976
Чудова португальська село
На автодоріг «панорамна дорога». Він пропонує чудові види. Як це:
Деякі з диму фотографії пов'язані з тим, що він був практично проти сонця, а крім того він був дуже спекотним, майже 40 градусів і зависає над горами.
Саме місце в долині між горами. До нього пряма дорога. Трохи вище нещодавно збудований готель (замовлення можна побачити праворуч). Для тих, хто хоче взяти перерву з життя міста.
Все зроблено з плоского каменю тут: будинки, дороги. В'язниця над дверима теж...
... І дахи будинків...
... і навіть дорожні знаки.
Єдина штукатурна будівля – церква.
Важкий трафік на міських вулицях
Затишні двори.
Він навіть має власний потік.
р.
Р
Велика річка. І міст. Кам'яна стіна на фоні вже сучасна, вона дорого.
А ще пляж.
Трохи більше гір.
Деренка не відмерла. Люди живуть там. Я бачив навіть молоді люди, хоча я не знаю, якщо вони є місцевими, або виховав у відпустку своїм дідусь.
-img25---
Деякі з диму фотографії пов'язані з тим, що він був практично проти сонця, а крім того він був дуже спекотним, майже 40 градусів і зависає над горами.
Саме місце в долині між горами. До нього пряма дорога. Трохи вище нещодавно збудований готель (замовлення можна побачити праворуч). Для тих, хто хоче взяти перерву з життя міста.
Все зроблено з плоского каменю тут: будинки, дороги. В'язниця над дверима теж...
... І дахи будинків...
... і навіть дорожні знаки.
Єдина штукатурна будівля – церква.
Важкий трафік на міських вулицях
Затишні двори.
Він навіть має власний потік.
р.
Р
Велика річка. І міст. Кам'яна стіна на фоні вже сучасна, вона дорого.
А ще пляж.
Трохи більше гір.
Деренка не відмерла. Люди живуть там. Я бачив навіть молоді люди, хоча я не знаю, якщо вони є місцевими, або виховав у відпустку своїм дідусь.
-img25---