Відьма

Лот '80s. Зйомка, разом з реструктуризацією всіляких психіків, на телебаченні Кашпіровський замінює Чумак. Поглиблені люди починають шукати здібності.
У той час у мене був хороший друг, який я любив розмову на телефоні, ви знаєте, як, два години, три години про все і перед ліжком.
В цілому, під час чергового сеансу зв'язку вона каже мені, що вона має певні здібності:
У мене є потужне психічне поле. Я вже мав кілька класів.
Що я взяв "hee-hee":
-Зима? Плетіння на бімарі? Я відкрив вікно і так далі.
Коротко, молодість, «грати гормон». Я відчуваю сердитися, але я тримати дразне.
Ми поговорили і пішли на ліжко.
На ніч мені сниться мій страшний сон. Я часто мріяв про нього один раз на місяць. Я не знаю, що деякі люди сказали мені, що вони мріяли про те, що ви не можете переміщати руку або ногу. І дикий, похилого страху. Хто говорить "домашній шаббі", який - "наживо менше вночі". Але коли я прокинувся, після пиття води на кухні я заспокоївся і пішов, щоб виглядати менше хрустких снів.
Вранці я прокинувся і виглядав вікно. Перший сніг знизився зовні вікна білого кольору. Ділова осені була замінена святковою білизною зими. І тоді я дуже залякався. Застуда страху викликає волосся, щоб піднятися. 9 поверх стандартної багатоповерхової будівлі. На рейках відкритого балкона розташувався перший сніг і сліди на цьому снігу. Оцінка босонів. Одна нога поперек і інша.