Унікальний приватний музей молоток

У 1995 році в Речіті відкрився приватний музей молотка. Він був заснований простим спікером Віктора Ласіца. У 1993 р. людина почала збір своїх експонатів, а тепер їх кількість перевищила 300. На цьому фотозвіті ми познайомимося з незвичайними експонатами музею і дізнаємось про них завдяки інтерв'ю з Віктором.
3722729

Віктор бере тостер і починається. Ось колекція жіночих м'ясних комбайнів, і тут мирно панує пневматичний джек на поверсі. Далі до нього - 15-разовий шламмер. На сусідній стінці колекція інструментів для дітей переповнена пластиковою і відразу ж - нагадування про перебігу днів - патологічний блискучий хромовий молоток.

р.

Музей відкрився в 1995 році на лоджії багатоповерхового «панель». Він був дуже натовпом. А потім Віктор переїхав до приватного будинку, а під музейним павільйоном залишався гараж. Це все потоково. Кожен експонат має власний номер і місце на відповідному стенді. У спеціальному журналі обліку - докладний опис кожного молотка.

р.

Україна

р.

р.

Після року Віктор проводить інвентар. Музей навіть має власний обмінний фонд.
«Я люблю рідкісний молоток, але власник просто не дає і не продає гроші. Тоді я отримую товари з біржового фонду та отримую обмін. Тут, як правило, у мене є хороші, необхідні молотки в господарстві, тому багато хто погоджується з такою угодою, засновник музею демонструє зміст старих хлібобулочних виробів.

До музею додано більшість експонатів. Отже, вся колекція крихітних молотків прийшла з невролога. Серед них стоїть один - від титанового сплаву, з безліччю тонких голок.

«Це дивний молоток призначений для виконання акупресії. З його допомогою ви можете в одну хвилину "прибрати" трохи п'яної людини. Існує точка на голові, при легкому впливі на який відбувається заспокійливий ефект. Чому ти сміється? Я не вірю, якщо я не відчув себе. Але любитель краще не робити це, попереджає Віктора.

р.

Під медичними молотками є багата колекція з серії «розрив скло в разі аварії». Є з ЛАЗ, МАЗ, Ікарусова і навіть німецького відділення.

Я не вірю, але це також молоток. Комбіновані.

«З його допомогою можна забивати нігті, подрібнити горіхи, відкусити шматки рафінованого цукру, витягнути старі нігті і обгорнути шурупами», - Віктор тримає в руці найстарішу з комбінованої сім'ї, злегка порослі, але ще надійний молоток.
Вже в нашому столітті щось схоже було придумано універсальним китайським. У змаганнях з радянськими виробниками, звичайно, вони втрачають безперечно.
«Я не користуюсь ним. Я купив його, повісивши її на стенді, а через рік весняний лопець самостійно, колекціонер сміється. Але не всі китайські погано. Зробіть погляд на цей молоток, яка його якість має. Акуратно, китайці зробили це не для експорту, але для себе. Ось російська. Вони скопіювали її з німців, навіть зробив пригнічення для нігтя, і магніт, щоб тримати його забути. В результаті ніготь не тримається і падає. й

Круглий круг на паличці також є молотком. Для loggers. З його допомогою на дереві кладуть сорт. На формуванні поверхні колеса є конвекційні листи, римські та арабські цифри; їх змащують мастикою, вдаряють кінці колоди, таким чином маркування.

Рожевий з яйцями всередині дуже схожий на молоток для блондинки.

Це насправді інструмент механіка.

Найдавнішим у виставці є молоток, який був в сервісі з саперовими батальйонами російської армії до 1917 року. Один динамік викопав його в саду і взяв його до Віктора.

Щоб дізнатися про використання деяких експонатів, засновник музею повинен провести час в Інтернеті і для книг, спілкуватися з істориками і місцевими істориками.
«Для довгого страждання, що потрібно для того, щоб,» перекручує молоток з розбитою битвою Віктора. Виявилося, що все просто: він призначений для укладання паркету.
«За це», колекціонер витягує м'який відчутий маллет. - Молотний барабанщик з оркестру бурового процесу.

Але для чого дерев'яні з зубцями, Віктор дізнався так ще не вдалося.

до 1 2 3 4+

«Я хочу отримати молоток від друга літака техніка, який використовувався при заміні жилетів на шкірі першого літака. Але він все ж проти, каже, що пам'ять сервісу. Що можна зробити, пам'ять є святим, зітхає Віктор.

Один з двох найдорожчих експонатів в збірнику, який Віктор ніколи не буде обмінюватися на будь-який, є старий молоток без ручки. Грандпа приніс його з Берліна.

І ще один - з битвою розкидані з довгої роботи. Його батько працював у всьому житті.
Домашній молоток, виконаний після війни в кістці меблів комбайн металу, який був знайдений під руками. Моя рука батька була пошкоджена після війни. І коли він працював з молотком, він завжди пішов під нахилом, тому він виглядає так незвичайним, пояснює Віктор. В цілому, мій батько був майстер, він знав, як зробити багато речей себе. Він також дав мені свої знання та навички. й

Джерело: gomelnews.onliner.by