Чому принципи життя більш корисні, ніж правила: 10 нематеріальних питань

Чому принципи життя краще, ніж правила?

Не продумайте принципи життя. Фіктивні принципи не працюють. Принципи повинні бути вилучені. Ви вже маєте їх.

У журналі Esquire є популярний рубрик «Правила життя». У ній люди різних ступенів знаменитості розповідають, як вони живуть і які правила вони слідують. У попередній статті я сперечався, що немає дійсно ефективних і загальноприйнятих правил життя. Я думаю, що є деякі принципи життя. Багато знаменитостей журналу насправді говорять про свої індивідуальні принципи життя, а не правила.

Повідомляємо вас про різницю. Я маю на увазі чіткі та неоднозначні інструкції. Наприклад, ніколи не подобаються нікому, ніколи не мають сексу на першій дати, ніколи не їсти свинину, дати 10% вашого доходу до благодійності. Це правила.

Принципи життя є різними законами, які люди визнали емпірично, переважно у спосіб.

Принципи життя значно більш поширені, широкі та гнучкі. Вони є різними законами, які люди визначаються емпірично, переважно у спосіб.

Закони та принципи, що відрізняються від правил, головне: громада. Правила роботи в конкретних умовах і ситуаціях. Вони не пояснюють нічого, але просто дають специфічні прямі При зміні умов правила припиняють роботу і вони навіть не дають ніяких підказок про те, що робити далі. Закони та принципи є широкими. Вони дозволяють розвивати ефективні стратегії поведінки в різних ситуаціях і умовах, навіть в тих, де немає стандартних правил.

Примітка: Я відразу хочу звернути увагу на одну важливу річ. Принципи роботи: Це, їх ефективність має бути підтверджена практикою. І ваша практика! Неважливо, як переконливо принципу. Ви повинні працювати в ситуації життя для вашої вигоди. В іншому випадку він безцінний.

Всі основні принципи життя можна розділити на дві великі категорії:

1,1 км Загальні.

2,2 км Фізична особа

Загальні принципи описують природні та системні процеси, які теоретично працюють для всіх.

Наприклад:

• Створення і підтримка замовлення в житті вимагає зусиль, хаос йде від себе і вимагає тільки бездіяльності.

• Рішення, здійснені в стані інтенсивного емоційного збудження, часто не найкращі.

• Чим довше триває життєва ситуація, тим більша інерція набирає і чим більше впливає на життя.

• Розробка ніколи не лінійно і завжди супроводжується кризами.

Ви виявите індивідуальні принципи для себе. Вони є продуктом свого досвіду, а також його резинингу, обробки та перевірки. Саме тому вони цінні і важливі.

Індивідуальні принципи. Чому вони потрібні і як їх формувати?

Читання про принципи життя інших людей, безумовно, цікаво, і, можливо, навіть корисно. Як правило, це люди, які мають принципи життя, які цікаві для вас, і що вони досягають успіху.

Досягнення принципів інших людей призводить до сумних наслідків.

Однак інші принципи життя можуть бути не тільки надихаючими, але й небезпечними. Досягнення принципів інших людей призводить до сумних наслідків. Порівняно з результатами інептної трансплантації іншого органу в ваше тіло.

Найпотужніший і позитивний вплив на наше життя є принципами, які ви змогли знайти і сформувати себе. Ці принципи є результатом вашого життєвого досвіду і результатом вашої карми. Навіть загальні принципи дійсно сприймаються, коли вони проходять через наш досвід. Потім набувають спеціальну потужність і значення.

Чи можна описати принципи, на які будується ваше життя? Якщо так, спробуйте писати їх вниз. Дуже часто зустрічаються сюрпризи. Ми вважаємо, що ми живемо одним принципом, але в реальності ми живемо іншим. Також не плутайте життя з принципами життя.

Ваші думки про життя. Принципи життя – це те, що ви надаєте. (і часто буває несвідомо) При прийнятті рішень, здійсненні дій, здійснення вибору життя.

Якщо ви не можете відразу сформувати принципи життя, то спробуйте відповісти на кілька питань. Я запевняю вас, це захоплююча діяльність.

Десять питань, які допоможуть вам зрозуміти ваші внутрішні принципи життя.

• У яких ситуаціях і обставинах ви любите самі?

• Які дії, як правило, призводять до успіху і які з ладу?

• Чи існують будь-які ранні ознаки, які бізнес буде добре або ні? Що таке?

• В якому емоційному стані ви часто досягнете результатів, і в якому ви не можете?

• Які повторювані ситуації виникають, коли ви думаєте про закони, які регулюють життя?

• Коли і за яких обставин ви маєте найкращі думки?

• Хто або що мотивує вас краще робити речі?

• Як швидко приймати найкращі рішення в житті? У яких умовах?

• Чому ви обираєте друзів? Які якості вони повинні мати? Що вони дійсно мають?

• Що робити? Які принципи вашого життя?

Якщо ви напишіть відповіді на всі ці питання і подумайте трохи, то ви можете побачити багато в житті від несподіваної сторони.

Як зрозуміти принципи вашого життя впливає на її якість і можливість зміни для кращого, я дам справу одного з моїх клієнтів.

Анастасія є топ-менеджером великої компанії. Ось деякі її відповіді:

• Питання: «У яких ситуаціях і обставинах ви любите себе найбільш ефективно? й

• Відповідь: «Коли я повністю приймає рішення на себе, на основі власного розуміння ситуації і не на зовнішній тиск. й

• Питання: «Які ваші дії, які зазвичай призводять до успіху, і які ваші невдачі? й

• Відповідь: «Дії, які призводять до успіху, не викликають жодного конфлікту або суперечності в межах мене. На момент прийняття рішення я повинен бути в стані, що я б описав себе.

• Питання: Які повторювані ситуації виникають, коли ви думаєте про закони, які регулюють життя? ?

• Відповідь: Я був найуспішнішим у випадках, коли я продовжив свою інтуїцію та ігнорував правила та правила. Я також можу сказати, що є рецидивні ситуації розчарування і втрати в житті, які хочуть зробити життя в лінії з деякими прийнятими «стандартом». й

• Питання: Коли і за яких обставин ви маєте найкращі думки?

• Відповідь: «Коли я не в офісі». Наприклад, прогулянка в мальовничому парку або вздовж берега водойми. Також важливо мені, що тут немає багато людей. й

В результаті цього простих вправ Анастасія сформульувала кілька принципів її життя. Серед них:

1,1 км Я зроблю найкращі рішення в житті. Тож я повинен організувати своє життя таким чином, щоб мінімізувати свою присутність в системі, яка накладає правила гри на мене.

2,2 км Я роблю ефективні рішення, коли я в угоді з собою. Так, якщо я відчуваю конфліктний або під тиском, потрібно заборонити себе приймати будь-які важливі рішення і поставити себе для того, щоб спочатку.

3. У Навколишнє середовище та навколишнє середовище мають величезний вплив на життя, успіх та продуктивність. Тож я хочу об'єднати себе з простором, який допомагає мені, не завадить мене.

До завершення цієї вправи Анастасія чітко припускала подальший розвиток її життя виключно в напрямку управління і, обов'язково, в великій компанії. І після того, як він зробив, він думав про це. Попри те, що всередині корпорації, фактично, суперечать її життєвим принципам. І не тільки суперечать, але викликали стрес і змушені зробити некоректні і некомерційні рішення для себе.

Люди, які приречені на бідність: 10 знаків

Комунікація повинна бути рівною.

Я тільки продемонстрував вам шматочок цієї вправи. Займає більше питань і, головне, періодичне повернення до них на 2-3 місяці. З кожним проходом часу відповіді на питання стають більш сміливими, а принципи сформульовані більш чітко і точно. Їх остаточне формулювання часто сприймається людьми як інсайт.

Як правило, мої клієнти кажуть, що вони бачать принципи їх життя в результаті їх роботи як потужний ресурс для залучення ідей і змін до життя. Це пов'язано з тим, що на основі індивідуальних принципів можна концентрувати на те, що відбувається в межах і максимально відповідає Вам.

І нарешті...

Не продумайте принципи життя. Фіктивні принципи не працюють.

Принципи повинні бути вилучені. Ви вже маєте їх.Видання

Автор: Михайло Казаньцев

Джерело: mkazantsev.ru/pochemu-printsipy-zhizni-poleznee-pravil-desyat-neochevidnyh-voprosov/