Стеля на ВАЗ 21099

Я довго хотів перемішати стелю в старій валізи 099. Я був вільний час і вирішив остаточно розпочати. Ніщо надприродне, звичайно, але це може знадобитися.

По-перше, потрібно зняти стелю. Це не складно: дзеркала, візори, ручки незламні. Покрівля потрібно витягти через багажник або ви не витягувати його. Для цього потрібно розширити сидіння спинки і видалити аудіо полицю.

доб.200

Тоді стало питання, що саме ми чуємо? Після короткої подорожі я вирішив зупинитися на вініловому покритті, а ціна невелика і забарвлюється. Я взяв шматочок чорно-світлового покриття. Я спробував це все на стелі і відрізати її по краях.

Ви можете просто приклеїти ці шматки на стелі і не турбувати, але росіяни не шукають простих способів. Я вирішив пришити цей чохол з капроновими нитками. Якщо у вас є знайомий шворт з швейною машиною, зверніться до неї краще, так як процес пошиття дуже довго.
Щоб почати з того, що ми кладемо шматки з спини, щоб було простіше зшити.

Потім про сантиметр від з'єднання звернулися 2 лінії, щоб шов кладав плоский.

р.

А тепер перетворюємо на певну кіно і коло ріжучих і пошиття відкриває. На лицьовій стороні я зробив це.

Р

І з внутрішньої сторони щось схоже...

Після того як всі шматки пришивають, потрібно приклеїти всю річ. З вибором клею я не був особливо крутим і взяв Титан, який залишився після склеювання дощок в домашніх умовах.

Тут, коли склеювання почалося найрозважніше, матеріал почав обрізати і обрізати в місцях, де дах мав нерівні виступи. Так вона приймала багато часу і кілограм 3 матів до тих пір, поки це було все минуле. З ідеального, але не працює краще. Після цього зрізаємо краї і розрізаємо отвори для освітлення, ручки і т.д. з канцелярським ножем.
Виявилося так.

Добре виглядає, але щось відсутні.
Я вирішив прикрасити цей дах якось.
Він друкував ієрогліфію на фотопапірі.

Потім вирізаємо візерунок під фарбою бальоном. Я мав піти отримати якусь фарбу.

Як вона почала фарбувати, виявилося, що під струмком фарби і повітря з каністру, шаблон летить до фена. Так мені довелося приклеїти її на хвилину. Ми закінчилися цим.

Я повинен потіти з героями. На аркуші газети випікають візерунки, щоб не обприскувати все фарбою.

Потім поставте всі шаблони, як вони повинні розташовуватися на стелі і фактично фарбувати

Після фарбування першої половини, наступні ...

І нарешті...
Але це ще не більше.

Виявилося, що старі стругані в'язниці не підходять під дахом.

Я помітив в'язнів з одного боку і витягував вміст.

Джерело: