Кращі ролики березня

На сайті представлений вибір найцікавіших і значущих відео минулого місяця. З собакою-подібною впевненістю, DDB London створив історію про невелику і нервову собаку, яка відчуває себе настільки впевненою при поході VW Polo, що він співає з усього свого маленького серця.

Dylan Harrison коментує, Ідея народилася з відчуттів, які зазвичай відчувають себе в душі. Ви розслаблені, ви не подбаєте про що-небудь, і незалежно від того, що ваші здібності або ваші голосові дані, ви можете співати будь-яку пісню до вашого розуму. Це те ж саме, що ви приводите до безпечного Polo. й

Feargal Баланс додає: Після того, як ми знайшли ідею, ми зіткнулися з наступним викликом пошуку правої пісні. Коли ми випадково торкнулися від Spencer Davis Group's Я людина, ми полюбили його. Перш за все, це справжня пісня хлопця - смілива, горда... і вона може дуже смішна від рота собаки.

- Тоді нам довелося знайти художника. Ми знайшли чудовий співак, Чарлі Вінстон, який має фантастичний і виразний голос, він фактично звучав, як наша собака була співати пісню.

Swedes не змогли псувати Enjoy The Silence in the ad Sony EricssonSaatchi & Saatchi Stockholm використовував найвідоміший хіт Depeche Mode для того, щоб передати «найбільш незрівнянне сприйняття музики в світі».

Хвилинна пляма виконана у вигляді різання з кадрів різних людей в навушниках і з телефонами. Вони співають знамениту лінійку «Enjoy The Silence», підкреслюючи важливість чистого сприйняття і емоції, ми відчуваємо прислуховуванні гарної музики в хорошій якості. Окремо відзначаємо «спокійність» відео, теплою картиною і красивими, різними, дуже ніжними голосами, які вдалося не тільки зіпсувати крихку «Здоров'я» з вже встановленим звучанням, але і подарувати нові відтінки.

Французьке агентство Young & Rubicam France розробило цікавий акцію для радіостанції Нова під слоганом «Le Grand Mix».

У поході 9 принтів і тієї ж кількості відео вони розповідають про напрямок музики і її вплив на людей.

р.

Австралійський пивний бренд Carlton Draught, належить Fosters, традиційно гойдалки в Cannes. Новий епічний відео «Скітроп» («Парахут») не виняток.

Творчі студії Clemenger BBDO виступили на фестивалі традиційної спортивної події. У перервах між двома половинками рогбі матчу, основним спонсором змагань - Carlton Draught - влаштовує авіашоу. Паратроопери складаються на фігури, а величезні пивні скляні хребти і парашути, що літають за межами стадіону і привозять хаос і руйнування до життя міста. Звісно, сміливе і несподіване рішення – розбити декілька будинків з брендовим об’єктом і вивести лінії живлення.

Слоган "Мад від пива" безпосередньо натягує на зв'язку між руйнуванням і пивом - комрад, який був відповідальний за управління металевим склом Carlton Draught, явно не заспокійливий спосіб життя і не може протистояти спокусі.

Австралійська агенція Джордж Паттерсон Y&R в складі брендової стратегії Schweppervescense (~ "Швидкість Schweppes") запустила акцію "Бурст" - "Експлозація".

У спробі показати сутність напою і враженнями від неї, відео було знято, в якому Швепси розміщувалися в «капітолах» з дитинства і розтушили їх різними способами. У Super Slow Motion, камера, яка захоплює 10000 кадрів на секунду.

Tagline: "Момент Schweppervescense"

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Ідея відео “Грати з містом”, розробленого TBWA/Лондоном та TBWA/G1 в Парижі, є такою ж, як Skateboard – за допомогою цікавої гри, щоб показати максимальну придатність Qashqai для міста та його “пригоду”.

Оголошення було знято в Буенос-Айресі понад 8 днів з використанням команди 170 осіб, які під керівництвом режисера Данила Клінмана.

Ви не помітили Медведєва, або? Урядова організація Транспорт для Лондона, стурбована безпекою збільшення кількості циклів на дорогах Лондона, запустив рекламну кампанію «Погляд за циклом».

Метою акції, розробленої агентством WCRS, є залучення уваги автомобілів до циклістів, які знаходяться в значно менш безпечному і надійному положенні, ніж люди в автомобілях. Промова в центральному відео кампанії про фізіологічне затримання людини, про те, що він є «монотазуванням».

Людина сидить за колесом, стереотипно думає про небезпеку, що інші автомобілі позбавляють йому, і про небезпеку, що він сам позбавляє людей. Небезпека, пов'язана з циклістами, один спосіб або інший, найчастіше виходить.

Німецький агенція Red Rabbit, виготовлений для організації Dunkelziffer, присвячений захисту дітей, постраждалих від насильства, приголомшливо переконливих і майстерно виконаних відео.

Хвиля і половина плями «Тентука» за допомогою жахливого волосатий Додаток розірвав над дитиною, що пережили насильство, метафорично показали розпад, страх і почуття відчужливості. Емоції, які потерпілі від насильства протягом усього життя, залишені без допомоги і без вентиляційного болю.

Витяжку в той же час нагадує як чоловік волосистий руки, що досягають жертви і статевих органів.

Тагаль: «Якщо діти, які сексуально зловживали, вони ніколи не знижують травму. й

Jung von Matt Hamburg, один з найбільш креативних агентств Європи, запустив рекламну кампанію в Швейцарії для смарт-автомобільів, в якій аудиторія викликає відчуття життєздатності для бензинових каністрів.

Мета кампанії полягає в передачі інформації про одну з основних переваг Смарту, про дуже скромне споживання бензину. У багажнику немає необхідності перевозити запасний канал. А отже, каністри відправляються на гаражі, підвали, кидаються в сміття, залишені в будь-якій точці світу. І тут є каністри з реальними обличчями, зміщуючи, що вони більше не потрібні, вони абсолютно пусті, і вони заповнюють тільки дощом, співаючи сердечник сумним синім.

Тагаль: «Тільки 3.31 на 100 км. Вибачте мене.

"Я довший." Компанія Nike запускає акцію My BetterNike і Wieden + Kennedy Portland оголосила про запуск тренінгу Nike SPARQ, конкурсну програму, в якій можна отримати в тренінг з кращими спортсменами в США, спробувати Nike SPARQ спортивне взуття та одяг. Під слоганом «Я краще». Лінія продукту Nike SPARQ є акронімом для властивих якостей цієї швидкості взуття (швидкості), живлення (енергетика), спритності (смак), реакції (реакція) та швидкості (рапідність).

Неймовірно люблять їсти людей з неприємного Ford KaJWT Argentina у розвитку кампанії для заспокійливого Ford Ka показав реальну незламність і вільний підхід до автомобільної творчості.

Новий Ford Ka має збільшений простір для водія та пасажирів у порівнянні з попередньою версією, яка повинна бути відображена в рекламних оголошеннях. Аргентинські креативні взяли найменший явний шлях і у порівнянні з Каю в пакеті цукерок, як Skittles. Люди вписуються в ній стільки, скільки в пачці, і що вони роблять з цукерками? Покриття.

У чотири анімовані кліпи, отримані на Gizmo Studios, дуже поголені гігантські монстри їсти чоловіків, погойдувати їх з автомобіля і відправити їх прямо в роти.

Tagline: "Більше простір для людей"

Нейлон і Низький Нью-Йорк запустили акцію для Рексона дезодоранта - про вічну проблему потовиділення навіть в далекому майбутньому. Не змінилася загальна стратегія – відео продовжує розвивати поняття «Не вдалося». У першому відео хлопець з майбутнього отримує на роботу, долаючи численні перешкоди і відбігається від всіляких загроз. І, звичайно, його пахви сухі і чисті. Історія передає повідомлення про високу технологію, яка очікує нас в майбутньому вже існує в Рексоні дезодоранти.

4 більше відео - частина глобальної кампанії, яка відбулася під слоганом "Футюрний захист" - це невеликі оповідання від життя хлопця і його домашнього робота в далекому майбутньому.

Хлопці в Вегасі. Третій серії Dude від Bud LightDB Chicago і Anheuser-Busch запустили третій відео в акції «Dude» для Bud Light. Після листопадного місця про розмежування і висловлювання всіх чоловічих емоцій влада слова Дід, зустріне відео з сюжетною лінією - про те, як пішов людина на футбол, і що йому довелося перенести туди.

Ділянка нового відео - це подорож двох друзів до Лас-Вегасу, де вони зробили все, що звичайний туристичний маршрут необхідно зробити в найбільш важливих злакових місцях в Сполучених Штатах.

499 грн. 499 грн.

Продовження гладкості Векторна кампанія: «Особлива красуня» Тайська агенція JEH United запустила акцію для бренду молодіжних продуктів шкіри Smooth E.

На телебаченні було три відеоролики, але вони транслювалися один після іншого в одному рекламному блокі. Особливий підхід Тайського до реклами, агенції та одного з найвідоміших світових режисерів, Thanonchai Sornsrivichai, ще раз продемонстрував, як догляд за шкірою перетворює людину зсередини. Відео стилізовані як сюжети, зняті з прихованою камерою. У кожній з трьох оповідань люди потребують невеликої уваги і допомоги, і кожен раз є досить дівчина з випромінювальною шкірою. Ця «добра душа» втілює слоган нового крему: «Дуже краси виходить зсередини. й

Любов / покат. Новий балансBBDO Компанія NEW YORK розробила нову рекламну кампанію для нового балансу. Усвідомлюючи, що досить велика кількість людей, які не мають відношення до бігу і ранкового бігу, як найбільшого щастя їх життя, вони хочуть змінити спосіб людей, які переглядають спорт і допомагають їм подолати свою внутрішню ненависть.

У програмі представлено декілька телевізійних роликів, спрямованих на Фредрік Бонд МДжЗ. Головне місце - Антем, в якому Новий Баланс розповідає про два почуття, які борються в кожній людині, які змушені джгути з кожним днем. Це може допомогти змінити баланс між цими почуттями.

Tagline: "Любов/хат. Це новий баланс. «новий баланс» в слогані відбивається графічно: слово «лове» написано у великих літерах, а «написати» у невеликих літерах.

Британська філія Саатчі та Саатчі в новому відеоролику Visa стверджує, що людина в житті нічого не потребує, але Visa card. А потім він все буде.

Помітка про голий чоловік, що подорожує на весілля майже по всій країні, і його успішне завершення ілюстровано мітлінією «Життя тече краще з Visa». Для завершення квесту і прибути на весілля на час, одягнені і з кільцями, він допоміг Visa card - вона і пара шкарпеток були єдиними супутниками хлопця на початку поїздки.

Новий дядько Skittles для batting TBWA\Chiat\Day створив ще один божевільний відео для Skittles.

Цього разу, за основу для відео стала народний веселощі латиноамериканців, які зайняли в США. Гра "Піньата" дуже любила дітям і дорослим - потрібно зробити краще, щоб розтріскувати бейсбол на підвішеній спеціальній лялькі, вона розщепить і дасть іншим солодким.

У місці Pinata у вигляді традиційної ляльки для Pignata, запечена дрібно нарізаною іржуючою папером, з'являється одна з співробітників компанії. З його пов'язкою і патчом на голову, він лопається в офіс і висловлює свою занурення на тих, хто міняє нові шоколадні личинки таким хаувіністським способом.

Відео текст:

Людина-павук: Що ви шукаєте? Нові Скіфи з шоколадним ароматом?

Я так шкода.

Людина-павук: Що ви думаєте, що сталося, Стівен? Ви думали, якщо ви вдарили мене з цим кажаном, я трохи шоколадних цукерок?

Колега: Так ...

Людина-павук: На першому поверсі з’явилась купівля лиж. Що ще? Я, як і всі інші!

Страхування фермерів: страхова група фермерів та Детройт агенція Campbell-Ewald продовжать "Одний дзвінок фермерам HelpPoint може виправити це" кампанія для швидкого страхового сервісу, що запускається в останній літо.

Два нові комерційні компанії, які повітрилися в США минулого тижня, по суті, не відрізняються від своїх попередників - хороша ідея, відмінне виробництво. Фермери Страхування ще раз торкається на предмет автомобільних аварій і незручності, які слідують, і в разі господарств, нагадує глядачам можливості затоплення.

Виробник спортивного обладнання Поні відомий своїми колясними рекламними засобами. Невідповідність реклами і спорту, як це зараз в рекламі спортивних гігантів є їх залом.

Результатом нової співпраці з Fish Tank Media стала кампанія «Back In The Game», в якій поні та рибні танкові медіа були дуже раді розслабити кампанії своїх конкурентів. Герої з відео Adidas, Nike і Under Armour просто заповнені кросівки поні.

499.00 Р

TBWA/Китай продовжує свою кампанію про неймовірні китайські фанати Adidas та 180/TBWA презентували третій відео кампанії, встигнути збігатися з Олімпійськими іграх, які відбудуться в Пекіні цього року. Під знайомим слоганом «Імпозитивний можливий», ідея показує роль любителів спорту. За кожним великим спортсменом є тисячі своїх шанувальників, які допомагають йому привернути увагу і підтримку. У створенні принтів і 60-секундного місця використовується змішана техніка олівець-розмальовки, «жива» фотографія і комп'ютерна графіка.

На третьому етапі кампанії зірвав олімпійський чемпіон, що дайвінг з Китаю Ху Цзя.

«Я ім'я Hu Jia. Перший раз я змагався в Олімпійських іграх, я отримав срібло. На наступні 3-4 роки я зберіг перемогу над сріблом і знову. Я ніколи не міг виграти золото, і це зробив мене дуже upset. Я не вірю, що перше місце не вдалося. Я спробував мене краще і навчився багато. І в кінці я завоював в Афінах. У 2008 році, в рідному місті я хочу знову оскаржити себе.

по /креативності / 2008/03/20/21283