802
Життя в могилі
Якщо він переїжджає на кладовище п'ятнадцять років тому. За словами чоловіка, могила набагато зручніше, ніж на вулиці.
Братислав Стоянович, 43, поділився своїм рідним в похованні з попелицею сім'ї, яка загинула більше 100 років тому в місті Ніш, Сербія.
Томб переніс основні зміни. Він відчуває себе в домашніх умовах.
«Це сухе і тепле тут. У мене є деякі світильники і всі мої особисті речі. Звичайно, це не палац, але набагато зручніше жити тут, ніж на вулиці, він сказав.
Стояновський, який ніколи не мав повноцінної роботи, втратив свій будинок в місті після серйозного занурення в банк. Він переніс на могилу після блукання вулиць протягом місяця і тепер витрачає час на збір свічки на кладовищі.
Стоянович каже, що життя з мертвим не страшно, як деякі уявляють його: "Я боявся на початку, але я звикла до неї з часом." Я боюся жити більше мертвих. Коли я хочу, щоб дізнатися, чи є хтось у безпосередній близькості, інакше я можу відлякати людину до смерті.
Люди дуже подобаються мені, іноді приносять мені їжу або одяг. Іноді я повинен запакувати вечерю в травах, але така вечеря може бути дуже поживною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не боїться спати в могилі. Загибель мертвих. Я більше боїться з голодом. І якщо я вмираю вночі, принаймні я в правому місці, він сказав.
Площа своєї оселі становить близько двох квадратних метрів, а висота стелі становить близько двох метрів. Адміністрація цвинтаря заявила, що їх "тенант" не може залишатися до тих пір, поки вона не турбувала інших відвідувачів. Сім'я, яка володіла могилою, довга не належить нікому.
"Якщо він заважає тихо і не турбувати всіх, ми не відвертаємо його, - сказав він.
Прізвище сім'ї, що надавали безпритульній людині з дахом над головою, невідомо, оскільки на могильнику не зберігаються іменники.
р.
Джерело: fedpost.ru/lydi/41501-bomzh-15-let-spit-s-mertvecami-v-grobu.html