384
Кідалс
Подруга працює в магазині, продає ебать мобільних телефонів. Ви знаєте, що правильно? Весь європейський магазин, скляні ковпачки на флісових замках, і у них є мобільні телефони-мобільні мобільні телефони-мобільні мобільні телефони. І 50 і 500. Всі вони. Дві вражаючі "холодні" хлопці приходять, з костюмами, в "горіхах", дорогі годинники - вони хочуть купити мобільний телефон. Подруга для подарунок. Звичайно, дорожче. Ну, друг, звичайно, суди його дядько, намагаючись продати телефон дорожче. Вибрали для 340 у. Ми побачили його, нам сподобалося. Візьміть його. Зніміть на столі, зробіть продаж: заповнивши гарантію, і так далі. Дядько-буйєр закручує стільниковий телефон своїми руками, починає упаковку і раптом бере його і просить:
«Чи ви бачите рекламний проспект Києва - які тарифи?» Сім'я за пару другий перетворилася на стійку позаду проспектів, виходить - людина закриває коробку за допомогою мобільного телефону. "Дякую вам, дівчина." Я дивився в проспекти, запросив ще кілька питань про тарифи і витягував лопату з європейським пресом.
- Ні, ні! Ми не беремо! Ми отримаємо будь-яке захоплення! Для валюти!
Зайдіть курс, я особисто киньте п'ять!
- Ні, ні! тут в сто метрах обміну - зміна, приїжджайте гривні розрахунок!
- Всі права! Потім ущільнюйте коробку кольоровою стрічкою - для подарунка після всього. Поставте лука на неї!
Подруга скотила коробку скотчем.
Ми не маємо банту – навпаки, у відділі є відділ упаковки.
- Все правильно, тут ми йдемо.
Тільки вони вийшли з магазину, знайомі як електрична дупа - цупа для коробки, здається світло. Витягує стрічку, відкриває коробку, і це порожній! Я закрив магазин і поїхав в поліцейську станцію написати. Де це?
А після 15-20 хвилин, точно той же спосіб застрягти мобільний телефон в салоні 100 метрів від магазину - від конкурентів. Тільки для 150 UIs. І дівчина, яка працювала для конкурентів, впала всього за 10 хвилин після вильоту цих вражаючих гельменів.
Як сказав друг – найбільш наступна річ в цій ситуації була написати заяву в наставнику, що так і так, «навіть довіру, використовуючи мій наїв і т.д.» Письма «лох» або «лохія» повинні визнати себе.
«Чи ви бачите рекламний проспект Києва - які тарифи?» Сім'я за пару другий перетворилася на стійку позаду проспектів, виходить - людина закриває коробку за допомогою мобільного телефону. "Дякую вам, дівчина." Я дивився в проспекти, запросив ще кілька питань про тарифи і витягував лопату з європейським пресом.
- Ні, ні! Ми не беремо! Ми отримаємо будь-яке захоплення! Для валюти!
Зайдіть курс, я особисто киньте п'ять!
- Ні, ні! тут в сто метрах обміну - зміна, приїжджайте гривні розрахунок!
- Всі права! Потім ущільнюйте коробку кольоровою стрічкою - для подарунка після всього. Поставте лука на неї!
Подруга скотила коробку скотчем.
Ми не маємо банту – навпаки, у відділі є відділ упаковки.
- Все правильно, тут ми йдемо.
Тільки вони вийшли з магазину, знайомі як електрична дупа - цупа для коробки, здається світло. Витягує стрічку, відкриває коробку, і це порожній! Я закрив магазин і поїхав в поліцейську станцію написати. Де це?
А після 15-20 хвилин, точно той же спосіб застрягти мобільний телефон в салоні 100 метрів від магазину - від конкурентів. Тільки для 150 UIs. І дівчина, яка працювала для конкурентів, впала всього за 10 хвилин після вильоту цих вражаючих гельменів.
Як сказав друг – найбільш наступна річ в цій ситуації була написати заяву в наставнику, що так і так, «навіть довіру, використовуючи мій наїв і т.д.» Письма «лох» або «лохія» повинні визнати себе.