401
Балалайка, або жіноча набережна
Я регулярно їду до музичного магазину в Тулі і запитаю, чи є балалайки на продаж. Щоразу не говорять. Я просив 150 разів, і 150 разів я не сказав. Точка полягає в тому, що той самий продавець відповідає мене з тим же тоном. І я завжди запитую з постійним тоном:
- Будь-які балалаїки?
- Ні балалаїки.
- Чи існують балалаїки на продаж?
до Ми не продаємо Balalaikas.
до Чи можна побачити Балалаїки?
до На продажу немає балалаїки.
- Хочу купити балалаїку, чому вони навіть?
- Ми не продаємо балалаїки.
до У вас є народні інструменти? Мені потрібна балалайка.
до Ми ніколи не робимо замовлення або продаємо їх.
І що кларка, що приступив, знає мене чудово до обличчя, знає, що я збираюся запитати, і знає, що він збирається розповісти мені. Але ніхто з нас коли-небудь показав жест або слово, що кожен з нас знає сценарій. Іноді продавець курить в в'їзді, коли я входжу в магазин, то я подиваю його через скляні дверцята, він перестає курити байдужим, кидає гальку і повертається за лічильник:
до Що ви хочете?
- Мені потрібна балалайка.
- Ми не робимо.
- Видавництво
Іноді він спілкується з іншим клієнтом, потім, стоячи поруч зі мною, чекаю пацієнта на їх обробку:
- Чи існують балалаїки на продаж?
до Ні, ми не торгуємо їх.
Коли у магазині немає нікого, і я лише один ходьба. Звісно, він знає, що станеться поруч, але він не схильний і байдуже до журналу.
- Я не можу знайти балалаки, вони навіть на продаж?
до Ні, вони не торгують.
Це дуже важко, по-справжньому чоловіче протистояння, результат якого незрозумілий. Очевидно, що кожна сторона очікує виграти. Я вже в тиражі, хоча.
через adme.ru