Соціальні медіа Fraud: Привітний Контакт Fraudsters!

У цьому відео ми розглянемо популярний тип загрози для соціальної мережі У зв'язку з використанням фішингових і фармацевтичних методів.

Про нас Про нас Зв'язатися

ЗАМОВИТИ! УВАГА!
Будь ласка, зв'яжіться з нами
Контакти - vk.com/pro_makeup_sng
Персональна сторінка Катерини Гродневе - vk.com/id185817199
Дані картки одержувача Сбербанк Шадурський Віктор В’ячеславович!!!
Дата народження 28,01,1963!!!
Будь ласка, зв'яжіться з нами

групи:
Про компанію Мапа JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Професійна косметика та щітки vk.com/peggysageby
PAESE vk.com/paese_club косметика
Краса для вас vk.com/ev_makeup
odnoklassniki.ru/dk?st.cmd=fri... . . .
Товари для макіяжу JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

В результаті я опублікувати необхідні дані для контакту з правоохоронними органами:

Шадурська Катерина Вікторівна 25.12.1990
Житлова нерухомість в Верхневськ, Вітебська область, Республіка Білорусь
Номер телефону: +375 25 503 48 50 і +375 29 848-28-01

Дані про одержувача, яким ви відправили гроші на реквізити, відправлені в контакті:
Шадурський Віктор В’ячеславович 28.01.1963 (й батько)
Карта Сбербанку Росії 4276 5100 1126 9435 до 10/15
8 916 252 96 31
Він буде спокійно говорити з вами і обіцяє викликати когось і вирішувати будь-які питання!
Мати Катерини працює в поштовому офісі, і тому багато хто одержував посилки (який був «щасливий» отримати щось з неї) без адреси повернення.

Адреса місця так званої «експлуатація» посилок: 211681, м. Верхневськ, вул. Ленінградська, 27/4, Республіка Білорусь.
Адреса її відкриття точки продажу косметики Paese: Республіка Білорусь, Верхневськ, Вітебська область, торговий центр "РАДУГА" вул. Совецька, 42

Ми поширюємо цю інформацію, щоб жертви цього шахрайства були зменшені, і вони отримують справедливу покарання, оскільки група людей (у сім'ї: сама, батько і її мати) беруть участь у шахрайському шахрайстві перед змовою. Це загострення обхвату!

INSTAGRAM - Іннатопал
Мій канал про красу та самодогляд www.youtube.com/user/innatopal
Дякуємо всім за підписку та приємні погляди!

Linkin Park майже всі групи є шахраї

Логотрон вконтакте. Зробляючи iPhone для вподобань.

Апології не мають хорошого відмирання під час пагонів. Я не підготував цього відео заздалегідь. Все було знято на ходу. У майбутньому, можливо, я зроблю це відео, на каналі. Дякуємо всім за розуміння.

Не падають на трюки шампанів! Не торкайтесь!

Як зламати Vkontakte 2015 (виставка шахраїв)

Як зламати Vkontakte або краще, програма для злому Vkontakte. Так, мова йде про програму сьогодні і буде обговорюватися в моєму відео. Кідали і шампани у людини Ігоря Гаврилова не сплять. Я скажу вам знову, такі програми є міфом для путівок. Мета полягає в тому, щоб отримати гроші і чорний список його. Будь ласка, не втрачайте на цей прийом!