Ніцца армія велосипеда.

Я пам'ятаю: мій друг служив в чудовому місті Небіт Даг (це майже в центрі Кара-Кум) на аеродромі.
У полку, яка мешкала в гарнізоні на першому поверсі.
І були постійними проблемами з каналізацією в цьому будинку - з якоїсь причини це було часто (приблизно або двічі на місяць) забиті і завжди в неправильному часі: вночі, потім з гостями і т.д.
А потім один день в повітряному полі, який полетів до стрільби, і наш взаємний друг виявився в полку (він отримав лейтенант протягом 2 років).
Природно, він пішов до мого друга за ніч, і природно, був п'яний, і так як вищезгаданий довгий одяг був володарем полкових запасів алкоголю, він був запрошений.
У довгому бесіді згадувалися всі взаємні знайомства, багато армійських казок були ретолдними, і призначалися «головний біль».
«Збережіть труби з стисненим повітрям?» запитав друг «поплавлення».
"Як я можу я?" здивував.
«Так, ми на авіаційній заводській сантехнікі завжди так очищаємо!» – відповідав йому «покриття», а потім розмову пішли іншим чином.
Тим не менш, він не забув «оцінених» порад.
Через тиждень, коли відверта з каналізацією повторюється, примітка вирішила перемогти проблему в новому шляху: він скоригував аеродромний автомобіль з стисненим азотом, натягував гумовий шланг в підвал, проштовхнув через аудит в каналізаційні труби, щільно загорнув слуховий отвір з смугою гуми з шини і дав тиску (амосфера 60, не менше).
Повітря збивається в каналізаційні системи, щось десь засмаглий, несортований, обв'язаний, і з вулиці були відлякуті кришки людей, страшний мат, і шум страшної емоції.
Як виявилося, тиск поширюється в усіх напрямках таким же чином, а повітря слідував шляху найменшої стійкості - тобто в чистому складі труби, в квартирі мережі.
Ну, що збивається в стелю вода, яка зазвичай вішує в сифонах мийки і мийки є нечутливими, навіть той факт, що ще й змивають воду з сифонів унітазів, також тріфлі у порівнянні з тим, що на третьому поверсі в бродіння, депутат читати газету (навіть, ви знаєте, куди добре читати газету, щоб ви не заважали) і знизили воду одночасно (або трохи раніше) при старті повітря в систему – в другому все вийшло назад ... (заступник потім затертий ще два роки, поки Кашпіровські перекази почалися).

А жарт. Увійти