Чому жінки немає ідеї про чоловічу щастя

На другий день я побачила досить цікава стаття про те, як і чому відрізняється жіноча і чоловіча щастя. Автор статті Олександр Шишкін. У своїй роботі він докладно пояснює, чому жінки і чоловіки ніколи не розуміють один одного аспірацій, і стверджує, що « щастя двох – ілюзія. й

Я особисто не погоджуюсь з деякими точками у своїй статті. І я думаю, що багато наших читачів будуть підтримувати мене в цьому. Тим не менш, це буде занадто важливо, щоб розглянути судові рішення іншого автора, як помилковий і їхній, як правильно. Нехай останнє слово відпочивати з вами, шановний читач.

На самому початку своєї статті автор підкреслює, що щастя чоловіка обов'язково відрізняється від тієї жінки. А потім він встановлює основні принципи щастя для кожного сексу.

Чому жінки немає ідеї про чоловічу щастя р.

«Захищаючи щастя, людина шукає сенс існування в житті. Кожна людина прагне подолати фізичну смертність. В той час як жінка, маючи можливість породжувати і продовжити себе біологічно, як правило, не думають про те, як досягти безсмертності в іншому випадку.

Але де так багато великих жінок приходять від того, хто змінив світ на краще?

«Основна функція, властива природі жінок, полягає в тому, щоб підтримувати і підтримувати облігації, тому вони завжди відходять від самотності. З чоловіками вона досить відрізняється. Основна мета - розвиток, тому вони не зберігають, але знищують і знову збудують. І поняття самотності для них досить означає свободу, додає автора.

Якщо це правда, то чому більше жінок вибирають незалежність протягом усього року?

«Для бажання деяких чоловіків взяти притулок в тихому басейні любові, це більше, ніж за мету щастя. І щастя двох - ілюзія, адже ми ніколи не зможемо відтворити емоційний світ іншої статі.

Здається, що ця стаття стосується не стільки чоловіків, як сам автор.

Імовірний світ іншої людини дуже складно зрозуміти і приймати. Однак не залежить від того, яка ґендера ви і людина, яку ви намагаєтеся зрозуміти. На мій погляд, рівень емпатії та вміння будувати довірчий діалог з вашим співрозмовником (чому він друг, бізнес-партнер або коханий) буде набагато важливіше тут.

Чому жінки немає ідеї про чоловічу щастя р.

Я погоджуюсь, що щастя різне і для всіх це власне. Але поділ у жінок і чоловіків принципово неправильно. Як ви думаєте, що щось відрізняється від жіночого щастя?