Яремча

Я повинен сказати, що Керала дійсно унікальний і неймовірно красиве місце нашої планети. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Керала – це рай!

Ті читачі, які не з нами вперше, вони, ймовірно, пам'ятають наші статті про легендарні індійські пам'ятки, але ця публікація присвячена не чоловікові, але до природного дива, ім'я якого є Керала.

Незважаючи на те, що сьогодні світ полум'я тридцять років тому, ці місця серед туристів не користуються навіть найменшою популярністю, всі туристи пішли переважно на північ Індії. Але уряд Індії зробив величезні зусилля до потоку туристів. Тільки завдяки проведеній роботі, яка сприяла прогресуючому розвитку даного регіону, сьогодні ці місця дуже популярні! Сьогодні туризм є ключовим джерелом доходів як місцевих жителів, так і в економіці держави. Уявіть, що більше 1,000,000 мандрівників в Кералі щороку! Але цікаво, що близько 500 кілометрів унікальних на пляжних зонах краси можуть розмістити більше 10 разів більше туристів, які можуть відпочити на водах ажурного моря.

Найпопулярніші прибережні міста сьогодні є Cherai, Kovalam, Varkala, Kannur, а також низка інших місць, які можуть похвалитися ніжними пляжними зонами, які засипають дрібним піском.

Ймовірно, особливу увагу в цих місцях заслуговує величезна екосистема, що складається з озер і лагун, які простягаються через дощу на мальовничому узбережжі Кералі. Що стосується природи, то це дійсно унікальний, наприклад, в лагунах, оглядових турах особливо популярні, які проводяться на на насолоді човни. Серед визначних пам'яток Керала - це старовинний індусинський храм з назвою Padmanabhaswami-Mandir. Останній був заснований в третій тисячоліття до н.е. Крім того, резиденція колишнього Махарая дуже відома в цих місцях, вона несе назву Траванкор-Кочин. Також варто виділити Синаго Кочинського синагогу, який був побудований ще в 1568 році, примітно того, що він дав статус найстарішої синагоги в Індії.

Наприкінці сьогоднішньої статті я хочу відзначити, що Керала набирає тільки популярність, особливо для туристів з СНД. Не всі чули про ці місця, які дійсно чудові і унікальні, багато зауважень, що місцевий відпочинок практично не поступається відпочинку в курортах з великими іменами, наприклад, Гоа.