Приходьте

Змішайте кулі! Він захистить чоловіка, але він був створений спеціально для жінок.
Вага - це вимір кількості разів на одну або дві руки.
Спам - Боже покарання за наші молитви.
За запахом мила можна вгадати, що мій настрій: побутовий або туалетний!
Я не вирокую. Я зла. Але мій пам'ять погано. І я нічого не пишу. Я можу помстити, забути, а потім знову помстити.
Світло в кінці тунелю, що бачив диханням, є подальшим доказом того, що душа летить з тіла через анус.
Продається Yerissason бюстгальтер з ідентифікації номерів.
Зняти дітей з води 10 хвилин до остигів.
Кожен не може лише заспокоїти раціональний, хороший, вічний: кому потрібно подушити.
Відомий факт, що людина завжди може дивитися на три речі: як вогонь опіків, як потоки води, і як працює інша людина. Ідеальний спосіб годинника є пожежним.
Вона була бочка до кожного штекера.
Наша команда чудово, якщо не для одного «але» – лист «G».
Ми відкриваємо магазин похмілля.
Один хороший жарт - це додатковий 15 хвилин життя, що відходить від робочих годин.
Вишуканий м'яч завершився несподівано - Діда Мороза припав і зіпсував свято для дітей.
У прозорому ранковому лісі занурюється з променями височиного сонця, на самому кінчику ніжного пелюстки лілії, що занурюється з усіма кольорами веселки, як крихітний діамант, скидання сечі вугор.
Сьогодні Маруся Дуброзолова дала чоловіка велике задоволення! Вона дозволила йому перенести копання саду до завтрашнього дня.