Про різальні та швейні курси =)

Нагадуючи мені, що мої руки виростали з моїх дуків, що ніхто не здивує мене, бо в її досвіді одружилися тільки балерина і рукодільниці. Я не відчуваю себе так. На п'ятнадцять на «ручках з асами» я вже був досить сміливо іржі у відповідь на «але ніжки з шиї», але вона зайняла два роки.

Так, в thirteen... Я не міг вірити маму, і я був дуже засмучений.
Поширивши проблему з другом, ми вирішили піти на різальні та швейні курси. Крок був ризикований, тому що неможливо було сміятися і сісти на цих курсах, але я дійсно хотів бути рукодільницями.

Я повинен визнати, що контингент дівчат, які зустрілися з нами на першому засіданні майбутньої ідеальної дружини, зануривши мене і мій друг в стан удару: вони були всі, як вибір келихів і рум'ян. Якщо не для вчителя.
Вона була сестра старої жінки Шаповяк. На її голові він мав матовий лисиця, висить її шию з зеленими намистинами замість очей, а хрусткі берети власного виробництва. Стара жінка, очевидно, була некреативна, а силуету березняного мужчини розфарбували модним клоуновим Олегом Поповом.
Для перших п'яти сесій ми малювали кишені. Подумайте про це: 20 годин креслення кишені. Потім ми сказали, щоб купити половину метра тканини. Моя батьки були щасливими, але усвідомлення того, що я був малоймовірним, щоб досягти успіху відразу, купивши три метри. Потім ріжемо, пришиваємо, перевертаємо голку, заднюємо голку, всі пальці в отвори, ручна обробка країв. І зробив fucking Carman!
Після заняття ми прогулялися мовно з другом через московський вечір:
- Фак! Заробляйте місяць! Я думав, що ми можемо пришити сумку або спідницю, і вони зробили ебать кишеню! Де я повинен йти зараз? - А друг
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тепер думають про те, де стара жінка кине так багато кишені? - Я відповів питання.
до Він зробить спідницю. Або мішок. Шукаю, все правильно, я дивлю, що ми робимо далі? Давайте подивимося, якщо нам потрібні ці курси або ні.
Що ми вирішили.
У наступному класі ми попросили постраждати ще місяць, щоб пришити дитячу конверт (це така велика кишеня). На питання мого друга, і що ми пришиваємо далі, ми розповіли секрет, що ми пришиваємо захоплення (це кишеню з пальцем), а потім, сумка для замінного взуття (це кишеню на тросі). Дівчата в рюфелі радують радісно з келихами і зрізаними незадоволеністю. І тоді мій друг запитав дуже щиро:
- Чи робимо джинси?
Слово "джинс" приніс старій жінці з балансу і вона пішла так погано, що навіть лисиця на її шиї ебать.
Ми викинули звідти з скандалу і сором'язливості. Ми пішли на курси протягом декількох місяців, витрачаючи гроші наших батьків на кіно і морозиво, а потім якось все загинув, і я ніколи не пам'ятаю цю історію, якщо я не був.

18 років. Я прийшов на ательє, щоб пришити дитячі штани, і тоді я чекав безкоштовної різак, я мимоволі прислухав розмову двох літніх жінок за спину:
Ви знаєте, для цієї спідниці я рекомендую коротке пальто. Давайте використовуємо штучне хутро.
- Так, у мене є одна. Але, ви знаєте, я хотів би додати щось, прикрасити...
- Ммм. Так! Чудова ідея! Я знаю, що!

Тоді я повернувся і побачила наш капелюх! Вона дійсно не була лисицею на її (Я думаю, що вона пішла на слизьку помпу), але все інше не змінилося взагалі! Я відкрив мій рот в сюрпризі, але вона продовжила:
- Муфта! Я зроблю тебе!
Клатч – це така кишеня хутра без дна.