовижне:
30.