Як позбутися від хлопця в 1 день!

Так ви хворіли його. І не просто втомлений, але ви розумієте, що просто пам'ятка «пов'язаного» викликає носок на зубах, а нестерпний хірург, щоб піти в кінець світу, і в будь-якому місці, навіть на північному полюсі, якщо тільки далі.

І він тримає вішання навколо з букетами квітів, привітаючи вас від роботи, і в цілому, він діє як безперечно в любові буму.

Солодка дівчина, де ви упаковуєте валізу?
В гостях у місті Камчатка? Це кінець світу! Що? Що потрібно?

Зупиняючись божевільний, сідайте, і прочитайте це трохи паперу, з дорогоцінним текстом, надрукованим на ньому - це анти-адвік, що в будь-якому випадку не можна зробити коханій людині, але SHOULD do to andored вентилятор, перш ніж зважувати все - тому що спина не буде способу !!!

Ви думаєте про це? Так ви вирішили?

Потім досить просто слідувати набором простих правил, написаних тут, і в 10 днів, в більшості, в 2 тижні, дорогоцінний забудеться не тільки Ваш телефон, але буде обходити десятий дорогий район, в якому ви живете.

Рулі один (в ліжко)

Тексти пісень, а це означає: Ви просто зробили любов, він лежачи поруч з вами, спокійною і спокійною. Ви, подивитеся ніжно на хлопчика, зважте, і натискаючи фото Миколая Клітка до грудей з...

О, Нікі, це не ви, але він нічого.

В результаті: хлопчик виходить, на тебе невидимо виглядає, з відтінком і бджолом ... але вперше він буде писати все до високої температури або невеликої невинності, наїв ...

Від редактора- Гей, людина!!! Ви повинні думати, але зберегти нерви! Ви не знаєте? Ну, ви знаєте, що ти з ним?
Чебурашка в любові...

Рулі два (в кіно).

Вечірня сесія, купила квитки на ваші улюблені місця для поцілунок і ви приїжджаєте на дату з... тато, цитуючи те, що після 7 п.м., з незнайомими особистостями ви не допускається йти до кіно.

Хлопець шокує, але слухняно купує третій квиток, вздовж способу нервово поховає пре-пурчаний презервативу глибше в кишеню від гріха, а голодний драпір з боків йде в зал.

В результаті: Ваш фанат відчайдушно намагається порадувати ваш тато, разом з тим, як зробити план для себе, щоб уникнути (праворуч) від такої «щастя» як ви.

Тато розбиває з бо-гага сміху. Xu, я люблю це краще, ніж ваш попередній, і я дуже сердець, коли я дивлюся в очі хлопчика. Ви знаєте Коля (Петя, Вова) її попередня мала комплекс - він постійно спробував купити більший автомобіль, о, і у вас є джип, право? Ну, ви так не зловживаєте. . ?

І симпатично псує нещастяну жертву на плечі.
Половина номеру дивиться на вас з компасією.

Кожен, хто вважає, що він перейшов на життя з іншого боку земної кулі, і ви більше не в небезпекі зустрічі.

Апотеоз вечора - пакет презервативів, які вийшли з кишені.
Чому виробники презерватив ніколи не напишіть розмір S?

Рулі три

Так, він вирішив сьогодні, щоб зробити вас щасливими, щоб познайомитися з батьками. Кілька слів допоможе вам ніколи не перетнути поріг цього гостинного будинку в майбутньому.
Коли я зустрілася з матір'ю, “О, що мило плаття!” Моя мати пропущена однаково в минулому році в другій руці, вона мала спинка вишні там ... і що ви вимити? ?

На столі, які чудові гриби ви робили? Я? Яка краса!!! Я не пам'ятаю! Чи є ваш чоловік, як прогулятися занадто?
І для десерту, контрольні фрази (виправлення солодкого торта з ложкою, починаючи від центру) - Мусик (роздягання коханої) Чому б ви коли-небудь сказали мені мій мама була проблема? Це катастрофа, вона скоро згорнеться стелю сусідів, і ми отримаємо квартиру в поганому стані. Я не люблю ремонт.

Мусик терміново відправляється в Канни, його будинок і зміни мобільного номера, і він кожного разу він зустрічає вас на вулиці з страхом в блакитних очах йде на іншу сторону дороги.

З редактора Ах, Мама Мусик, ви забули, як ви стібалися молодим чоловікам?
Склероз, пн-чер ...

Руле Квадропле (в бутік)

Зважаючи на те, що вам терміново потрібна нова сукня для вашого дня народження, перетягніть її до християнського бутік діора, і зважте солодко, дивлячись на плаття, від ексклюзивної літньої колекції, не звертаючи уваги до нервово-психіки людини ваших снів, намагаючись не дивитися на етикетки з цінами. кішка, я хочу це... і вказуйте пальцем в затишній сукні, вартість половини його щорічної зарплати.
Хлопчик розквітає і бліда, намагаючись розповісти вам в вухо, що він просто не може дозволити собі його, до чого ви, непривабливим голосом, схильним дивитися на очі, подрібнити:

«Привіт, якщо ви не можете дозволити мені, чому не ви йдете на лекції Наполеона Хілла? й

Результатом є ізольований чоловічий его, сердитися поглядом і половиною шпонующая куска ... через зуби.

З редактора я тонкий, молодий чоловік. Хто навчив вас, що всі жінки злиті укуси? Є ліміт обсесії, що виходить за межі якого чоловік повинен бути готовий, щоб дівчина почне використовувати дуже сирі методи, щоб позбутися від вас. Це те, що ви зазвичай робимо? Думка круглої землі. Почуття краще?

І нарешті.

У статті є гумористичний есе на що буде відбуватися, якщо дівчата позбавили від дратівливих шанувальників методами самих шанувальників. Трохи змінено в жіночому стилі...
Список далеко від повного, може хтось продовжити?

П. Не був поранений при написанні статті.

Чоловіки, просто думають, що ви хочете показати?

Автор: Оксана Стрелцова

Джерело: ROXY Жіночий журнал

Категории

Смотрите также

Новое и интересное