Принципи догляду за домашніми кроликами

Вирощування кроликів непросто, доглядати за ними складно, ніж дорослим, адже вони повинні мати все правильно: харчування, догляд, навіть окрему клітинку.

Як тільки кулі виростають і відчувають, що вони не мають достатньо молока матері, ви повинні почати харчуватися легкою їжею. Спочатку ніжні зелені і в обмежених кількостях. Тимчасово кидаємо її на підлозі. Так вони починають харчуватися швидше. Коли кролики їсти зелену траву, їх не потрібно пити. Через 3-4 дні дайте їм крихти м'якого хліба.

Покладіть їх на лоток з низькими сторонами. Необхідно часто мити піддон для захисту кроликів від хвороби і смерті. Починався їсти хліб, кролики відчувають необхідність в пиві. Щоб полегшити їх для отримання води, маткові клітини необхідно помістити в кінці каналізаційної канавки, де вона проходить на нижньому рівні - близько 3-5 см над підлогою.

Необхідно відокремити кроликів від матері в віці 30-40 днів. Більш точну дату пропонується самою жінкою. Якщо вона починає боротися з ними, від них варто думати про вирощування кроликів окремо від жінки. І якщо є достатньо молока,

Ви можете тримати їжу з матір'ю довше. У цьому випадку кролики ростуть більш розвиненими, міцними і добре подаються. Не варто практикувати дозрівання під час лактації, так як це не потрібно.

Під час заспокійливості з матері, відразу сидять молодим. Група переважно за статтю.

Намагайтеся приклеїти до поклоніння. Помістіть 4-6 осіб в одному клітку, не більше. Як показує практика, що цей номер є найбільш оптимальним. Вони ростуть спокійними, добре розвиваються і не борються. У окремих групах, об'єднані з різних матерів, кролики позначені вушною недостатністю. Написати метод маркування в журналі. Для того, щоб усунути пов'язані перехрещення при дозуванні.

Правильне харчування кроликів є запорукою гарного здоров'я і росту вух

Здоров'я і харчування кроликів дуже схильні до належного харчування і правильної годівлі.

Кролики з'їдають багато зелені і готові їх з'їсти. Влітку дати їм якомога більше трави, а взимку - сухий гай. По суті, ці корми утворюють основу дієти. Концентрований корм дається в невеликих кількостях, переважно взимку, під час приготування дозрівання і під час лактації. У нижній частині статті є кілька таблиць, які я думаю, що вам потрібно.

З ранньої весни, як тільки газони зелені, поставляють кролики з м'якою травою. Дуже акуратно.

У перші дні подаруйте траву лушпиння, підібравши день до. Подаруйте трохи - невеликий зручний на голові і обов'язково змішайте з сухим сіном. Спочатку обирають зелень, а потім їсти сіно. Даний підхід необхідний для профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту. Поступово, близько місяця, перенести їх повністю на зелену їжу.

При цьому перехідний період водопостачання дещо обмежений, і вони самі вимагають менше: соковиті зелені компенсують воду.

На зиму також намагаються надати їм зелену їжу, використовуючи гілки тальники та інші чагарники.

Хороша зелена їжа - гілки плодових дерев. Тому планувати обрізку саду на пізню осінь і частково на ранньою весною. Кролики щасливі укусити кору дерев.

Філія корму особливо корисно в період смоктання. По-перше, вона захищає від діареї і, по-друге, вона служить навесні.

перехідний корм до зеленої трави. Зараз це, мабуть, все про вирощування кроликів. Я сподіваюся, що ця стаття допоможе вам і ви не будете мати проблем з маленькими кроликами.

Джерело: selxozinfo.com.ua/