Парки розваг: Парк Фантазія

Ми отримали до Берліна поїздом без удару, зупиняючись на півдня у Варшаві. Далі нам довелося взяти поїзд до Кельна, на околиці якого знаходиться парк розваг Фантазія, звідти поїзд до Парижа. У Парижі протягом трьох днів: день для Парижа, як такий, день для Версаль і день для Діснейленд. Далі ми ...

Вони переїхали в безпосередній близькості від Freiburg до Європи парку, а потім вздовж маршруту Париж-Мюнх-Ротенбург-Варшава-Москва. Але в Берліні ми раптом дізналися, що поїзд Кельн-Паріс був скасований через ураган. Паризький-Мюніч поїзд знаходиться в питанні. Щоб уникнути ризику, ми опустили автомобіль у Берліні.

Заставна вартість автомобіля була 650 євро, вартість оренди близько 400 євро, при цьому ми не приймали Колімагу, але просторий Volkswagen Tuareg. Дорога в Європу пальта, вартість нас за всю подорож 75 євро. У Берліні, через банк, ми видалили грошовий переказ для транзиту, отримали квитанцію, яка була безпечно надана в пунктах перевірки на автомагістралі. Сума значно зменшена, якщо ми не проїхали до Франції. Ціни на цей жаба всюди, а якість обслуговування і інші речі залишає бажати кращого. Але це ще один раз, тепер про парки.

Фантазія землі Парк знаходиться на околиці Кельна і охоплює площу 80 футбольних полів. Це величезний комплекс, розділений на 6 зон: Старий Берлін, китайське місто, Таємниця, фантазія, серце Африки та Мексики. Кожна зона має власний характер. Щодня в різні часи в кожній з зон є театральні вистави за участю цього тушота, призначеного для дітей початкового шкільного віку. Також в кожній зоні є ряд пам'яток, починаючи від найбільш мирних і закінчуючи однією, але гельською.

Почати з серця Африки. У той час як я збираю фотографії центральної площі парку і чекав німецьких друзів, щоб прибути, мій мати і мій подруга чергався на деякі визначні пам'ятки. Я придумаю, "Чи ви навіть стоячи?" Він не знає. Де кожен стоїть там і ми стоїтьмо. Все вийшло 200. У Росії ця лінія була перенесена на 4 години, але завдяки німецькій організації ми перехоплюємо її 15 хвилин. Кінець черги загортався в темний глинистий павільйон, в який вводять прокладки, призначені для 21 осіб. Негрози в національних африканських костюмах допомогли людям сидіти і розбити, після чого тренер поїхав вперед в тунель і зникнув. Дениска – син дружби матері – нав’язлива африканська була страшна і відмовилась скувати плоско. Для того, щоб завоювати хлопчика, дам вирішили взяти його поза і лікувати його морозивом, а в той же час милуватися танецьом африканських танцюристів. Я залишився, чекав мій поворот, сісти вниз, ...

Все, що відбулося в наступну хвилину і навпіл я пам'ятаю невагомо. Я пам'ятаю, що полетіти вгору на швидкості 180 км / год і все ще скручуючи від висоти 30 метрів, я пролетів і кинувся по всій Європі. Весь цей раз, мої гути були багаторазово перетворені і змащуються по стінах мого тіла, і мій мозок просто знизився. Так я приймав їзду на Чорному Мамба, прогулянку в серці Африки. "Як ви, дитина?" мій мама запитав мене, коли я вийшов. "Хай!" Я відповідав, і руки, по-справжньому, збиті в Паркінсоні. «Чи варто залишити тут або хоча б взяти дихання в поїздках, - мама попросила знову. "Ах, сита!" Я сказав, і я повернувся в лінію для Black Mamba. Другий раз я вже відрізняв пам'ятки парку, що кинувся навколо мене і людей, які ходять навколо, але це не дозволило мені пити на вершині горла під час культи в мертвій петлі. «Для заборони я перетягну його до Мамба», - думав я. У наступні кілька годин мої думки вийшли вірно.

Ознайомитися з серцем Африки ми переїхали до Старого Берліна. Це найбезпечніша зона в парку, що складається з багатьох ресторанів і пари атракціонів. На обох з них ми всі пішли безпечно: спочатку накриваємо на карусель, а потім піднімаємо 60 метрів на повітряній кулі і назад. Тоді вони їдуть, фотографували і переїхали до китайського міста.

У китайському місті ми побували про десятки сувенірних магазинів, дивилися виступи на Geisha House, а потім пішли в імператорський палац. У трейлерах і за 10 хвилин тихо прокочуються через лабіринт палацу і дивилися лялькові сцени з китайської міфології. Дениска була захватжена, і дам бажали водних поїздок.

Так ми закінчилися в Мексиці. Знаходилося дві пам'ятки води: Дикий рік каньйон і льодяний каньйон. На одному з них ви купуєте в каное, який підходить 8 осіб, а на другому - в двоповерховій каное. В обох випадках все було досить спокійно, крім одного різкого падіння з водоспаду 10 метрів висоти. У другій половині дня ми побували на хвилі, але давали, що це було 30 градусів тепла зовні, кожен був дуже щасливий з душовою кабіною. Далі Дениска побачила візки і вирішила їздити. Ми пішли на Пригоду в Колорадо їздити. Це те ж саме Black Mamba, тільки без мертвої петлі, не крутиться, при швидкості 120 км / год і в візках, замість прокладок. І я думав: «Хто, ти ніколи не був Мамба перед.» Після цього я не подбаю. Навігація

Після отримання зірок Дениска сказала, що зараз варто їхати щось спокійно. «Для входу кудись», - сказав я. - Давай туди. Побачивши сцени з маянської міфології на стінах, кожен вирішив, що ми побачимо пам'ятку як в китайському палаці, і ми пішли разом. Ми пішли на пек... Уявіть товстий стрижень, до якого стільці кріпляться по обидва боки. Ви сидите там, ви закріплюєте з усіх боків, а потім цей стрижень повільно пересувається і висить над абісами, приступивши до ставок. Далі штанга починає обертати навколо осі на швидкості 150 км / год, тому чергування головки і поп-голови стає дуже розмитим протягом двох хвилин. Дениска була хвора, мій мама і мій друг був німим. Неважко сказати, зірки цього разу отримали мене.

Я з'являвся перед німецькими друзями, які благополучно підходили до узгодженого місця зустрічі. «Чи ви були, я не збираюся !!!» - сказав Річард, наказав мені пальцем. І я вірю Його!

Ми вирішили піти в Мистерію. Ми отримали в рядку пам'яті річки Quest. Це величезний комплекс з рухомими потоками води, поряд з якими понтонами рухаються люди. Ви можете піднятися на висоту 15 метрів, а потім різко на водоспаді кинути. Тому що вода під вами, ви не відчуваєте страху. Ви відчуєте в загальній масі для задоволення і змочити трохи, але нічого більше. Тоді шлях привів нас до красивого замку з стометровою вежею, навколо якого було багато речей, плетені. У замку з'явились книги з полиць, дверцятих скрипкових і лазерних привидів. І так ми пішли до тих пір, поки ми вийшли в приміщення з конусами і реторцями, шлях до другої кімнати перед нами заблокували ніс двері. У темряві ми помітили, що мама, Тітка Таня та Денис. Вони були в кімнаті за дубовими дверима. У наступні кілька хвилин приглушений ріг вийшов з кімнати, тому кожен вирішив, що атракціон був великим. Коли двері відкриваються, ми знайшли себе в кімнаті з кріслами з захисними кріпленнями по периметру. Ми не були, ми повинні залишити. Я сіла, пряжа. Rishenka сідає на одну руку та оливку на інший. А потім витягнув холод з вище. Коли я підняв голову і побачила чорницю і смаптність стометрової вежі над мною, я відразу знав, що буде відбуватися. Але це було пізно... Доброго дня! До висоти 50 метрів ми засихаємо в піт темряві протягом трьох секунд. Головна Потім ми вимкнулися на освітленні, ми побачили обхваті обличчя всіх присутніх, відключили освітлення і збивали в вільній падінні. На землі ми дихаємо, думаємо, що це було все, і відразу засихає в той же 3 секунди до висоти 100 метрів. На самому вершині вежі була повторена робота з темряви. Я дуже крутий, тому що мій горло боляче протягом 15 хвилин, але я не чую мій голос. Все простір навколо мене був зайнятий нелюдським кричить жаху нестрашних висот Річарда. Його обличчя був камінь, його рот відкритий, його очі скло, сльози пливли його щоки. "І я сказав вам що", - сказав мати другу, побачивши білу, як смерть нас і привели до 99% мертвої Ришенки. Ви і я зробив право, що ми не робимо цього щита! Шукайте, що це батько-два зробив! Картина маслом!!! Дами, відразу ж помітивши порожній простір сходинки, просунуті через інші двері до виходу і зберігали їх горла і нерви, і ми отримали. Ми отримали! За 10 хвилин, прийшовши до своїх почуттів і пояснивши те, що і як це було там, він отримав до того моменту, що розумний хлопець назвав Кре: «І слабкий знову?» Ми не слабкі, ми не слабкі! А чотири ідіоти пішли знову їздити. Коли ми вийшли, більше не білий, але ще блідий, Рішенка з різним успіхом вишита його правою око і аристолювати звуки почали додавати до слів. Після замку і вежі я не боївся. Немає!

Річард нарешті залишив після 40 хвилин, коли ми встигли їсти, візьміть картину площі і сидимо на гірському атракціоні Лебеді, де ми повільно захопили біля зони Фантазії на підвісній дорозі. Потім ми переїхали з вершини, де ми плавили тихо в лотосних пелюстках через однаковий район. Далі тіло, яке після замка з вежею не давало соромитися про всі пиття долі, бажали хвилювання. Знайди наш пекл в останню фентезі, ми переїхали там. Влада відьма вирушила всі ті ж чотири божевільні. Привабливість була монораїльною дорогою, спускаючись під куполом з висоти 25 метрів, з численними крутицями і однією мертвою петлею. Дві пари сидять в причіпі для чотирьох, назад до спини. Далі причепа інформується про прискорення і ви починаєте рухатися по монорейлі, а жарт - це те, що крім обертання по дорозі, причепа відступає навколо себе. Іншими словами, ви літаєте в неїду обличчя, потім ас. Не було скребкування або віджимання. У відповідь на питання «Як таке атракціон?», що залишився в нижній частині отримав відповідь: «Фук завершено.» Після замку (і в моєму випадку також Мамба). З згадки про замок лівий очей Ришенка почав витихати, після чого бесіди на тему вільного падіння були накриті.

Довгий дощ, і вліво півгодини. Ми обрали криту привабливість під назвою Nighthawk Castle. Ім'я "Кастле" оповідала, тому за запитом робітників, запитав охоронця пам'ятки, це страшно. "Для дітей з чотирьох років, - сказав він. Ми почали навантажувати в наступну причепку, там було достатньо місць для шести. На додаток до того ж чотири, Дениска і матір його сіла з нами. У вагоні повільно прокинулися в темний тунель, в темряві почали повільно підніматися в темряві, а потім ... І тоді ми були в цілому темряві як уряд під час реконструкції! Те ж пригоди в Колорадо, тільки в темряві. Всі мої думки були не з мене, але в перевезенні, які слідували нам. Знаходилася мама, зловживаючи швидкими гойдалками, пара друзів і найголовніше Річард. В той же час, мама і Герр Річард, інші сміхалися разом на бокових лініях. Зламаний на жилеті, Ришенка сказала, що так як на вулиці і діти обов'язково просять йому, як їздити, він досить вмирає, але він не потрапив на обличчя в бруд. Так ми пішли знову відвідати гавку... А потім знову... І все було дрібно, навіть Річард не був Це gotta бути бідний хлопець, можливо, він повинен бути.

А потім диявола витягнула мене, «Дамн, хочу Black Mamba», - сказав я. Природно, я повинен пояснити, що таке Мамба, і що його з'їсти. «Захопити мамба», - сказав Кре. І відразу зловив слабко від компілятора Мамбо після походу спробував розірвати два Negroes, але він приглушений в захисний бар'єр, як поросятий в соломці, і сказав, що всі великої рогатої худоби і шкіри. Через п'ять хвилин я стержу з радісними криштами на другий раз. Через десять хвилин, в той час як на русі, він дав поміщика на Оливкова сидять перед. Після 15 хвилин він сказав, що Мамба більше не надихає його і хоче справжню екстремальну, але відмовилася піти в замок з вежею знову. О, я повинен поставити його на Talokan !!!

Це був кінець Фантазії землі. Готель в Кельні. Уранці ми трохи прогулялися по місту, взяли другий автомобіль для хлопців і пішли до Франції. Цей етап нашої поїздки я пропустив і переключаю на другий парк розваг - парк Європи.

Парк знаходиться в районі Фрібурга і займає площу понад 140 футбольних полів. Парк розділений на 15 тематичних зон: Німеччина, Італія, Франція, Іспанія, Велика Британія, Росія, Греція, Австрія, Швейцарія, Скандинавія, Голландія, Ісландія, Португалія, Африка та Світ дитинства. У кожній зоні спостерігається архітектура реальних історичних регіонів, продавці в сувенірних магазинах, одягаються в національних костюмах. Іншими словами, держави в країнах. Ми провели 10 годин в парку, але це, вірити мене, не достатньо наситити душу !!!

Головне в пам'ятках, які зацікавили нас, була страшна нічниця. Після Mamba, Talokan і Tower, ми всі... Таким чином, ми переїхали через зони від одного гельського атракціону до іншого, по черзі їздити на санативних човнах і літаках. Ми отримали до Росії. П'ять веж була побудована в російській частині парку, схожій на бізнес-центр в Москві. Висота найбільшого становить 36 метрів. Прогулянка дорога укладається навколо веж, з навісами і скручками. Навантаження в причепи - 4 осіб кожен, 2 на 2, назад до спини - ми почали спіралі вгору всередині вежі до космічної музики. А потім — oops! — на самому вершині туру вийшов і почав кидати навколо цих веж на швидкості розбиття, потім піднімаючись, потім знизився від висоти в абіс. У той же час вагони обертаються навколо себе і знову кинуть, що обличчя, потім бат.

Після того, як Росія, особливо вражається, що не більше на будь-якому вершині не підійде до будь-яких матів! І вони зберігали свою обіцянку, хоча ще два мегакасти виткані вперед - французька привабливість Silver Star і Ісландський синій вогонь. Останній являє собою роликовий балон з максимальною висотою дуги 38 метрів, довжиною понад 1 км., з відмерлою петлею, 3360 трсій по всій довжині, при швидкості прискорення до 100 км / год в 2 секунди і т.д. Я пішов на Блакитну Вогонь, стояв на 20 хвилин, поки всі інші в зоні Португалії ходили на човнах. В середині лінії мені довелося піти в ванну кімнату, але я вирішив, що я був досить розмаранений, ніж повернути назад. Все добре пішов, хоча він скручений і перетворив мене спеціально.

І пішов до Сріблястої зірки. Ця привабливість починається з того, що ви в вагоні meoeoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Довжина маршруту становить 1.6 км. Як я повільно кинувся вгору - один по дорозі! - Я думав, - Я даю?! Я так молодий! Я хочу жити так! На висоті 50 метрів я вирішив, що я не приїжджає над 2175 км, щоб відчути все! На висоті 60 метрів я дивився гордо на горах Шварцвальд. На висоті 70 метрів вона отримала повітря і пішла... Що було здорово !!! Він був німецьким чоловіком, що сидить поруч з ним, хто все-таки знаходився в Scheise! і подрібнити хороший килимок.

Коли мої родичі запитали мене, як я був, я відповів, що на мій погляд, всіх пам'яток Європи Парк є найстрашнішим - російський роликовий берег. І це дійсно вірно! Так, на Blue Fire ви спинилися і спинилися, і на Silver Star ви подивитеся на недійсну, але все це якось передбачувано. Крім того, поїзди розроблені таким чином, що все здається міцним для вас. На російському роликовому узбережжі на висоті 36 метрів, коли вагон виходить навколо своєї осі, ви думаєте, що він буде виглядати в девілі і полетіти в напрямку Black Forest. Моє знайомство з людьми і, наполягаючи велику угоду про вибачення, поїхав три дівчині до Срібла Зірки. Чотири з нас сіли в ряд і пішли. Коли вони вийшли, кожен однозначно оголосив про нас: «Російські Горки, Чорний Мамба, і найголовніше, замок з вежею в мулі сто і п'ять сотень разів більше страшних. й

Далі я пропоную детальну фото- та відео звіт про подорож. Деякі фотографії та відео беруться з YouTube та myspase для відображення повноти досвіду. Насолоджуйтеся!

Фантастичний край.
1-Colorado пригоди
浜у 涓 蹇

2-Містерський замок
浜у 涓 蹇

3-зірковий Mystery Castle
浜у 涓 蹇

4-River Quest
浜у 涓 蹇

5-Талокан
浜у 涓 蹇

6-Винджа сила
浜у 涓 蹇

Додано до [mergetime]1244156829[/mergetime]
7 в Колорадо

Р

8-в Китай

р.

9- За замок. Вежа не вписалася )

, Україна

10 Панорама Мистерської зони

11 Замок Алей

12-й Шлях до Талокан

13-Панорама зона Мексика

р.

14 Донна Анчіта

15 Вхід до Відьма

Парк Європи

16-Центральний вхід

17-Срібна зірка

18-Срібна зірка і Eurosat Ball

19-District of Німеччина

20-й німецький Сувенір Магазини

21 німецьке село

22 плити в саду

23-Amusement Підсидон

515294

24-Акрополіс

р.

25 в Греція

26 - Блакитна пожежна привабливість (синій вогонь)

27 Німецька Афіша

28-готель Colosseum

29-Attraction Euro Mir, Росія

30-Greek кошик

31-Грек Ринок

вул. Швейцарська, 32

33-Атракція "Спечений боб"

1.7 км

35-District of Російська Федерація

36-Карусель "Желка"

37-італійські фонтани

Габаритний зображення